TV & Media

Η Τζολί σκιά του εαυτού της στα χρόνια της εξάρτησης

Βίντεο του ’90 από έμπορο ναρκωτικών τραβηγμένο με τη συγκατάθεσή της

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
72328-145558.jpg

Βλέμμα χαμένο, χέρια μελανιασμένα, ισχνά, κι ένα κορμί που περιφέρεται στο δωμάτιο μιλώντας στο τηλέφωνο με αγωνία για το τι θα γίνει αν δεν έχει δουλειά, πώς θα βγάζει λεφτά και το πού θα μένει. Η ειδική απεσταλμένη της Ύπατης Αρμοστείας για τους Πρόσφυγες, η εντυπωσιακή Αντζελίνα Τζολί, αγνώριστη σε ένα βίντεο που αποτυπώνει τα δύσκολα χρόνια της εξάρτησής της από την ηρωίνη και την κοκαΐνη. 

Το βίντεο των 16 λεπτών δηλώνει ότι έχει τραβήξει με τη συγκατάθεσή της ο καταδικασθείς για εμπορία ναρκωτικών Φράνκλιν Μέγερ το 1999. Ήταν ο έμπορος που πουλούσε την ηρωίνη στην Τζολί και την ημέρα που τράβηξε το βίντεο τον είχε καλέσει σπίτι στο Μανχάταν για να αγοράσει τη δόση της.

n

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός έχει πολλές φορές μιλήσει για τα χρόνια αυτά ομολογώντας ότι θεωρεί τον εαυτό της τυχερό που κατάφερε να επιβιώσει. Το βίντεο δόθηκε στη δημοσιότητα από το National Enquirer. Ο έμπορος ναρκωτικών έχει καταδικασθεί και εκτίσει ποινή του, ενώ όπως έχει υποστηρίξει πουλούσε στην Αντζελίνα Τζολί ναρκωτικά τουλάχιστον τρεις φορές την εβδομάδα και της τα παρέδιδε στο σπίτι ή σε ξενοδοχείο.

n

Την περίοδο εκείνη η Τζολί είχε μία θυελλώδη σχέση με τον ηθοποιό Μπίλι Μπομπ Θόρτον, κατά την οποία σύμφωνα με τον έμπορο ναρκωτικών η Τζολί επιδιδόταν σε αχαλίνωτο σεξ, λεσβιακές σκηνές κ.ά.

n

Ο Μέγερ δήλωσε ότι συνήθιζε να τραβά βίντεο με την Τζολί να μιλά στο τηλέφωνο με τον πατέρα της Γιον Βόιτ για τον αδελφό της Τζέιμς ή για την εκλιπούσα μητέρα της Μαρσελίν Μπέρτραντ. Ωστόσο, στο εν λόγω βίντεο δεν είναι σαφές με ποια μιλάει η Τζολί. Σύμφωνα με τον έμπορο, η Τζολί δεν είχε πρόβλημα να κάνει χρήση μπροστά του και είχε εκμυστηρευτεί τον έρωτά της για την ηθοποιό Τζένι Σιμίζου.

n

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ