TV & Media

Κάτια Ταραμπάνκο για τον πόλεμο στην Ουκρανία: «Να τα βάψω μαύρα;»

Η απάντηση σε σχόλιο του δέχθηκε

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κάτια Ταραμπάνκο
Κάτια Ταραμπάνκο © NDP

Κάτια Ταραμπάνκο: Η απάντηση για σχόλιο σχετικά με τον πόλεμο στην Ουκρανία και τις δικές της αναρτήσεις στο Instagram.

Η Κάτια Ταραμπάνκο θέλησε να απαντήσει σε σχόλιο που δέχθηκε από ακόλουθό της στο Instagram σχετικά με τον πόλεμο στην Ουκρανία και τις δικές της αναρτήσεις στα social media. 

«Δεν είναι λίγο άβολο που δεν μιλάς για την Ουκρανία αλλά ταυτόχρονα ανεβάζεις την καλοπέρασή σου;» ήταν το σχόλιο - ερώτημα που έκανε ακόλουθός της, με την ίδια να απαντά: 

«Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί είναι άβολο αυτό. Δεν είναι ο πρώτος πόλεμος που συμβαίνει γύρω μας. Απλά είναι ο πρώτος πόλεμος που συμβαίνει πιο κοντά σε εμάς. Από εκεί και πέρα να τα βάψω μαύρα; Εγώ ό,τι μπορώ να κάνω, το κάνω. Και προχωράμε, δουλεύουμε για να βοηθάμε».

Κάτια Ταραμπάνκο: Πώς έμαθε για τον πόλεμο στην Ουκρανία ενώ ήταν στο Survivor

Η Κάτια Ταραμπάνκο βρισκόταν στο Survivor 2022 όταν η Ρωσία εισέβαλε στην Ουκρανία, όπου ζούσαν μέλη της οικογένειάς της. 

Η Κάτια Ταραμπάνκο έκανε γνωστό ότι η παραγωγή, διακριτικά, την ενημέρωσε για τον πόλεμο στην Ουκρανία λίγο πριν αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης. «Έχω δικούς μου ανθρώπους ακριβώς στην πηγή του πολέμου, στη Μαριούπολη, όπου είμαι και από εκεί. Οι συγγενείς μου είναι εκεί, οι δύο μου γιαγιάδες, η ξαδέλφη μου, η θεία μου και το ανιψάκι μου. Το έμαθα λίγο πριν βγω, γιατί η παραγωγή έκανε πολύ σωστά και με ενημέρωσε διακριτικά, δεν είχα μάθει λεπτομέρειες. Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι έχουμε πόλεμο εν έτη 2022, με βόμβες κανονικά. Οι δικοί μου είναι καλά όμως» ανέφερε η Κάτια Ταραμπάνκο στον Νίκο Μουτσινά. 

Η Κάτια Ταραμπάνκο στο Καλό Μεσημεράκι | 21/03/2022

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ