- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Λάκης Γαβαλάς: «Oι αδερφές μου δεν με έχουν πάρει τηλέφωνο εδώ και 11 χρόνια»
Τι είπε για την φυλακή, την διαθήκη του και την τηλεόραση
Λάκης Γαβαλάς: Το παράπονο που έχει από τις αδερφές του - Τι αποκάλυψε για την επικοινωνία και την σχέση τους
Για τα τηλεοπτικά δρώμενα, τα Χριστούγεννα που γιόρτασε στη φυλακή αλλά και το παράπονο που έχει από τις αδερφές του μίλησε μεταξύ άλλων ο Λάκης Γαβαλάς.
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» την Κυριακή 24 Δεκεμβρίου ο γνωστός σχεδιαστής μόδας αναφέρθηκε σε πολλά πράγματα, μέχρι και στην διαθήκη του.
«Και να ήθελα να είμαι στο Your Face Sounds Familiar, που το ήθελα πολύ, έμαθα ότι δεν πρόκειται να γίνει τουλάχιστον για το πρώτο εξάμηνο του 2024», είπε αρχικά ο Λάκης Γαβαλάς και συμπλήρωσε:
«Στον Γιώργο Λιάγκα θα έτρωγε ένα υπέροχο κοψίδι με τα χέρια, επειδή όμως έχει ωτορινολαρυγγολογικό πρόβλημα, θα φταρνιζόταν συνέχεια. Η Κατερίνα Καινούργιου αν ερχόταν στο χριστουγεννιάτικο δείπνο μου θα έτρωγε μόνο το γλυκό γιατί θα είχε έρθει από άλλα τέσσερα καλέσματα. Θα της έδινα έναν υπέροχο κουραμπιέ. Τη Φαίη Σκορδά θα την κερνούσα τραχανά, που θα είχε φέρει η ίδια από το υπέροοχ χωριό της. Η Ζήνα Κουτσελίνη θα είχε έρθει από το απόγευμα και θα μαγειρεύαμε μαζί, απλά δεν θα την αφήσω να βάλει πολύ αλάτι».
«Ανεξάρτητα με την ηλικία, γιατί αν πούμε τη δική μου δεν με βολεύει, έχω περάσει 7 δεκαετίες και 2 χρόνια. Άρα δεν μιλάμε για ηλικία αλλά για στυλ. Το κόκκινο καταρχάς δεν είναι καθόλου μόδα για σκηνή. Δεύτερον, η Δέσποινα έχει μια υπέροχη σιλουέτα που είναι διακεκομμένη με αυτές τις μπότες, τα ρούχα, τα σκισίματα. Η Βανδή είναι μια θεά, που δεν έχει ανακαλύψει ότι θα ήταν πολύ προστατευμένη με ένα υπέροχο πατρόν μαύρο ρούχο, το οποίο θα άφηνε κενό το ένα μπράτσο της ή τη μία γάμπα της. Αυτή είναι η δική μου άποψη», ανέφερε για το ντύσιμο της Δέσποινας Βανδή.
«Τις ημέρες των Χριστουγέννων στις φυλακές, δεν μπορούσα παρά να πειθαρχήσω και να τραγουδήσω την Άγια Νύχτα μαζί με άλλους πέντε κρατούμενους, που ήταν πολύ μέσα στις μουσικές και μέσα στις νότες. Το μόνο που με πείραξε ήταν ότι ήμουν ο μόνος παράφωνος από αυτούς. Επειδή μας βλέπουν τώρα στις φυλακές, να πω ότι θα τους κάνει καλό να είναι πειθαρχημένοι, να μπορέσουν να σωφρονιστούν και να έχουν μια καλύτερη χρονιά από αυτή ή αυτές που πέρασαν μέχρι τώρα», πρόσθεσε για τα Χριστούγεννα που πέρασε στη φυλακή.
Ως προς το ζήτημα της σχέσης του με τις αδελφές του, πρόσθεσε: «Μου λείπουν και κάθε φορά που είναι γιορτές πιστεύω ότι εκείνες θα με πάρουν και θα μου πουν ότι αναθεώρησαν για όσα συνέβησαν. Ωστόσο, στα 11 χρόνια δεν το έχουν κάνει ακόμη. Κάτι θα ξέρουν περισσότερο από εμένα. Έχω παράπονο, όχι μόνο για αυτές τις ημέρες, αλλά και γιατί μεγαλώνουν τα παιδιά τους που τα είδα πολύ μικρά, 11 χρόνια μετά έχουν μεγαλώσει, θα μπορούσαμε να ήμασταν και σαν φίλοι με τα ανιψοεγγόνια ας τα πούμε».
Τέλος, ως προς την διαθήκη του κατέληξε πως «αλλάζω κάθε τόσο τη διαθήκη μου γιατί θέλω να αφήσω τα προσωπικά μου αντικείμενα σε φίλους μου».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η εξαγορά αποτελεί τη δεύτερη μεγαλύτερη επένδυση στην ιστορία του ομίλου μετά την αγορά του Politico
Μιλήσαμε με τη γνωστή YouTuber για την επικαιρότητα και τα όρια του χιούμορ, την ευθύνη του δημιουργού και τον σεξισμό στα social media
Η ανακοίνωση του τηλεοπτικού σταθμού
Ο σταθμός ανακοίνωσε τη λήξη της συνεργασίας με το έμπειρο τηλεοπτικό στέλεχος, ευχαριστώντας την για την προσφορά της
No Spam! Είναι η υπόσχεσή μας!
Και αυτή δεν είναι η πρώτη φορά
Στον τηλεοπτικό αέρα του OPEN
Ο δημοσιογράφος μίλησε για τη μοναξιά, τον έρωτα και τη χαρά της πατρότητας
Ανατροπή στο Χόλιγουντ - «Ασύμφορο το τίμημα», δηλώνουν οι Τεντ Σαράντος και Γκρεγκ Πίτερς
Η ανακοίνωση του OPEN
Οι πρώτες δηλώσεις στις κάμερες μετά την περιπέτεια υγείας και την επιστροφή της στον ΣΚΑΪ
Η γέννηση της μικρής οθόνης στην Ελλάδα και οι πρωτεργάτες του ΕΙΡ
Το τέλος 62 χρόνων ελληνικής εκπομπής και μια προσωπική μνήμη για τον Παύλο Μπακογιάννη
Μείωση χρηματοδότησης οδηγεί σε κλείσιμο της ελληνικής υπηρεσίας και αναδιάρθρωση 160 θέσεων
Η μεγάλη παραγωγή του ΣΚΑΪ έρχεται στις 23 Φεβρουαρίου
Περιθώριο επτά ημερών για «τελική και βελτιωμένη» προσφορά απέναντι στο Netflix
Ενημερώθηκε για τον θάνατο της μητέρας του μόλις 1 λεπτό πριν βγει στον αέρα της εκπομπής
«Δεν πίστευα ποτέ ότι θα συνέβαινε σε εμένα», δήλωσε
Η ανακοίνωση του τηλεοπτικού σταθμού
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.