TV & Media

Τι απέγινε ο Κέβιν Σπέισι; Οι δίκες και τα βίντεο στο YouTube

O βραβευμένος ηθοποιός, απόβλητος στο Χόλιγουντ, ανεβάζει στο YouTube αλλόκοτα βίντεο

328203-678198.png
Φίλιππος Κόλλιας
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Κέβιν Σπέισι με γυαλιά ηλίου και κοστούμι
© EPA/FLAVIO LO SCALZO

Οι έξι δίκες που έχει να αντιμετωπίσει ο Κέβιν Σπέισι για σεξουαλική παρενόχληση, τα βίντεο που ανεβάζει στο YouTube, τα δημοσιεύματα του Hollywood Reporter.

Τέσσερα χρόνια μετά τις πρώτες κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση ο Kevin Spacey, βρίσκεται ακόμα άνεργος και σε απομόνωση. Το 2017 ο ατζέντης του τον εγκατέλειψε, το  «House of Cards» τον διέγραψε από το σενάριο της τελευταίας σεζόν και στην ταινία του Ridley Scott «All the Money in the World» τον αντικατέστησε ο Christopher Plummer. Σύμφωνα με τον Hollywood Reporter ο 61χρονος Spacey διανύει ένα είδος Καθαρτηρίου κατά το οποίο εκδικάζονται διάφορες υποθέσεις σεξουαλικής παρενόχλησης και παραμένουν εκκρεμείς ελλείψει αδιάσειστων αποδείξεων.

Let Me Be Frank

Τα Χριστούγεννα του 2018 ο Spacey ανέβασε στο YouTube ένα βίντεο όπου μιλούσε στην κάμερα μιμούμενος τη φωνή του Frank Underwood στο «House of Cards» -το οποίο θεωρήθηκε αλλόκοτο, σαν να ερχόταν από τη Ζώνη του Λυκόφωτος- ενώ στο φθινόπωρο του 2019 εθεάθη στην Ισπανία να τραγουδάει μαζί με μια μπάντα στον δρόμο. Τον Φεβρουάριο του 2020 εμφανίστηκε στο δικαστήριο κάνοντας ένα νούμερο με χορό και τραγούδι. Η τελευταία ταινία του παραμένει το «Billionaire Boys Club» που πρωτοπροβλήθηκε τον Αύγουστο του 2018 κάνοντας εισπράξεις 126 δολαρίων. Παρ’ όλ’ αυτά, ο παλαίμαχος σκηνοθέτης Paul Schrader έδειξε ενδιαφέρον να συνεργαστεί με τον Spacey: μπροστά στην κατακραυγή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έσβησε τη σχετική ανάρτησή του στο Facebook.

KTWK

Αυτόν τον καιρό ο Spacey μένει με τον μάνατζέρ του Evan Lowenstein, πρώην μέλος του ποπ ντουέτου Evan and Jaron που έγινε γνωστό από το κομμάτι «Crazy for This Girl»: σύμφωνα με τις φήμες βρίσκεται είτε στο Λονδίνο και μένει στην περιοχή του θεάτρου Old Vic, είτε στη Φλόριντα ή στο Λος Άντζελες δεδομένου ότι στο χριστουγεννιάτικο μήνυμά του φαίνονταν φοινικόδεντρα στο φόντο. Ο Hollywood Reporter που έχει επαφή με τον ηθοποιό γράφει πως συνεχίζει να χρηματοδοτεί ένα κατάστημα με αντίκες κοντά στη Βοστόνη κι ότι σκέφτεται να γράψει ένα βιβλίο με ψευδώνυμο. Προς το παρόν έχει μπροστά του έξι δίκες για επεισόδια από το 1996 μέχρι το 2013 για τα οποία δηλώνει αθώος. Συμπωματικά τρεις μηνυτές του πέθαναν μέσα σε περίοδο 10 μηνών το 2019· κάτι που θα μπορούσε να συμβεί, υπόπτως, στο «House of Cards».

1-800 XMAS

Ο Kevin Spacey έχει βραβευτεί με Όσκαρ δεύτερου ρόλου για τους «Συνήθεις ύποπτους» (1996) και πρωταγωνιστικού ρόλου για το «American Beauty» (2000). Η πρώτη του μεγάλη διάκριση ήταν το βραβείο Tony για τη συμμετοχή του στο θεατρικό έργο του Νeil Simon «Lost in Yonkers».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ