TV & Media

Super Κική: «Μας χτύπησαν 30 αγόρια - Ο κόσμος τραβούσε βίντεο»

«Είσαι ακριβώς το ίδιο με αυτόν που βαράει εκείνη τη στιγμή», λέει η Super Κική σε αναρτήσεις της στο Instagram

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Super Κική
Super Κική © Instagram

Super Κική: Η εξομολόγηση για την επίθεση που δέχθηκε η ίδια και η φίλη της από 30 άτομα - Τι είπε για τους λόγους της επίθεσης και όσους τραβούσαν βίντεο.

Επίθεση από 30 άτομα καταγγέλλει ότι δέχθηκε η youtuber Super Κική μαζί με τη φίλη της, Φαίη. Η Super Κική εξομολογήθηκε όσα συνέβησαν πριν από λίγες ημέρες με αναρτήσεις της στο Instagram και σημείωσε ότι ο λόγος της επίθεσης ήταν ξεκάθαρα οπαδικός.  

«Φάγαμε ξύλο από 30 αγόρια», είπε η Super Κική και προσέθεσε ότι οι γονείς της μαθαίνουν για την επίθεση μέσα από τα Stories που έκανε μόλις εχθές στο Instagram. «Οκ βρέθηκαν 30 ηλίθιοι που βαράγανε κοπέλες, το ξέραμε ότι υπάρχουν. Όμως δεν περίμενα ποτέ ότι υπάρχουν άνθρωποι με τέτοιο γερό στομάχι που βλέπουν μπροστά τους να χτυπάνε κοπέλες και να τραβάνε βίντεο και να κοιτάνε χωρίς να βοηθάει κανένας», είπε η Κική. 

«Η αλήθεια είναι ότι το ‘χω παζαρέψει πάρα πολύ για να βγω να τα πω δημόσια για πάρα πολλούς λόγους. Είτε γιατί είμαι στην τηλεόραση, είτε γιατί ο κόσμος είναι πάρα πολύ κακός είτε γιατί η μάνα μου και ο πατέρας μου θα το μάθουν από εδώ οπότε συγγνώμη μαμά και μπαμπά που το μαθαίνετε από εδώ. Θέλω να σας πω ότι φάγαμε ξύλο από 30 αγόρια εγώ και η φίλη μου η Φαίη. Μπουνιές, κλωτσιές στο στομάχι και στο στόμα. Δεν ξέρω αν μετράει να πούμε τους λόγους αλλά θα τους πούμε. Ο λόγος ήταν οπαδικός ξεκάθαρα, είπε αρχικά η youtuber απευθυνόμενοι στους ακολούθους της στο Instagram και προσέθεσε: 

«Εγώ όσοι με γνωρίζετε δεν έχω καμία σχέση με ομάδες. Είχα όμως πριν 11 χρόνια. Πριν 11 χρόνια λοιπόν είχα βγει στη συνέντευξη του Θεοδωράκη με την μπλούζα του Παναθηναϊκου. Αυτή η συνέντευξη τώρα επανενώθηκε με την συνέντευξη που έδωσα τότε στον Αρναούτογλου οπότε κάποιοι θυμήθηκαν ποια ήταν αυτή η κοπέλα με την μπλούζα του Παναθηναϊκού το 1900... Η αλήθεια είναι ότι κάνω αυτά τα stories γιατί είμαι πολύ στεναχωρημέννη. Οκ βρέθηκαν 30 ηλίθιοι που βαράγανε κοπέλες, το ξέραμε ότι υπάρχουν. Όμως δεν περίμενα ποτέ ότι υπάρχουν άνθρωποι με τέτοιο γερό στομάχι που βλέπουν μπροστά τους να χτυπάνε κοπέλες και να τραβάνε βίντεο και να κοιτάνε χωρίς να βοηθάει κανένας. Όλα αυτά τα stories τα κάνω για αυτό το λόγο.

» Είσαι ακριβώς το ίδιο με αυτόν που βαράει εκείνη τη στιγμή. Ακόμη και αν ήμουν μέχρι σήμερα όμως υποστηρικτής οποιασδήποτε ομάδας πρέπει να σταματήσει αυτός ο φασισμός να μην μπορούμε να λέμε τι μας αρέσει. Εγώ δε μπορώ να βγάλω με τίποτα από το μυαλό μου τις στιγμές, που έπιαναν τη Φαιούλα από τον λαιμό και την κλωτσάγανε μέσα στα μούτρα. Σε ένα παιδί που δεν έχει παίξει ποτέ στη ζωή του ξύλο, που δεν έχει ασχοληθεί, που μπήκε στη μέση μόνο για μένα. Πραγματικά εύχομαι σε όλους να έχετε ή να βρείτε έναν φίλο σαν τη Φαίη. Είναι ότι καλύτερο μου έχει συμβεί. Είναι ο άνθρωπός μου και είμαι πολύ περήφανη που την έχω…», ανέφερε στο βίντεο της, μη μπορώντας να κρύψει τη συγκίνησή της για τις εικόνες που είδε να εκτυλίσσονται με θύμα τη φίλη της. 

Super Κική: Αποκάλυψε ότι μαζί με την κολλητή της έπεσαν θύματα ξυλοδαρμού από 30 αγόρια

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ