- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Δήμητρα Ματσούκα για #metoo: Έχει αδικηθεί o Nικόλας Στραβοπόδης
Η αντίδραση της Σίσσυς Χρηστίδου
Δήμητρα Ματσούκα: Τι είπε για το metoo και τον ηθοποιό Νικόλα Στραβοπόδη. Η αντίδραση της Σίσσυς Χρηστίδου.
Καλεσμένη στην εκπομπή «Τι λες τώρα!» το μεσημέρι της Κυριακής βρέθηκε η Δήμητρα Ματσούκα.
Η ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο κίνημα #metoo και στις πρόσφατες δηλώσεις που έκανε και προκάλεσαν αντιδράσεις. «Δεν ανακάλυψα την Αμερική, είπε ότι πρέπει οι άνθρωποι πρέπει να περιμένουν να τελεσιδικήσει μια ιστορία. Το τεκμήριο της αθωότητας είναι μία από τις μεγαλύτερες κατακτήσεις του νομικού πολιτισμού μας. Είναι κατοχυρωμένο στο Σύνταγμά μας… Μπορεί κάποιες καταγγελίες να μην είναι αληθινές, αλλιώς δεν θα γινόντουσαν δίκες» είπε η Δήμητρα Ματσούκα.
Η παρουσιάστρια της εκπομπής Ναταλία Γερμανού τότε αναφέρθηκε τότε στην υπόθεση του ηθοποιού Νίκου Στραβοπόδη, με την Δήμητρα Ματσούκα να αντιδρά και να μην θέλει να αναφερθεί περαιτέρω στο θέμα. «Αχ μη μου το κάνεις αυτό. Δεν θέλω να κάνω αναπαραγωγή του θέματος, γιατί μόνο κακό έχει κάνει και έχει αδικηθεί τα μάλα αυτός ο άνθρωπος και είναι αμαρτία και αδικία», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.
Σίσσυ Χρηστίδου: Η αντίδραση της στις δηλώσεις της Δήμητρας Ματσούκα
Όσα είπε η Δήμητρα Ματσούκα προκάλεσαν την αντίδραση της Σίσσυς Χρηστίδου, η οποία πέρσι είχε φιλοξενεί την συγκεκριμένη καταγγελία στην εκπομπή της.
«Πριν από λίγο στο #kalytera σε συνέντευξη που παραχώρησε η Δήμητρα Ματσούκα στη Ναταλία Γερμανού έγινε αναφορά μιας υπόθεσης που έτυχε να φιλοξενήσουμε πέρσι στην εκπομπή. Συγκεκριμένα, χρησιμοποιήθηκε σαν παράδειγμα άδικης συκοφάντησης ηθοποιού που εν τέλει αθωώθηκε, χρησιμοποιώντας μάλιστα το ονοματεπώνυμό του στον αέρα.
Σε σχέση με την υπόθεση αυτή αναρωτιέμαι σε ποια αθώωση αναφέρεστε; Από όσο ξέρω, δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ καμιά δίκη. Το αδίκημα θεωρήθηκε παραγεγραμμένο. Όπως τόσα άλλα, ακόμη κι αυτό της υπόθεσης της Σοφίας Μπεκατώρου.
Το τεκμήριο της αθωότητας ισχυρίζομαι κι εγώ πως το υπερασπίζομαι με σθένος και θα συνεχίσω να το κάνω. Μέσα από δηλώσεις όμως σαν αυτές αναρωτιέμαι.. .Αν υπάρξει αθώωση στα επερχόμενα δικαστήρια που θα πραγματοποιηθούν, πόσοι από εμάς είμαστε έτοιμοι να τους αθωώσουμε πραγματικά και μέσα μας; Και πόσοι θα σηκώσουν το πανό της άδικης διαπόμπευσης; Και όσοι δεν εκδικαστούν ποτέ; Είναι αθώοι; Σήμερα λοιπόν, αθωώσαμε μόνοι μας αυτόν. Αύριο ποιον;», έγραψε η Σίσσυ Χρηστίδου.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το χαρακτήρισε «ένα φαγητό του φτωχού σε Michelin επίπεδο»
Το ρεπορτάζ θέλει εκτός εκπομπής την Άννα Λιβαθυνού
«Δεν το είπε κατά λάθος, είναι η άποψή της»
«Η μαγειρική με έκανε να ξεχνάω τα προβλήματά μου» εξομολογήθηκε ο διαγωνίζομενος
Ο Βαρδής Μαρινάκης μίλησε για τις έντονες ερωτικές σκηνές της σειράς και τον θόρυβο γύρω από αυτές
Η πρώτη «αναμέτρηση» μεταξύ των δύο reality για φέτος
Η ιστορία διαγωνιζόμενης που συγκίνησε τους κριτές
Την ανακοίνωση την έκανε ο παρουσιαστής στον αέρα σήμερα το πρωί
Η συμφωνία αποτυπώνει την πίεση που δέχονται οι δημόσιοι ραδιοτηλεοπτικοί φορείς να παραμείνουν «ορατοί»
Δέκα ευρωπαϊκές πόλεις, εμβληματικοί καλλιτέχνες και οι διαγωνιζόμενοι του 2026 σε επετειακή περιοδεία
Την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2026
Το ντοκιμαντέρ για τα 100 χρόνια του New Yorker θυμίζει πως η δημοσιογραφία μπορεί να αλλάξει τον τρόπο που βλέπουμε τον κόσμο
Η Αλεξάνδρα Δουβαρά ανακοίνωσε με λυγμούς τον θάνατό του
«Ο γιατρός μου είπε κάποια πράγματα για το μέλλον που δεν είναι και πολύ ευοίωνα»
Το καυστικό σχόλιο του Γιώργου Λιάγκα και η απάντηση του ιδιοκτήτη
Το Fireplace 10 hours full HD συγκέντρωσε πάνω από 157 εκατ. προβολές σε λιγότερο από 10 χρόνια
Θα παρουσιάσει τον ελληνικό τελικό της Eurovision;
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.