- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ηλιάνα Παπαγεωργίου για τον σύντροφό της: «Δεν θέλει να βγάζει φωτογραφίες μαζί μου»
Οι αναρτήσεις της στο Instagram
Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Τι αποκάλυψε για τον σύντροφό της - Οι αναρτήσεις της στο Instagram
Για την σχέση της με τον Γιάννη Καραβασάνη και τον λόγο που δεν κάνουν πολλές κοινές αναρτήσεις μίλησε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.
Η γνωστή παρουσιάστρια ανέβασε φωτογραφίες με τον σύντροφό της πρόσφατα, σε Instagram story και αναφέρθηκε στον Γιάννη Καραβασάνη.
«Εμένα δεν με ανεβάζει ο Γιάννης, οριακά δεν βγάζει φωτογραφίες μαζί μου. Δεν θέλει, με κρύβει. Καθόμαστε να βγάλουμε μια φωτογραφία και θα βάλει λίγο μπροστά το χέρι του, το κεφάλι του να με κρύψει».
Να θυμίσουμε πως στο πρόσφατο story που δημοσίευσε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ευχήθηκε στον Γιάννη Καραβασάνη και ακόμη τέσσερις συνονόματούς του, για τη γιορτή τους.
Ωστόσο, ο σύντροφός της όμως παραπονέθηκε ότι δεν φαίνεται ωραίος στη συγκεκριμένη φωτογραφία και εκείνη τον ανέβασε ξανά, από μια στιγμή του καλοκαιριού.
«Ο Γιάννης 5, δηλαδή ο δικός μου Γιάννης, παραπονέθηκε με τη χθεσινή φωτό ότι μια φορά τον ανέβασα και ήταν άσχημος. Ο οπότε πάρτε τον εδώ μαυρισμένο, με θεληματικό πηγούνι και πολλά υποσχόμενο βλέμμα και φυσικά με εμένα να μη φαίνομαι για να ξεχωρίζει η ομορφιά του» έγραψε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το ίδιο πρόγραμμα, οι παραγωγοί του και η ίδια καθημερινή σχέση με τους ακροατές του, μέσα από το site, το ανεξάρτητο app, το live streaming και τις ψηφιακές πλατφόρμες ακρόασης.
Η εικόνα προκάλεσε έντονη κριτική στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
Ο πρώην άσος των ΗΠΑ συμπαρουσιάζει με τους Τιερί Ανρί και Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς
«Πέρασα την πιο δύσκολη βδομάδα της αποκατάστασής μου μέχρι στιγμής...»
Η καθαρή περιουσία του φθάνει τα 2,6 δισεκατομμυρίων δολάρια
Οι τέσσερις γνώριμοι και οι τρεις νέες προσθήκες
«Είμαι αυθόρμητη και αληθινή» είπε η δημοσιογράφος
«Ήθελα να το κρύψω, υπάρχει προκατάληψη», εξομολογείται ο πρώην παρουσιαστής του Channel 4
Η πρόταση για σειρά και ο σκηνοθέτης που κέρδισε την εμπιστοσύνη του
Η ανακοίνωση της ΕΡΤ
Η ανάρτηση του Τούρκου παραγωγού
«Εγώ είπα απλώς, ναι, σε μία πρόταση που μου κάνανε» είπε ο ηθοποιός
Υπήρξε συστηματικός συλλέκτης και ερευνητής της μουσικής και πολιτιστικής ιστορίας
Η εμφάνιση μετά την αποχώρηση της Σίας Κοσιώνη
Ο δημιουργός σειρών όπως οι «Τρεις Χάριτες» μίλησε για τα νέα δεδομένα στην ελληνική τηλεόραση
Εκ διαμέτρου αντίθετες οι απόψεις των παρουσιαστριών μετά το τέλος της εκπομπής Real View
Τίτλοι τέλους για την εκπομπή «Το ΄χουμε»
«Δεν θα με δείτε να γίνομαι καθηγήτρια», ξεκαθάρισε η ηθοποιός
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.