- CITY GUIDE
- PODCAST
-
10°
Γιατί ο Αλέξανδρος Κοψιάλης βγήκε εκτός giveaway - Τι δήλωσε
Ο διαγωνισμός των Αντετοκούνμπο για το σπίτι και το hashtag #Cancel_Kopsialis
Ο Αλέξανδρος Κοψιάλης δήλωσε ότι το giveaway των Αντετοκούνμπο δεν «τρέχει» πλέον από το προφίλ του. Σφοδρές αντιδράσεις κατά του influencer.
Εκτός από το giveaway των Αντετοκούνμπο βγήκε ο Αλέξανδρος Κοψιάλης. O γνωστός influencer και YouTuber γνωστοποίησε ότι ο διαγωνισμός για το σπίτι, αξίας 100.000 ευρώ με θέα την Ακρόπολη, που δωρίζουν τα αδέλφια Αντετοκούνμπο, συνεχίζεται πλέον μόνο μέσα από το προφίλ των Antetokounbros.
Ο Αλέξανδρος Κοψιάλης είχε εμφανιστεί σε προωθητικό βίντεο με τους Αντετοκούνμπο για το μεγαλύτερο giveaway στο Instagram.
Τα τελευταία 24ωρα δέχεται σφοδρή κριτική μετά το like που έκανε σε ομοφοβικά σχόλια κατά του Ηλία Γκιώνη. Ο γνωστός ακτιβιστής ήταν αυτός που δημοσίευσε την υπόθεση με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο και το revenge porn βίντεο με πρώην σύντροφό του, όπως και την καταγγελία που έκανε η Γεωργία Μπίκα για τον ομαδικό βιασμό της σε ξενοδοχείο στη Θεσσαλονίκη.
Ο Αλέξανδρος Κοψιάλης δέχεται καταιγισμό αρνητικών σχολίων για τη γενικότερη στάση του απέναντι στην πολύκροτη υπόθεση με τον βιασμό της 24χρονης. Στο Twitter, μάλιστα, έχει δημιουργηθεί το hashtag #Cancel_Kopsialis.
«Ντρέπομαι ειλικρινά που χρειάστηκε να βγω να εξηγήσω κάτι τέτοιο, γιατί το όνομα των παιδιών δεν φταίει σε τίποτα και βρέθηκε να tweetάρει δίπλα από τις λέξεις βιασμός και Θεσσαλονίκη» ισχυρίστηκε ο γνωστός YouTuber και influencer.
Ο Αλέξανδρος Κοψιάλης κατέβασε από το προφίλ του τον διαγωνισμό με τους Αντετοκούνμπο - Η πρώτη δήλωση
«Από εδώ και στο εξής την ευθύνη για τον διαγωνισμό για το σπίτι της έχουν αποκλειστικά οι Antetokounbros και κανένας άλλος. Οι συμμετοχές που έγιναν από το προφίλ μου μετράνε κανονικότατα και η κλήρωση θα γίνει κανονικά την ημερομηνία που έχει ανακοινωθεί κάτω από τη λεζάντα» ανέφερε ο Αλέξανδρος Κοψιάλης.
Και πρόσθεσε: «Όλο αυτό γίνεται με απεριόριστο σεβασμό σε μία οικογένεια που μας έχει κάνει μόνο υπερήφανους σε ολόκληρο τον κόσμο και ντρέπομαι ειλικρινά που χρειάστηκε να βγω να εξηγήσω κάτι τέτοιο γιατί το όνομα των παιδιών δεν φταίει σε τίποτα βρέθηκε να tweetάρει δίπλα από τις λέξεις βιασμός και Θεσσαλονίκη».
«Και επειδή όλο αυτό γίνεται εξαιτίας ότι μπλέχτηκε αδίκως το όνομά μου σε όλο αυτό, πήραμε από κοινού την απόφαση με τα παιδιά να συνεχίσει ο διαγωνισμός από το προφίλ τους. Για τα υπόλοιπα να κάνετε υπομονή 24 ώρες και θα επανέλθω» κατέληξε ο γνωστός YouTuber και influencer.
Ο Αλέξανδρος Κοψιάλης είχε εμφανιστεί στο ακόλουθο προωθητικό βίντεο με τους Αντετοκούνμπο για το μεγαλύτερο giveawαy στο Instagram:
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η αγαπημένη σειρά ξανά στις οθόνες 20 χρόνια μετά το πρώτο επεισόδιο
Ποιο μοντέλο είχε τη χειρότερη φωτογραφία
Ισχυρίζεται ότι χρησιμοποιήθηκε παράνομα κλεμμένο υλικό - Τι απαντά ο 50 Cent
Το παρασκήνιο της υπόθεσης που οδήγησε τον ράπερ στη φυλακή, στο ντοκιμαντέρ «Sean Combs: The Reckoning»
Ο ηθοποιός μίλησε για τη συμμετοχή του στη σειρά «Της Ελλάδος τα παιδιά»
Το πρόβλημα που προσπαθούν να λύσουν οι τεχνικοί
Δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές για τη δημιουργία σειράς ή ντοκιμαντέρ
«Δεν θα επιτρέψω να με θέσει σε κίνδυνο στην πιο σημαντική στιγμή της ζωής μου»
Μαζική διάδοση παραπληροφόρησης από το δίκτυο Pravda - Αυξανόμενη επιρροή σε μηχανές αναζήτησης
Η ηθοποιός που πάνω της στηρίχθηκε ένας ολόκληρος τηλεοπτικός σταθμός μιλάει για το όργιο φημών με πρωταγωνίστρια την ίδια
Όσα είπε η δημοσιογράφος για το περιστατικό ανάμεσα στον Απόστολο Γκλέτσο και τη Σοφία Μουτίδου
Τα ανοιχτά μικρόφωνα τη λάθος στιγμή στην εκπομπή «Όπου Υπάρχει Ελλάδα»
Οι εξελίξεις, πέρα από εξαιρετικά απογοητευτικές για την ακεραιότητα της mainstream δημοσιογραφίας, θα πρέπει να είναι και πηγή προβληματισμού
Ο παρουσιαστής ξέσπασε εναντίον της ηθοποιού
Οι πέντε πρωταγωνιστές και η «Αμαλία» στα παρασκήνια 20 χρόνια μετά
Το άγνωστο περιστατικό για το οποίο ο τραγουδιστής έχει μετανιώσει
Τι είπε ο ηθοποιός για την επιτυχία της σειράς
«Αν θες να με πας στα δικαστήρια, ο δρόμος ανοιχτός» - Η αντίδραση του παρουσιαστή
Η περίπτωση του BBC, η ακραία πόλωση των ΜΜΕ και η δημοσιογραφική αντικειμενικότητα στα σκουπίδια
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.