TV & Media

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του Πάνου Μιχαλόπουλου μετά από 12 χρόνια

Σπάνια έξοδος για τον ηθοποιό που έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Πάνος Μιχαλόπουλος: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του γνωστού ηθοποιού μετά από 12 χρόνια - Η ανάρτηση στο Instagram και οι λόγοι που οδήγησαν στην αποχή του.
Ο Πάνος Μιχαλόπουλος έκανε σπάνια δημόσια εμφάνιση στο κέντρο της Αθήνας © NDP photo

Πάνος Μιχαλόπουλος: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του γνωστού ηθοποιού μετά από 12 χρόνια - Η ανάρτηση στο Instagram και οι λόγοι που οδήγησαν στην αποχή του.  

Σπάνια δημόσια εμφάνιση πραγματοποίησε ο Πάνος Μιχαλόπουλος, την πρώτη του μετά από 12 χρόνια, καθώς βρέθηκε σε γνωστό μαγαζί στο κέντρο της Αθήνας.

Ο γνωστός ηθοποιός τα τελευταία χρόνια έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας και βρίσκεται στην Καλαμάτα, όπου ασχολείται με τα κτήματά του.

Ο παλαίμαχος διαιτητής Ηρακλής Τσίκινης ήταν εκείνος που δημοσίευσε στο Instagram το φωτογραφικό στιγμιότυπο με τον Πάνο Μιχαλόπουλο, ο οποίος έχει αλλάξει αρκετά μετά από τόσα χρόνια αλλά παραμένει το ίδιο εμφανίσιμος.

Ένας από τους ηθοποιούς που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στο ελληνικό κινηματογραφικό και τηλεοπτικό στερέωμα τις δεκαετίες του 1980 και του 1990, ο Πάνος Μιχαλόπουλος φροντίζει να μην απασχολεί πλέον τις κοσμικές στήλες.

Μετά την τεράστια επιτυχία στη μικρή οθόνη και τις δεκάδες τηλεοπτικές του επιτυχίες, ο ηθοποιός με τους πολλούς θαυμαστές αποφάσισε να αποσυρθεί από τα πάντα και να ζήσει ήρεμα, καλλιεργώντας τη γη του στη Μεσσηνία. Η τελευταία δημόσια παρουσία του ήταν το 2011.

Στο παρελθόν ο ηθοποιός, είχε αναφερθεί σε συνέντευξή του στους λόγους που τον έκαναν να αποσυρθεί από το καλλιτεχνικό στερέωμα και να μην επιθυμεί να επιστρέψει:

«Είμαι πολύ καλά και μακριά από όλα αυτά που συνθέτουν το θέμα δημοσιότητα. Δεν με ενδιαφέρει πια αυτό το κομμάτι. Εγώ ποτέ δεν το επεδίωξα, γιατί πάντα είχα διαφορετική θεώρηση για τη ζωή. Δεν έχω πρόθεση να εμφανιστώ σε κάποια παράσταση, ούτε σε κάποιο σίριαλ. Ομολογώ ότι οι προτάσεις που δέχομαι είναι αρκετές, αλλά προς το παρόν δεν με ενδιαφέρει κάτι τέτοιο. Η ζωή μου κυλάει πολύ όμορφα, πολύ ήρεμα και πολύ ωραία. Κυρίως στη φύση. Έχω στο πλευρό μου την οικογένειά μου, καλά φιλαράκια και πολλά ενδιαφέροντα να κάνω. Πίστεψε με, δεν μου φτάνει το εικοσιτετράωρο για να γεμίσει».

Ενώ η συνάδελφός του Μαίρη Ραζή, η οποία συνεργάστηκε με τον Πάνο Μιχαλόπουλο στη σειρά «Η ώρα η καλή» είχε πει σε πρόσφατη συνέντευξή της:

«Όχι, δεν έχουμε καθόλου επαφές, δεν σηκώνει το τηλέφωνο σε κανέναν μας, ούτε στον Πάνο Αμαραντίδη. Έχει αποτραβηχτεί στην Καλαμάτα και κάνει εκεί την ήσυχη ζωή του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, που δεν τον ενδιέφεραν ποτέ. Ήταν πάντα μοναχικός, δεν τον ενδιέφεραν ούτε τα κοσμικά, ούτε τα πάρτι και οι πρεμιέρες. Κουράστηκε κι αυτός, πέρασε πολλά στη ζωή του. Θα μπορούσε να παίξει ακόμη πολλούς σημαντικούς ρόλους και στο θέατρο και στην τηλεόραση».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ