- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
«Διαφωνώ με τις απόψεις του»: Τι απαντά η Άλκηστις Πρωτοψάλτη για τη φωτογραφία με τον Μπέο
«Παίρνω μόνη τις αποφάσεις και αναλαμβάνω την ευθύνη» τονίζει η ερμηνεύτρια
Άλκηστις Πρωτοψάλτη: Η απάντηση για τη συναυλία στον Βόλο και τη φωτογραφία με τον Αχιλλέα Μπέο
Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη έδωσε μέσα από τη σελίδα της στο Instagram την απάντησή της για τη φωτογραφία με τον Αχιλλέα Μπέο, που σχολιάστηκε έντονα τις προηγούμενες ημέρες και εξομολογήθηκε ότι αρχικά είχε στείλει στον δήμαρχο του Βόλου επιστολή ακύρωσης της συναυλίας που έδωσε η ερμηνεύτρια στην πόλη, η οποία - μετά από δεύτερη σκέψη - πραγματοποιήθηκε κανονικά.
«Σαφώς δηλώνω όπως δήλωσα και στον ίδιο ότι διαφωνώ με τις απόψεις του και με τον τρόπο που τις εκφράζει. Έτσι έγινε η συναυλία, γιατί αυτό που με συνδέει με το κόσμο είναι το τραγούδι που υπηρετώ πιστά και αδιαπραγμάτευτα. Ακόμα και αυτούς που διαφωνούν με την απόφαση μου να πραγματοποιήσω τη συναυλία τους κατανοώ και τους σέβομαι. Η ζωή κυλάει με δύσκολες αποφάσεις. Στο μοναχικό μου δρόμο έχω επιλέξει να τις παίρνω μόνη μου και να αναλαμβάνω την ευθύνη», σημειώνει η Άλκηστις Πρωτοψάλτη.
Ολόκληρη η ανάρτηση της Α. Πρωτοψάλτη
Ο Βόλος είναι μια πόλη που αγαπώ και επισκέπτομαι ανελλιπώς 45 χρόνια! Είναι μία από τις πιο σημαντικές πόλεις της χώρας μας. Έχω μια ιδιαίτερη σχέση με το κοινό του Βόλου και αυτή με έφερε πιο κοντά του αυτές τις γιορτινές μέρες επ' ευκαιρία των εκδηλώσεων του ανακαινισμένου Θεάτρου «Βαγγέλης Παπαθανασίου», του σπουδαίου φίλου - συνθέτη που δόξασε την Ελλάδα διεθνώς μέσα από τη μουσική του και το οποίο διευθύνει ο άξιος ηθοποιός Δημήτρης Πιατάς. Η συμμετοχή μου στις εκδηλώσεις με προβλημάτισε πάρα πολύ λόγω των τελευταίων γνωστών δηλώσεων του Δημάρχου.Έστειλα επιστολή ακύρωσης της συναυλίας. Όμως, σε δεύτερη σκέψη και αφού ήρθα σε επαφή μαζί του αποφάσισα να την πραγματοποιήσω γιατί δεν έφταιγε σε τίποτα ο κόσμος μιας ταλαιπωρημένης πόλης.
Σαφώς δηλώνω όπως δήλωσα και στον ίδιο ότι διαφωνώ με τις απόψεις του και με τον τρόπο που τις εκφράζει. Έτσι έγινε η συναυλία, γιατί αυτό που με συνδέει με το κόσμο είναι το τραγούδι που υπηρετώ πιστά και αδιαπραγμάτευτα.
ΥΓ. Ακόμα και αυτούς που διαφωνούν με την απόφαση μου να πραγματοποιήσω τη συναυλία τους κατανοώ και τους σέβομαι. Η ζωή κυλάει με δύσκολες αποφάσεις. Στο μοναχικό μου δρόμο έχω επιλέξει να τις παίρνω μόνη μου και να αναλαμβάνω την ευθύνη.
Σας εύχομαι Καλές Γιορτές με Υγεία, Ειρήνη και Αγάπη.
Άλκηστις Πρωτοψάλτη - Αχιλλέας Μπέος: Η κοινή φωτογραφία
Ο Αχιλλέας Μπέος δημοσίευσε πριν από τέσσερις ημέρες στο Facebook κοινή φωτογραφία με την Ά. Πρωτοψάλτη μετά τη συναυλία που έδωσε η ερμηνεύτρια στην πόλη. Μάλιστα, στην ανάρτησή του, έγραψε: «Μια μεγάλη φωνή, μια εξαιρετική καλλιτέχνιδα, την Αλκηστις Πρωτοψάλτη, με την οποία έχουμε μια γνωριμία που τη χαρακτηρίζουν αμοιβαία εκτίμηση και σεβασμός από τα χρόνια της συνεργασίας μας στο Ρόδον, είχα τη χαρά να απολαύσω απόψε μαζί με εκατοντάδες Βολιωτών στο κόσμημα της πόλης μας, το Δημοτικό μας Θέατρο».
Μια μεγάλη φωνή, μια εξαιρετική καλλιτέχνιδα, την Αλκηστις Πρωτοψάλτη, με την οποία έχουμε μια γνωριμία που την...
Posted by Αχιλλέας Μπέος on Thursday, December 14, 2023
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το BBC επικαλείται οικονομικές πιέσεις και καταργεί τα πρωτοποριακά LGBTQ+ dating shows
Ποια άλλη εκπομπή μετατοπίζεται στο πρόγραμμα του καναλιού
Petition στη Bundestag ζητά να ανασταλεί το κλείσιμο του ελληνικού προγράμματος της DW το 2027
Ο Γιώργος Παυριανός αφηγείται τις μοναδικές στιγμές που έζησε κοντά του
Επιτήδειοι χρησιμοποιούν λογότυπα μεγάλων ΜΜΕ, όπως το Euronews, παραποιώντας αυθεντικά βίντεο
Έχει διατελέσει Διευθύνων Σύμβουλος σε σημαντικούς οργανισμούς στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Η εξαγορά αποτελεί τη δεύτερη μεγαλύτερη επένδυση στην ιστορία του ομίλου μετά την αγορά του Politico
Μιλήσαμε με τη γνωστή YouTuber για την επικαιρότητα και τα όρια του χιούμορ, την ευθύνη του δημιουργού και τον σεξισμό στα social media
Η ανακοίνωση του τηλεοπτικού σταθμού
Ο σταθμός ανακοίνωσε τη λήξη της συνεργασίας με το έμπειρο τηλεοπτικό στέλεχος, ευχαριστώντας την για την προσφορά της
No Spam! Είναι η υπόσχεσή μας!
Και αυτή δεν είναι η πρώτη φορά
Στον τηλεοπτικό αέρα του OPEN
Ο δημοσιογράφος μίλησε για τη μοναξιά, τον έρωτα και τη χαρά της πατρότητας
Ανατροπή στο Χόλιγουντ - «Ασύμφορο το τίμημα», δηλώνουν οι Τεντ Σαράντος και Γκρεγκ Πίτερς
Η ανακοίνωση του OPEN
Οι πρώτες δηλώσεις στις κάμερες μετά την περιπέτεια υγείας και την επιστροφή της στον ΣΚΑΪ
Η γέννηση της μικρής οθόνης στην Ελλάδα και οι πρωτεργάτες του ΕΙΡ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.