- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ο γνωστός μουσικός Τζόνι Βαβούρας υποστήριξε ότι ο Τόνι Σφήνος γελιοποιεί με τον τρόπο του μια ολόκληρη εποχή.
Ο μουσικός και παραγωγός Τζόνι Βαβούρας έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» όπου μίλησε, μεταξύ άλλων, για τον Τόνι Σφήνο και τον Μάρκο Σεφερλή.
«Με προβληματίζουν οι αξίες που πάνε προς τα κάτω, δεν υπάρχει κοινωνική αγωγή, βγαίνουν σκουπιδοτράγουδα που δεν λένε απολύτως τίποτα. Τι πάει να πει έντεχνο; Αυτή η ορολογία είναι μεγάλη κουταμάρα. Σωστά το είπε ο Πασχάλης, ο Τόνι Σφήνος γελοιοποιεί μια ολόκληρη εποχή. Αν έχεις χιούμορ ξέρεις που να σταματήσεις. Έχω δει ελάχιστα τον Σφήνο, δεν το αντέχω. Όπως και αυτό που κάνει ο Σεφερλής δεν είναι χιούμορ», είπε αρχικά ο Τζόνι Βαβούρας.
Ο Τζόνι Βαβούρας είπε στη συνέχεια: «Αν γύριζα τον χρόνο θα ακύρωνα τον αποτυχημένο γάμο, αλλά βγήκε ένα εξαιρετικό παιδί που είναι 20 χρονών. Δυστυχώς δεν έχω σχέσεις με τον γιο μου, γιατί κάποιες μητέρες βάζουν λόγια στο παιδί και το καταστρέφουν. Έκανα μια συμφωνία, η ζωή σου και η ζωή μου, αλλά φτάσαμε σε μια τρέλα. Αν έγραφα βιβλίο θα πούλαγε αλλά βαριέμαι. Σιγά μην γράψω τραγούδι για αυτό το πράγμα (διαζύγιο), να βάλω βόμβα ναι, τραγούδι όχι».
Ο Τζόνι Βαβούρας αποκάλυψε πως στην προσωπική του ζωή είναι καλά: «Έχω μια σύντροφο εδώ και τρία χρονιά. Σέβεται ο ένας τον άλλον, συμφωνούμε και υπάρχει ηρεμία», ενώ στη συνέχεια είπε: «Κάνω κανόε –καγιάκ, έχω μεγάλη συλλογή με ποδήλατα σπάνια».
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το ίδιο πρόγραμμα, οι παραγωγοί του και η ίδια καθημερινή σχέση με τους ακροατές του, μέσα από το site, το ανεξάρτητο app, το live streaming και τις ψηφιακές πλατφόρμες ακρόασης.
Η εικόνα προκάλεσε έντονη κριτική στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
Ο πρώην άσος των ΗΠΑ συμπαρουσιάζει με τους Τιερί Ανρί και Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς
«Πέρασα την πιο δύσκολη βδομάδα της αποκατάστασής μου μέχρι στιγμής...»
Η καθαρή περιουσία του φθάνει τα 2,6 δισεκατομμυρίων δολάρια
Οι τέσσερις γνώριμοι και οι τρεις νέες προσθήκες
«Είμαι αυθόρμητη και αληθινή» είπε η δημοσιογράφος
«Ήθελα να το κρύψω, υπάρχει προκατάληψη», εξομολογείται ο πρώην παρουσιαστής του Channel 4
Η πρόταση για σειρά και ο σκηνοθέτης που κέρδισε την εμπιστοσύνη του
Η ανακοίνωση της ΕΡΤ
Η ανάρτηση του Τούρκου παραγωγού
«Εγώ είπα απλώς, ναι, σε μία πρόταση που μου κάνανε» είπε ο ηθοποιός
Υπήρξε συστηματικός συλλέκτης και ερευνητής της μουσικής και πολιτιστικής ιστορίας
Η εμφάνιση μετά την αποχώρηση της Σίας Κοσιώνη
Ο δημιουργός σειρών όπως οι «Τρεις Χάριτες» μίλησε για τα νέα δεδομένα στην ελληνική τηλεόραση
Εκ διαμέτρου αντίθετες οι απόψεις των παρουσιαστριών μετά το τέλος της εκπομπής Real View
Τίτλοι τέλους για την εκπομπή «Το ΄χουμε»
«Δεν θα με δείτε να γίνομαι καθηγήτρια», ξεκαθάρισε η ηθοποιός
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.