TV & Media

Αρβανίτη για Νταλάρα: «Κάποιοι διαφημίζουν μπιφτέκια και άλλοι παίρνουν επιχορηγήσεις χιλιάδων ευρώ»

Απάντηση για την κριτική στον Κωνσταντίνο Αργυρό

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Σοφία Αρβανίτη: Η γνωστή τραγουδίστρια σχολίασε τη δήλωση του Γιώργου Νταλάρα για καλλιτέχνες που διαφημίζουν «μπιφτέκια και λουκάνικα».
Η τραγουδίστρια Σοφία Αρβανίτη σχολίασε την πολυσυζητημένη δήλωση του Γιώργου Νταλάρα © NDP photo/Ανδρέας Νικολαρέας | NDP photo/Παναγιώτης Κουφαλέξης

Σοφία Αρβανίτη: Η γνωστή τραγουδίστρια σχολίασε τη δήλωση του Γιώργου Νταλάρα για καλλιτέχνες που διαφημίζουν «μπιφτέκια και λουκάνικα».

Σειρά αντιδράσεων έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα για τις δραστηριότητες των καλλιτεχνών εκτός του αντικειμένου τους: «Έχουμε ανθρώπους στον χώρο της μουσικής που εκμεταλλεύονται την σχέση τους με το τραγούδι και κάνουν διαφημίσεις με μπιφτέκια και λουκάνικα. Δεν είναι καλό αυτό, είναι στα όρια του “καραγκοζιλικίου”».

Τις ημέρες που ακολούθησαν τη δήλωση, αρκετοί ομότεχνοι του Γιώργου Νταλάρα έχουν πάρει θέση για το ζήτημα, ανάμεσα σε αυτούς και η Σοφία Αρβανίτη.

Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε στην εφημερίδα On Time και τη Σάσα Σταμάτη, αναφέροντας: «Κάποιοι τραγουδιστές διαφημίζουν λουκάνικα και μπιφτέκια είτε για να επιβιώσουν είτε για έξτρα εισόδημα και κάποιοι αρκούνται να παίρνουν επιχορηγήσεις πολλών χιλιάδων ευρώ από το ελληνικό κράτος για να κάνουν συναυλίες. Στις μέρες μας, το φάλτσο διορθώνεται στο στούντιο. Στις ζωντανές εμφανίσεις δεν διορθώνεται.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cyhqjj48jarl)

Αν ένας καλλιτέχνης είναι φάλτσος στο live, αλλά έχει άστρο και ο κόσμος γεμίζει το χώρο που εμφανίζεται, τότε είναι ευθύνη του κόσμου αυτό, και καλά κάνει και πάει. Είναι θέμα παιδείας. Εμάς δεν μας πέφτει λόγος».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ