TV & Media

Βαλέρια Κουρούπη: «Ο σύντροφός μου είναι πολύ μικρότερός μου»

«Δεν υπάρχει στερεότυπο στον έρωτα»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Βαλέρια Κουρούπη σε θεατρική παράσταση
Η Βαλέρια Κουρούπη σε θεατρική παράσταση © NDP

Βαλέρια Κουρούπη - Η σχέση της με νεότερο άνδρα μετά το διαζύγιο - Το μήνυμά της για τον έρωτα

Αποκαλυπτική ήταν η Βαλέρια Κουρούπη αναφορικά με την προσωπική της ζωή. Η δημοφιλής ηθοποιός ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της ΕΡΤ «Πρωίαν σε Είδον την Μεσημβρίαν», όπου μεταξύ άλλων παραδέχτηκε ότι έχει σχέση με πολύ μικρότερο -σε ηλικία- άνδρα.

«Έχω μια σχέση στην οποία ο σύντροφος μου είναι μικρότερος μου, πολύ. Δεν είναι λίγο μικρότερος μου, δηλαδή δεν είναι αυτό το "τρία χρόνια, δεν πειράζει". Είναι πολύ μικρότερος μου» ανέφερε η Βαλέρια Κουρούπη.

Και πρόσθεσε: «Πιστεύω πάρα πολύ στον έρωτα σε όλους τους τύπους σχέσεων. Πιστεύω ότι αυτό μας οδηγεί οπότε εκεί σταματάμε να σκεφτόμαστε στερεοτυπικά. Δεν υπάρχει στερεότυπο στον έρωτα».

Η Βαλέρια Κουρούπη στην παρέα του Φώτη και της Τζένης | 20/01/2023 | ΕΡΤ

Η Βαλέρια Κουρούπη μιλά ανοιχτά για τη νέα της σχέση με νεότερο άνδρα

«Όταν το είπα στο παιδί μου, ησύχασα και μπορούσα πια να το πω παντού. Το θέμα μου ήταν να το μάθει πρώτα το παιδί, να μην το μάθει από αλλού, από τα μέσα και από φίλους και αφού το ζύγισα μέσα και είδα πως θα κρατήσει, του το είπα» συνέχισε η Βαλέρια Κουρούπη.

Και συμπλήρωσε: «Δεν το έχω πει πουθενά, δεν έχει βγει. Τώρα το λέμε. Θέλω να πω όμως ότι δεν το κρύβω πια. Είμαστε μαζί, βγαίνουμε, κυκλοφορούμε».

Σύμφωνα με την Βαλέρια Κουρούπη, «είναι ωραίο όταν έχεις πάρει έναν δρόμο, όχι επί τούτου για να σπάσεις τα στερεότυπα επειδή είσαι επαναστάτης χωρίς αιτία. Είναι καλό να το βροντοφωνάζεις».

«Όταν συμβαίνει και είσαι ευτυχής μέσα σε αυτό, όπως είμαι εγώ πολύ ισορροπημένη με το διαζύγιο μου και ας έχω δεχθεί πολλή κριτική, είναι καλό να το λες. Με αυτήν τη σχέση είμαι πολύ ισορροπημένη και πολύ ευτυχισμένη. Λες, "κοίτα, γίνεται, απενοχοποιηθείτε και οι υπόλοιποι που το νιώθετε παιδιά". Δεν είναι θέμα ταμπού» κατέληξε η ηθοποιός.

Η Βαλέρια Κουρούπη είχε γίνει για πρώτη φορά γνωστή μέσα από την τηλεοπτική σειρά «Εκείνες και Εγώ» με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Μπέζο.

Β. Κουρούπη: Η απίστευτη ατάκα που της είπαν πριν ξεκινήσει το «Εκείνες και Εγώ» | 20/01/2023 | ΕΡΤ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ