- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
GNTM 4: Ο παίκτης που αποχώρησε και η δοκιμασία του χορού
Η φωτογράφιση από τον Πάνο Γιαννακόπουλο που δυσκόλεψε τους παίκτες
GNTM 4: Αποχώρησε από το φετινό διαγωνισμό ο Ηλίας Αικατερινάρης - Η δοκιμασία του χορού στην «Καραϊβική Θάλασσα».
Ο Ηλίας Αικατερινάρης είναι ο παίκτης που αποχώρησε από το χθεσινό επεισόδιο του Greece's Next Top Model.
Ο Ηλίας είχε την χειρότερη φωτογραφία από τη δοκιμασία στην οποία συμμετείχαν οι διαγωνιζόμενοι και αποχαιρέτησε το φετινό GNTM.
Η δοκιμασία στην... Καραϊβική
Οι παίκτες για την χθεσινή δοκιμασία κλήθηκαν να «ταξιδέψουν» στην Καραϊβική θάλασα σε μία δοκιμασία που απαιτούσε ρυθμό, αντίληψη, συναίσθημα και συγχρονισμό.
Ο Ναπολέων Μήτσης ως νικητής της προηγούμενης δοκιμασίας ανάγκασε κάποια μοντέλα να σκεφτούν πιο δημιουργικά και να δράσουν γρήγορα, με σκοπό το πολυπόθητο «κλικ» από τον Πάνο Γιαννακόπουλο.
Η φωτογράφιση δεν πήγε ιδιαίτερα καλά για τον Ηλία Αικατερινάρη, για τον οποίο οι κριτές τόνισαν πως δεν είχε ενέργεια και έτσι βρέθηκε στο bottom two της δοκιμασίας, με τον ίδιο να δηλώνει: «Αυτά που κάνω εγώ, δεν τα κάνει κανένας άλλος και δεν ξέρω αν τα έκανε και τα προηγούμενα χρόνια. Αυτά έχει η ζωή συνεχίζουμε. Γενικά προσπαθούσα πολύ!».
Στην τελική δυάδα βρέθηκε εκείνος με τον Βασίλη, με τον τελευταίο, ωστόσο, να παίρνει μία δεύτερη ευκαιρία από τους κριτές και να παραμένει στον διαγωνισμό.
Ως προς το καλύτερο κλικ, Γιάννης και Ειρήνη ήταν το ζευγάρι που βγήκε «μπροστά» αλλά η καλύτερη φωτογραφία ανήκε στην Ειρήνη.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το BBC επικαλείται οικονομικές πιέσεις και καταργεί τα πρωτοποριακά LGBTQ+ dating shows
Ποια άλλη εκπομπή μετατοπίζεται στο πρόγραμμα του καναλιού
Petition στη Bundestag ζητά να ανασταλεί το κλείσιμο του ελληνικού προγράμματος της DW το 2027
Ο Γιώργος Παυριανός αφηγείται τις μοναδικές στιγμές που έζησε κοντά του
Επιτήδειοι χρησιμοποιούν λογότυπα μεγάλων ΜΜΕ, όπως το Euronews, παραποιώντας αυθεντικά βίντεο
Έχει διατελέσει Διευθύνων Σύμβουλος σε σημαντικούς οργανισμούς στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Η εξαγορά αποτελεί τη δεύτερη μεγαλύτερη επένδυση στην ιστορία του ομίλου μετά την αγορά του Politico
Μιλήσαμε με τη γνωστή YouTuber για την επικαιρότητα και τα όρια του χιούμορ, την ευθύνη του δημιουργού και τον σεξισμό στα social media
Η ανακοίνωση του τηλεοπτικού σταθμού
Ο σταθμός ανακοίνωσε τη λήξη της συνεργασίας με το έμπειρο τηλεοπτικό στέλεχος, ευχαριστώντας την για την προσφορά της
No Spam! Είναι η υπόσχεσή μας!
Και αυτή δεν είναι η πρώτη φορά
Στον τηλεοπτικό αέρα του OPEN
Ο δημοσιογράφος μίλησε για τη μοναξιά, τον έρωτα και τη χαρά της πατρότητας
Ανατροπή στο Χόλιγουντ - «Ασύμφορο το τίμημα», δηλώνουν οι Τεντ Σαράντος και Γκρεγκ Πίτερς
Η ανακοίνωση του OPEN
Οι πρώτες δηλώσεις στις κάμερες μετά την περιπέτεια υγείας και την επιστροφή της στον ΣΚΑΪ
Η γέννηση της μικρής οθόνης στην Ελλάδα και οι πρωτεργάτες του ΕΙΡ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.