TV & Media

Αντιδράσεις για το μπλουζάκι Ζαραλίκου: «Βέλγιο, ούτε να γαμ… μπορείς»

Οργισμένα σχόλια στο Twitter για το «χιούμορ» με τη σεξουαλική κακοποίηση

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Χριστόφορος Ζαραλίκος: Στο φόντο της υπόθεσης Γεωργούλη, διακωμωδεί τη σεξουαλική κακοποίηση με χυδαίο μήνυμα σε μπλουζάκι - «Βέλγιο, ούτε να γαμ… μπορείς».
Οργή προκάλεσε στα social media το σεξιστικό μήνυμα στο μπλουζάκι του Χριστόφορου Ζαραλίκου © YouTube/zaraleaksTV/screen shot

Χριστόφορος Ζαραλίκος: Στο φόντο της υπόθεσης Γεωργούλη, διακωμωδεί τη σεξουαλική κακοποίηση με χυδαίο μήνυμα σε μπλουζάκι - «Βέλγιο, ούτε να γαμ… μπορείς»

Ενώ νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη έρχονται στο φως της δημοσιότητας, λίγες μόλις ημέρες μετά την αποκάλυψη της καταγγελίας για βιασμό και σωματική βλάβη που κατέθεσε η Ελένη Χρονοπούλου σε βάρος του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, ο γνωστός stand up κωμικός και YouTuber Χριστόφορος Ζαραλίκος φαίνεται να υιοθετεί σεξιστικά σχόλια για να σχολιάσει την επικαιρότητα.

Σε νέα εκπομπή στο κανάλι του στο YouTube, ο Χριστόφορος Ζαραλίκος εμφανίζεται με ένα δικής του έμπνευσης t-shirt, το οποίο γράφει: «Βέλγιο: ούτε να κλέψεις μπορείς, ούτε να γ@μ#$εις».

Η επιγραφή στην μπλούζα έχει προφανώς ως αποδέκτες την Εύα Καϊλή και τον Αλέξη Γεωργούλη, με τον Ζαραλίκο ωστόσο να επιλέγει μια πολύ λάθος στιγμή να «αστειευτεί» με το θέμα και να συγκρίνει δύο ανόμοιες μεταξύ τους υποθέσεις, εξισώνοντας μάλιστα τη σεξουαλική κακοποίηση με μια τυπική ερωτική πράξη.

Ο stand up κωμικός, ο οποίος δεν κρύβει τη συμπάθειά του προς τον ΣΥΡΙΖΑ, δημοσιοποίησε το κατά τη γνώμη του «σατιρικό» μπλουζάκι στην εκπομπή του στο YouTube.

ZAME KAVALA

Η μπλούζα αναμενόμενα δέχτηκε από αρνητικά έως οργισμένα σχόλια στο Twitter από τους χρήστες του μέσου κοινωνικής δικτύωσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ