- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Χριστόφορος Παπακαλιάτης ενόψει Maestro: «Δεν έχω αδικηθεί, έχω αμφισβητηθεί»
Τι είπε για την κριτική που έχει δεχτεί μέσα στα χρόνια
Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης στο Mega Stories για τις σκληρές κριτικές: «Δεν έχω αδικηθεί, νομίζω ότι έχω αμφισβητηθεί - Μου χρέωναν δεκάδες πράγματα»
Λίγες ημέρες πριν την επιστροφή του Χριστόφορου Παπακαλιάτη στην τηλεόραση με τη σειρά «Maestro», ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή της Δώρας Αναγνωστοπούλου Mega Stories και απάντησε στο πώς αντιμετωπίζει εκείνος τις κριτικές για τις δουλειές του μέσα στα χρόνια.
Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ανέτρεξε στους σταθμούς της προσωπικής κι επαγγελματικής του πορείας τα τελευταία 32 χρόνια, κάνοντας τον απολογισμό για όσα έχει «ακούσει».
«Δεν νομίζω ότι έχω αδικηθεί. Νομίζω ότι έχω αμφισβητηθεί – είναι η σωστή λέξη – στην πορεία των 32 χρόνων. Πολλές φορές με είχε στενοχωρήσει αλλά ανθρώπινο δεν είναι; Είναι ένα παιχνίδι και μεγαλώνοντας συνειδητοποιείς ότι είναι μάταιο, οπότε σταματάς να δίνεις τόσο μεγάλη σημασία και να αποκοτούν βάρος μέσα σου αυτά τα πράγματα. Μου χρέωναν δεκάδες πράγματα σε διαφορετικές εποχές κι ηλικίες», είπε αρχικά ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.
Και συνέχισε: «Σε κάποια είχαν δίκιο. Βλέπω κάποιες σκηνές, οι οποίες δεν ήταν καλές. Κάποιες άλλες ήταν μέτριες και κάποιες λίγες ήταν πολύ καλές πάντα σε συνάρτηση με την ηλικία και την εποχή. Αλλά όταν κάνεις μια σούμα, νομίζω ότι υπήρξα πολύ τυχερός».
Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Η υπόθεση της νέας του σειράς
O Ορέστης ταξιδεύει σε ένα μικρό νησί στην εποχή της πανδημίας προκειμένου να στήσει, από την αρχή, ένα Φεστιβάλ μουσικής. Αντιμέτωπος με τη μικρή κοινωνία του νησιού και όλες τις παθογένειές της, θα βρεθεί μπλεγμένος σε μία ακραία ερωτική ιστορία που θα αποτελέσει κίνητρο για να εκδηλωθούν όλα τα κοινωνικά προβλήματα τα οποία μαστίζουν μια ολόκληρη ομάδα ανθρώπων. Είναι όλοι συνδεδεμένοι μεταξύ τους και μ’ έναν τρόπο συνένοχοι σε αυτό που θα ακολουθήσει.
Πρωταγωνιστούν: Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Χάρις Αλεξίου, Μαρία Καβογιάννη, Φάνης Μουρατίδης, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Αντίνοος Αλμπάνης, Στεφανία Γουλιώτη, Γιάννης Τσορτέκης, Κλέλια Ανδριολάτου, Ορέστης Χαλκιάς, Γιώργος Μπένος, Δημήτρης Κίτσος, Σάντρα Σαραφάνοβα, Τόνια Μαράκη, Γιώργος Μπινιάρης.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
H βραδιά αφιέρωμα στον τραγουδιστή
Ο γνωστός χορογράφος μίλησε για τη μακρόχρονη συνεργασία τους και τη δυσκολία να διαχειριστεί την απώλεια του τραγουδιστή
Όσα αποκάλυψε για το ειδικό αφιέρωμα του ΣΚΑΪ
Στη σκηνή ανεβαίνουν οι Πάνος Μουζουράκης, Χρήστος Μάστορας και Έλενα Παπαρίζου
Η στιχομυθία της δημοσιογράφου με τον παρουσιαστή
«Έκλεισα τα μαγαζιά μου ενώ ήταν κερδοφόρα», τόνισε επίσης ο διάσημος σεφ
Πώς αντέδρασαν οι υπόλοιποι συντελεστές της εκπομπής
«Αυτό το δώρο θα σου φέρει κάτι καλό και κάτι κακό θα σου πάρει»
Η πρώτη κοινή τηλεοπτική συνεργασία τους
Πότε θα προβληθεί η εκπομπή - αφιέρωμα
Ο βραβευμένος με Αργυρό Λέοντα στο Φεστιβάλ Βενετίας φέρνει την τέχνη του στην τηλεόραση
Η δημοσιογράφος μίλησε για τη συνεργασία της με τον ΑΝΤ1
Τα όσα δήλωσε η παρουσιάστρια
Αντιδράσεις για τις δηλώσεις του για τον Σταύρο Φλώρο και τον ακρωτηριασμό του
Ο νικητής του Survivor 2022 σχολίασε την απόφαση του 22χρονου να διεκδικήσει αποζημίωση, προκαλώντας εύλογες αντιδράσεις
ΠΡΟΣΟΧΗ: SPOILERS – και επίσης μην τη δείτε, τρώγοντας
«Η Λένα Φλυτζάνη είναι μια εξαιρετική συνάδελφος, πιστεύω ότι θα δουλέψει πολύ και θα τα καταφέρει»
Το αντικείμενο που θέτει προς δημοπρασία
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.