- CITY GUIDE
- PODCAST
-
21°
Μάκης Τσέλιος: Φοβούνταν μην κολλήσουν AIDS από τα ρούχα μου
«Δεν με καλούσαν σπίτι τους, δεν με χαιρετούσαν»
Ο Μάκης Τσέλιος αναφέρθηκε στην περίοδο που ο Billy Bo έδινε τη μάχη του με το AIDS και στον μεγάλο ρατσισμό που αντιμετώπισε εκείνα τα χρόνια.
«Αντιμετώπισα ρατσισμό σε μεγάλο βαθμό. Δεν με καλούσαν σπίτι τους, δεν με χαιρετούσαν, φοβόντουσαν να αγοράσουν τα ρούχα μου μήπως κολλήσουν», εξομολογήθηκε ο σχεδιαστής Μάκης Τσέλιος σε εκπομπή του Mega.
«Η πρώτη μου δουλειά ήταν πωλήσεις αυτοκινήτων και μηχανημάτων. Επί 10 χρόνια. Τότε γνώρισα τον Billy Bo και ήθελα να τον βοηθήσω», ανέφερε ο ίδιος σχετικά με τη γνωριμία του με τον έτερο σχεδιαστή, με τον οποίο είχαν γίνει το απόλυτο σχεδιαστικό δίδυμο από τις αρχές της δεκαετίας του 1970 μέχρι και το 1987.
«Ο κόσμος δεν είχε ενημέρωση και δεν φέρθηκαν καλά, αλλά δεν μπορείς να τους κατηγορήσεις γιατί φοβόντουσαν. Πριν αρρωστήσει ο Billy Bo είχα κατάθλιψη, έχασα 19 κιλά και νόμιζαν ότι κι εγώ είμαι άρρωστος», εξήγησε ο Μάκης Τσέλιος.
«Οι άνθρωποι φεύγουν νωρίς γιατί μάλλον ο Θεός τους θέλει. Ο Billy Bo ήταν ένα πανέμορφο πλάσμα και υπέροχο άτομο. Την περίοδο που ζούσε, είχα χτίσει έναν τοίχο να μην τον πλησιάζει κανείς και τον ενοχλήσει, το μόνο που σκεφτόμουν ήταν μήπως βρούμε κανένα φάρμακο», σημείωσε για τη μάχη του Billy Bo με το AIDS.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Το έκανα γιατί πίστευα ότι θα μπορούσα να είμαι χρήσιμος στην κοινωνία. Για το φαγητό το έκανα από πείσμα»
Αιχμηρά σχόλια στον αέρα του ΣΚΑΪ για το βίντεο του τραγουδιστή στο Παρίσι εν μέσω επεισοδίων
«Οι τηλεθεατές, ύστερα από τόσα χρόνια, με έχουν μάθει» λέει η δημοσιογράφος
Η δημοσιογράφος επέστρεψε με μία ακόμη δύσκολη υπόθεση
Το περιστατικό που είχε προκαλέσει αντιδράσεις
Τι είπε για την σκηνή με την πάστα στο «Ριφιφί» και τα παρατσούκλια «Ευλόγησον» και «χήρα του Φατσέα»
Τι θα δούμε στην επίσημη πρώτη της φετινής σεζόν
Τι είπε στον αέρα της εκπομπής
Τι ζητά από την πλατφόρμα η γυναίκα;
Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 με όλους τους συνεργάτες της
Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στα κασέ που επικρατούσαν ανά δεκαετία στην τηλεόραση
Η επιστροφή στο ραδιόφωνο μέσω του Voice Radio και η διαχρονική μαγεία της μουσικής και της ζωντανής ραδιοφωνικής εμπειρίας
Η εταιρεία που είχε αποτιμηθεί σχεδόν 1 δισ. δολάρια
Ο πρώην παίκτης του Survivor μοιράστηκε βίντεο από την προσπάθειά του να παίξει ποδόσφαιρο με προσθετικό πόδι
Ο δημοσιογράφος ρωτήθηκε για τη δυσλαλία και εξομολογήθηκε ότι την κληροδότησε και στα παιδιά του
«Δεν δέχομαι να κρίνεται από τον 1ο μήνα. Για όνομα του Θεού»
Ποιοι αγώνες θα μεταδοθούν δωρεάν
Οι δύο δημοσιογράφοι είχαν προσφύγει στη Δικαιοσύνη για την εκπομπή «Όπου υπάρχει Ελλάδα»
Η λαμπερή είσοδος στο πλατό
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.