- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Νεκτάριος Σφυράκης: Σε τυχαία εξέταση ανακάλυψε όγκο στο νεφρό
Ο τραγουδιστής μιλά για την περιπέτεια της υγείας του
Ο Νεκτάριος Σφυράκης σε εξέταση ρουτίνας ανακάλυψε ότι είχε κακοήθη όγκο στο νεφρό.
Για την περιπέτεια της υγείας του μετά την τυχαία ανακάλυψη, μίλησε ο Νεκτάριος Σφυράκης. Ο γνωστός τραγουδιστής, σε συνέντευξή του, αποκάλυψε ότι οι γιατροί του βρήκαν κακοήθη όγκο στο νεφρό με αποτέλεσμα να χειρουργηθεί. Πλέον είναι πολύ καλά και έχει πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο.
«Από μία τυχαία εξέταση ανακάλυψα ότι έχω κακοήθη όγκο στο νεφρό που έπρεπε πάση θυσία να αφαιρεθεί. Φεύγω από τα νοσοκομείο όρθιος και με σιγουριά. Αν με έβλεπες δέκα μέρες πριν, δεν θα είχες αυτή την εικόνα. Πήγα για εξετάσεις ρουτίνας. Δεν ένιωθα τίποτα και γι’ αυτό το λόγο δεν πήγα να παραλάβω τα αποτελέσματα αμέσως», είπε μεταξύ άλλων.
Και πρόσθεσε: «Όταν είδα τις εξετάσεις νόμιζα ότι δεν αφορά εμένα. Από τα νεύρα μου ψιλογέλασα, είναι αντίδραση του οργανισμού να “φεύγεις” από το γεγονός. Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα βλέποντας την κακοήθεια ήταν τα παιδιά μου και μετά τι θα κάνω. Μέσα σε πέντε μέρες απ' όταν το έμαθα, μπήκα χειρουργείο. Διήρκησε τέσσερις ώρες. Όταν άνοιξα τα μάτια μου είπα δόξα τω Θεώ, είμαστε ακόμα εδώ. Πιστεύω πολύ στον Θεό. Δεν πιστεύω στην τύχη και τη σύμπτωση.
»Τα παιδιά είχαν την πληροφορία που μπορούσαν να διαχειριστούν, ότι ο μπαμπάς έχει χτυπήσει λίγο στην κοιλιά και πρέπει να αποφεύγουμε αγκαλιές και παιχνίδια. Το σπίτι με 4 παιδιά είναι Βαγδάτη. Προσπαθώ να καλύψω τα έξοδά μου προκειμένου να τα βγάζουμε πέρα κάθε μέρα. Η κατάθλιψη είναι πολυτέλεια σήμερα. Δεν πρόκειται να με πιάσει μια τέτοια βλάβη και να με αποπροσανατολίσει», συμπλήρωσε ο Νεκτάριος Σφυράκης.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η αγαπημένη σειρά ξανά στις οθόνες 20 χρόνια μετά το πρώτο επεισόδιο
Ποιο μοντέλο είχε τη χειρότερη φωτογραφία
Ισχυρίζεται ότι χρησιμοποιήθηκε παράνομα κλεμμένο υλικό - Τι απαντά ο 50 Cent
Το παρασκήνιο της υπόθεσης που οδήγησε τον ράπερ στη φυλακή, στο ντοκιμαντέρ «Sean Combs: The Reckoning»
Ο ηθοποιός μίλησε για τη συμμετοχή του στη σειρά «Της Ελλάδος τα παιδιά»
Το πρόβλημα που προσπαθούν να λύσουν οι τεχνικοί
Δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές για τη δημιουργία σειράς ή ντοκιμαντέρ
«Δεν θα επιτρέψω να με θέσει σε κίνδυνο στην πιο σημαντική στιγμή της ζωής μου»
Μαζική διάδοση παραπληροφόρησης από το δίκτυο Pravda - Αυξανόμενη επιρροή σε μηχανές αναζήτησης
Η ηθοποιός που πάνω της στηρίχθηκε ένας ολόκληρος τηλεοπτικός σταθμός μιλάει για το όργιο φημών με πρωταγωνίστρια την ίδια
Όσα είπε η δημοσιογράφος για το περιστατικό ανάμεσα στον Απόστολο Γκλέτσο και τη Σοφία Μουτίδου
Τα ανοιχτά μικρόφωνα τη λάθος στιγμή στην εκπομπή «Όπου Υπάρχει Ελλάδα»
Οι εξελίξεις, πέρα από εξαιρετικά απογοητευτικές για την ακεραιότητα της mainstream δημοσιογραφίας, θα πρέπει να είναι και πηγή προβληματισμού
Ο παρουσιαστής ξέσπασε εναντίον της ηθοποιού
Οι πέντε πρωταγωνιστές και η «Αμαλία» στα παρασκήνια 20 χρόνια μετά
Το άγνωστο περιστατικό για το οποίο ο τραγουδιστής έχει μετανιώσει
Τι είπε ο ηθοποιός για την επιτυχία της σειράς
«Αν θες να με πας στα δικαστήρια, ο δρόμος ανοιχτός» - Η αντίδραση του παρουσιαστή
Η περίπτωση του BBC, η ακραία πόλωση των ΜΜΕ και η δημοσιογραφική αντικειμενικότητα στα σκουπίδια
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.