TV & Media

Αντώνης Καφετζόπουλος: «Η αρχηγία του Στέφανου Κασσελάκη είναι κωμωδία προς το παρόν...»

Ο ηθοποιός μίλησε για την πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αντώνης Καφετζόπουλος
© NDPPHOTO

Αντώνης Καφετζόπουλος: Το σχόλιο για τον Στέφανο Κασσελάκη και η εξομολόγηση για την κατάθλιψη

Την εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη στην προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε ο Αντώνης Καφετζόπουλος σε συνέντευξή του στο Mega. Ο ηθοποιός υποστήριξε ότι «η Ελλάδα αυτήν την εποχή είναι διχασμένη». 

«Η αρχηγία του Στέφανου Κασσελάκη είναι κωμωδία προς το παρόν και θα περάσει στη φάση του δράματος», σχολίασε ο Αντώνης Καφετζόπουλος. 

Στη συνέντευξή του, ο Αντώνης Καφετζόπουλος μίλησε για τον ρόλο του στην ταινία «Παραγγελιά», όπου υποδύθηκε τον αδελφό του Νίκου Κοεμτζή. Ο ηθοποιός μίλησε για τη συνάντησή του με τον Νίκο Κοεμτζή όταν βγήκε από τη φυλακή. «Ο Νίκος Κοεμτζής ήταν ένας άνθρωπος τσακισμένος από 30 χρονιά στη φυλακή. Μου είπε πράγματα ανατριχιαστικά που δεν Θέλω να τα επαναλάβω. Σε όλες τις σύγχρονες κοινωνίες υπάρχει “δολοφονία χαρακτήρων”, κυρίως στην ελληνική».

Αντώνης Καφετζόπουλος: Οι πρώτες ημέρες στην Αθήνα και το θεατρικό ντεμπούτο

Ο ηθοποιός έφερε στη μνήμη του τις πρώτες του μέρες στην Αθήνα, ερχόμενος με την οικογένειά του από την Κωνσταντινούπολη, ανέφερε: «Όταν ήρθα από την Κωνσταντινούπολη στην Αθήνα οι γονείς μου είχαν πολύ άγχος, κυρίως για τα οικονομικά μου. Εγώ φρόντισα να προσαρμοστώ γρήγορα. Στο θεατρικό μου ντεμπούτο υπήρχαν ηθοποιοί πιο αγχωμένοι από έμενα στο θίασο, ένας από αυτούς ήταν ο Παπαμιχαήλ».

Ο Αντώνης Καφετζόπουλος παραδέχτηκε ότι «τη σειρά “Δίψα” δεν την έκανα πολύ κέφι, άλλα ήταν επιτυχία. Δεν βλέπω επαναλήψεις άλλα ούτε την πρώτη προβολή στις δουλείες μου. Έκανα μόνο μία εξαίρεση με τον “3ο όροφο” για να δω το φορμάτ, επειδή ήταν αρχικά 15 λεπτά».

«Τώρα η ΕΡΤ έπαθε “εγκεφαλικό” και βάζουν δίπλα επεισόδια, δεν μου αρέσει καθόλου αυτό, η ιδέα ήταν ότι θα κάναμε 15 λεπτά την ήμερα. Ένα παράδειγμα διάρκειας στο χώρο είμαι εγώ. Στα 73 μου εξακολουθώ ό,τι κάνω να το κάνω με έναν τρόπο που δεν μπορείς να τον πεις αδιάφορο», συμπλήρωσε.

Αντώνης Καφετζόπουλος: Η μάχη με την κατάθλιψη

Ο Αντώνης Καφετζόπουλος αναφέρθηκε στη βοήθεια που χρειάστηκε να ζητήσει από ειδικό και στη μάχη του με την κατάθλιψη: «Μία μέρα κατάλαβα ότι δεν είμαι αυτός που ήμουν, έπρεπε να ζητήσω τη βοήθεια κάποιου ειδικού. Ήμουν μια περίπτωση αντιμετωπίσημη. Δεν είχα ποτέ τη διάθεση να κάνω κακό στον εαυτό μου, πολλοί άνθρωποι όμως με κλινική κατάθλιψή έχουν τέτοια τάση. Με τα χρόνια έκοψα και τα φάρμακα και τώρα είμαι καλά», εξομολογήθηκε.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cw15rh5u2lyp)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ