- CITY GUIDE
- PODCAST
-
22°
O Μοs Def λέει ότι ο Drake κάνει μουσική για «shopping»
Ο Bey, πρώην Mos Def, εμφανίστηκε στο podcast μόδας «The Cutting Room Floor»
Mos Def: Το σχόλιο για τον ράπερ Drake
Ο Yasiin Bey γνωστός άλλοτε και ως Mos Def αποκαλέσε τη δουλειά του Drake «μουσική για shopping», υποστηρίζοντας ότι δεν είναι hip-hop.
Ο Bey εμφανίστηκε στο podcast μόδας «The Cutting Room Floor», όπου ένα απόσπασμα TikTok από τη συζήτησή του έγινε viral. Ο οικοδεσπότης και σχεδιαστής ρώτησε τον Bey αν πιστεύει ότι ο Drake είναι μουσικός της χιπ-χοπ, με τον ίδιο να αναστενάζει: «Γιατί μου το κάνεις αυτό;».
Ο ράπερ ανέπτυξε τις σκέψεις του, εξηγώντας: «Ο Drake είναι ποπ για μένα, με την έννοια ότι αν ήμουν στο Target στο Χιούστον και άκουγα ένα τραγούδι του... νιώθω ότι πολλά από τα κομμάτια του με κάνουν να ψωνίσω».
@tcrfff 🎙️Season 5 Episode 2 #yasiinbey
♬ original sound - The Cutting Room Floor
Ο Βey συνέχισε κάνοντας εκτιμήση ότι ο Drake δεν θα απασχολεί για καιρό ακόμα την μουσική βιομηχανία: «Τι θα συμβεί όταν αυτό το πράγμα καταρρεύσει; Τι θα συμβεί όταν οι κολώνες αρχίσουν να λυγίζουν;»,
Το NME στην κριτική δύο αστέρων που έκανε για το πρόσφατο άλμπουμ του Drake "For All The Dogs" ανέφερε: «Η έλλειψη ποιοτικού ελέγχου σε ένα άλμπουμ του Drake δεν είναι καινούργια είδηση. Οι τελευταίοι δίσκοι του Drizzy έχουν συχνά επικριθεί για το γεγονός ότι είναι γεμάτοι με filler ως ένας τρόπος να μεγιστοποιήσουν τα νούμερα streaming και να γεμίσουν το Top 100, και δυστυχώς τίποτα δεν έχει αλλάξει εδώ».
O Mos Def ξεκίνησε την καριέρα του στο χιπ χοπ το 1994, συμμετέχοντας μαζί με τα αδέλφια του στο βραχύβιο ραπ γκρουπ Urban Thermo Dynamics (UTD) και σε άλμπουμ των Da Bush Babees και De La Soul. Το 1996, μαζί με τον φίλο του ράπερ Talib Kweli από το Μπρούκλιν σχημάτισαν τους Black Star, το πρώτο άλμπουμ των οποίων «Mos Def & Talib Kweli Are Black Star» περιείχε τα singles «Definition» και «Respiration».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Το έκανα γιατί πίστευα ότι θα μπορούσα να είμαι χρήσιμος στην κοινωνία. Για το φαγητό το έκανα από πείσμα»
Αιχμηρά σχόλια στον αέρα του ΣΚΑΪ για το βίντεο του τραγουδιστή στο Παρίσι εν μέσω επεισοδίων
«Οι τηλεθεατές, ύστερα από τόσα χρόνια, με έχουν μάθει» λέει η δημοσιογράφος
Η δημοσιογράφος επέστρεψε με μία ακόμη δύσκολη υπόθεση
Το περιστατικό που είχε προκαλέσει αντιδράσεις
Τι είπε για την σκηνή με την πάστα στο «Ριφιφί» και τα παρατσούκλια «Ευλόγησον» και «χήρα του Φατσέα»
Τι θα δούμε στην επίσημη πρώτη της φετινής σεζόν
Τι είπε στον αέρα της εκπομπής
Τι ζητά από την πλατφόρμα η γυναίκα;
Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 με όλους τους συνεργάτες της
Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στα κασέ που επικρατούσαν ανά δεκαετία στην τηλεόραση
Η επιστροφή στο ραδιόφωνο μέσω του Voice Radio και η διαχρονική μαγεία της μουσικής και της ζωντανής ραδιοφωνικής εμπειρίας
Η εταιρεία που είχε αποτιμηθεί σχεδόν 1 δισ. δολάρια
Ο πρώην παίκτης του Survivor μοιράστηκε βίντεο από την προσπάθειά του να παίξει ποδόσφαιρο με προσθετικό πόδι
Ο δημοσιογράφος ρωτήθηκε για τη δυσλαλία και εξομολογήθηκε ότι την κληροδότησε και στα παιδιά του
«Δεν δέχομαι να κρίνεται από τον 1ο μήνα. Για όνομα του Θεού»
Ποιοι αγώνες θα μεταδοθούν δωρεάν
Οι δύο δημοσιογράφοι είχαν προσφύγει στη Δικαιοσύνη για την εκπομπή «Όπου υπάρχει Ελλάδα»
Η λαμπερή είσοδος στο πλατό
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.