- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Μαρίνα Σάττι: Ντρεπόμουν γιατί ο μπαμπάς μου είναι μαύρος
Η τραγουδίστρια μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στα παιδικά της χρόνια
Μαρίνα Σάττι: Ντρεπόμουν να έρθει ο μπαμπάς μου στο φροντιστήριο γιατί είναι μαύρος στο δέρμα.
Η Μαρίνα Σάττι ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρανούτογλου και μίλησε για την παιδική της ηλικία και το bullying που δεχόταν από τους συμμαθητές της.
Αρχικά η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στις σπουδές της και την απόφασή της να έρθει στην Αθήνα: «Μεγάλωσα στο Ηράκλειο της Κρήτης, πέρασα στην Αρχιτεκτονική αλλά ήθελα να έρθω στην Αθήνα να γίνω ηθοποιός. Το ήξερα ότι θα πάω προς τα εκεί».
Σημείωσε ακόμα πως στη σχολή έμεινε τρία χρόνια και δεν την τέλειωσε ποτέ. «Να πω την αλήθεια δεν ήταν δύσκολη απόφαση», είπε χαρακτηριστικά.
Μαρίνα Σάττι: Ντρεπόμουν να με πάρει ο μπαμπάς μου γιατί είναι μαύρος
Παράλληλα, η Μαρίνα Σάττι αποκάλυψε πως πέρασε δύσκολα στα παιδικά της χρόνια γιατί ότι ο πατέρας της ήταν από το Σουδάν και η μητέρα της Ελληνίδα. «Δεν ξέρω αν ήταν τόσο έντονο αυτό που είχα βιώσει από το εξωτερικό περιβάλλον ή αν το βίωνα μόνη μου δραματικά. Ντρεπόμουν από μόνη μου να έρθει ο μπαμπάς μου να με πάρει από το φροντιστήριο γιατί είναι μαύρος, δεν ήταν συνηθισμένο τότε και στην Κρήτη. Η γιαγιά μου στο Ηράκλειο ήταν η πρώτη φορά που έβλεπε μαύρο άνθρωπο από κοντά. Γι' αυτό και θαυμάζω τη μαμά μου.
»Δεν ξέρω αν τα παιδάκια στο σχολείο το λένε για να σε πονέσουν. Σε ένα reunion τα Χριστούγεννα στην Κρήτη ήρθε ένας συμμαθητής μου και μου ζήτησε συγγνώμη γιατί ένιωσε ότι μπορεί να με πλήγωσε που με πείραζε στο σχολείο. Πήρα πολύ χρόνο και σκέφτηκα και αποδέχτηκα κάποια πράγματα γιατί δεν ήξερα πώς να υπάρχω στην κοινωνία. Δεν ξέρω ακόμα τι φοβάμαι. Είναι όλο αυτό που γίνεται στο ίντερνετ και στην τηλεόραση».
Σε άλλο σημείο, η Μαρίνα Σάττι μίλησε για τον πατέρα της, που είναι γιατρός, και ανέφερε ότι είχε να τον δει 13 χρόνια, γιατί έφυγε για σπουδές στην Αμερική και οι γονείς της είχαν χωρίσει.
«Είχα να δω τον μπαμπά μου 13 χρόνια μέχρι το 2013 που γύρισα. Θαυμάζω πολύ και τους δύο γονείς μου. Ο πατέρας μου έμαθε ελληνικά, σπούδασε Ιατρική. Στη Βοστώνη σπούδασε τζαζ και τραγούδησε πρώτη φορά ελληνικά τραγούδια σε ελληνικό εστιατόριο», είπε για τον μπαμπά της.
Μαρίνα Σάττι: Μεγάλωσα σε ένα σπίτι με δύο παραδόσεις
Η τραγουδίστρια μίλησε και για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε καθώς μεγάλωσε με δύο γονείς που ήταν τελείως διαφορετικοί.
«Μεγάλωσα σε ένα σπίτι με δύο παραδόσεις, δύο κουλτούρες και με δύο θρησκείες. Ο μπαμπάς μου ήταν αυστηρός και δυσκολευόμουν να υπάρξω γιατί ήμουν στην Ελλάδα, πήγαινα σε δημόσιο σχολείο και έκανα παρέα με αγόρια», κατέληξε η Μαρίνα Σάττι.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η αγαπημένη σειρά ξανά στις οθόνες 20 χρόνια μετά το πρώτο επεισόδιο
Ποιο μοντέλο είχε τη χειρότερη φωτογραφία
Ισχυρίζεται ότι χρησιμοποιήθηκε παράνομα κλεμμένο υλικό - Τι απαντά ο 50 Cent
Το παρασκήνιο της υπόθεσης που οδήγησε τον ράπερ στη φυλακή, στο ντοκιμαντέρ «Sean Combs: The Reckoning»
Ο ηθοποιός μίλησε για τη συμμετοχή του στη σειρά «Της Ελλάδος τα παιδιά»
Το πρόβλημα που προσπαθούν να λύσουν οι τεχνικοί
Δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές για τη δημιουργία σειράς ή ντοκιμαντέρ
«Δεν θα επιτρέψω να με θέσει σε κίνδυνο στην πιο σημαντική στιγμή της ζωής μου»
Μαζική διάδοση παραπληροφόρησης από το δίκτυο Pravda - Αυξανόμενη επιρροή σε μηχανές αναζήτησης
Η ηθοποιός που πάνω της στηρίχθηκε ένας ολόκληρος τηλεοπτικός σταθμός μιλάει για το όργιο φημών με πρωταγωνίστρια την ίδια
Όσα είπε η δημοσιογράφος για το περιστατικό ανάμεσα στον Απόστολο Γκλέτσο και τη Σοφία Μουτίδου
Τα ανοιχτά μικρόφωνα τη λάθος στιγμή στην εκπομπή «Όπου Υπάρχει Ελλάδα»
Οι εξελίξεις, πέρα από εξαιρετικά απογοητευτικές για την ακεραιότητα της mainstream δημοσιογραφίας, θα πρέπει να είναι και πηγή προβληματισμού
Ο παρουσιαστής ξέσπασε εναντίον της ηθοποιού
Οι πέντε πρωταγωνιστές και η «Αμαλία» στα παρασκήνια 20 χρόνια μετά
Το άγνωστο περιστατικό για το οποίο ο τραγουδιστής έχει μετανιώσει
Τι είπε ο ηθοποιός για την επιτυχία της σειράς
«Αν θες να με πας στα δικαστήρια, ο δρόμος ανοιχτός» - Η αντίδραση του παρουσιαστή
Η περίπτωση του BBC, η ακραία πόλωση των ΜΜΕ και η δημοσιογραφική αντικειμενικότητα στα σκουπίδια
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.