- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Μάκης Τσέλιος: Φοβούνταν μην κολλήσουν AIDS από τα ρούχα μου
«Δεν με καλούσαν σπίτι τους, δεν με χαιρετούσαν»
Ο Μάκης Τσέλιος αναφέρθηκε στην περίοδο που ο Billy Bo έδινε τη μάχη του με το AIDS και στον μεγάλο ρατσισμό που αντιμετώπισε εκείνα τα χρόνια.
«Αντιμετώπισα ρατσισμό σε μεγάλο βαθμό. Δεν με καλούσαν σπίτι τους, δεν με χαιρετούσαν, φοβόντουσαν να αγοράσουν τα ρούχα μου μήπως κολλήσουν», εξομολογήθηκε ο σχεδιαστής Μάκης Τσέλιος σε εκπομπή του Mega.
«Η πρώτη μου δουλειά ήταν πωλήσεις αυτοκινήτων και μηχανημάτων. Επί 10 χρόνια. Τότε γνώρισα τον Billy Bo και ήθελα να τον βοηθήσω», ανέφερε ο ίδιος σχετικά με τη γνωριμία του με τον έτερο σχεδιαστή, με τον οποίο είχαν γίνει το απόλυτο σχεδιαστικό δίδυμο από τις αρχές της δεκαετίας του 1970 μέχρι και το 1987.
«Ο κόσμος δεν είχε ενημέρωση και δεν φέρθηκαν καλά, αλλά δεν μπορείς να τους κατηγορήσεις γιατί φοβόντουσαν. Πριν αρρωστήσει ο Billy Bo είχα κατάθλιψη, έχασα 19 κιλά και νόμιζαν ότι κι εγώ είμαι άρρωστος», εξήγησε ο Μάκης Τσέλιος.
«Οι άνθρωποι φεύγουν νωρίς γιατί μάλλον ο Θεός τους θέλει. Ο Billy Bo ήταν ένα πανέμορφο πλάσμα και υπέροχο άτομο. Την περίοδο που ζούσε, είχα χτίσει έναν τοίχο να μην τον πλησιάζει κανείς και τον ενοχλήσει, το μόνο που σκεφτόμουν ήταν μήπως βρούμε κανένα φάρμακο», σημείωσε για τη μάχη του Billy Bo με το AIDS.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Νιώθω ότι είμαι στάσιμος, είπε ο παρουσιαστής
Ποιοι θα βρίσκονται στο πλευρό της
Τι κατήγγειλε στις αρχές ο Αρχιμήδης Καρεκλίδης
Την Δευτέρα στις 21:00 το νέο επεισόδιο
Την είδηση έκανε γνωστή ο αδελφός του, Γιώργος
Πώς προέκυψε η παρουσία της στα βίντεο του «5 minute mum»
Το «ευχαριστώ» του παρουσιαστή
Τι εξομολογήθηκε στην κάμερα του ριάλιτι μαγειρικής
Έπεισε τους κριτές το πιάτο του;
Το χαρακτήρισε «ένα φαγητό του φτωχού σε Michelin επίπεδο»
Το ρεπορτάζ θέλει εκτός εκπομπής την Άννα Λιβαθυνού
«Δεν το είπε κατά λάθος, είναι η άποψή της»
«Η μαγειρική με έκανε να ξεχνάω τα προβλήματά μου» εξομολογήθηκε ο διαγωνίζομενος
Ο Βαρδής Μαρινάκης μίλησε για τις έντονες ερωτικές σκηνές της σειράς και τον θόρυβο γύρω από αυτές
Η πρώτη «αναμέτρηση» μεταξύ των δύο reality για φέτος
Η ιστορία διαγωνιζόμενης που συγκίνησε τους κριτές
Την ανακοίνωση την έκανε ο παρουσιαστής στον αέρα σήμερα το πρωί
Η συμφωνία αποτυπώνει την πίεση που δέχονται οι δημόσιοι ραδιοτηλεοπτικοί φορείς να παραμείνουν «ορατοί»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.