TV & Media

«Βρήκαμε τον μπελά μας»: Τι απαντά ο Τ. Ζαχαράτος για την αντίδραση της Π. Τσαπανίδου

Μετά τη μίμηση τη βραδιά των εκλογών

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τάκης Ζαχαράτος
© NDP PHOTO

Τάκης Ζαχαράτος: Η απάντηση στην αντίδραση της Πόπης Τσαπανίδου για τη μίμηση το βράδυ των εκλογών

Ο Τάκης Ζαχαράτος έδωσε τη δική του απάντηση για την αντίδραση της Πόπης Τσαπανίδου στη μίμηση που έκανε το βράδυ των εκλογών μέσα από τη συχνότητα του Ant1. Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ είχε χαρακτηρίσει «βαρύτατη σεξιστική επίθεση» τη μίμηση που είχε κάνει ο γνωστός showman. 

«Μου στείλανε ένα μήνυμα για το περίφημο βίντεο του… κυρίου, κωμικό, για το οποίο γέλασαν οι περισσότεροι παρευρισκόμενοι. Μου μεταφέρανε λέξεις και φράσεις που περιείχε. Για μένα αυτό το βίντεο δεν είναι χιουμοριστικό, δεν είναι σάτιρα. Είναι βαριά, βαρύτατη σεξιστική επίθεση», είχε πει η Πόπη Τσαπανίδου για τη μίμηση του Τάκη Ζαχαράτου. 

Δείτε τη μίμηση του Τάκη Ζαχαράτου

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-ctlvrbju47ap)

Τάκης Ζαχαράτος για Πόπη Τσαπανίδου: «Σέβομαι και αγαπώ τις γυναίκες»

«Θέλετε κάτι επίκαιρο να πω, να βγω Ανδρουλάκης καλύτερα, αφήστε την Τσαπανίδου, βρήκαμε τον μπελά μας. Εγώ θέλω να πω κάτι. Όλα αυτά τα χρόνια ξεκίνησα να κάνω την καριέρα μου που την έχω αφιερώσει πρώτα από όλα στην μητέρα μου και στις σπουδαίες Ελληνίδες. Όπως η Μελίνα, η Αλίκη, η Ρένα Βλαχοπούλου. Και ξέρετε πάρα πολύ καλά πόσο εκτιμώ τις γυναίκες, τις σέβομαι και τις αγαπώ. Από εκεί και πέρα η σάτιρα είναι αυτό που λέμε, ό,τι δίνεις παίρνεις», είπε ο Τάκης Ζαχαράτος κατά τη διάρκεια της συναυλίας του Μάριου Φραγκούλη, του Γιώργου Περρή και της Δήμητρας Σελεμίδου στο Faliro Summer Theatre.

Ο Ζαχαράτος στο Faliro Summer Theater – Tι είπε για το σατιρικό βίντεο με την Τσαπανίδου

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ