- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Η Σκάρλετ Γιόχανσον παντρεύτηκε - Ποιος είναι ο τυχερός
Ο τρίτος γάμος για τη διάσημη ηθοποιό
Η Σκάρλετ Γιόχανσον παντρεύτηκε τον Κόλιν Τζοστ στη Νέα Υόρκη σε στενό κύκλο, παρουσία συγγενών και λίγων φίλων.
Τον εκλεκτό της καρδιάς της, Κόλιν Τζοστ, παντρεύτηκε η Σκάρλετ Γιόχανσον. Ο γάμος έγινε έναν χρόνο μετά τον αρραβώνα του ζευγαριού.
Την είδηση για τον γάμο της διάσημης ηθοποιού με τον σταρ του Saturday Night Live ανακοίνωσε η φιλανθρωπική οργάνωση Meals on Wheels America, με ανάρτηση στο Instagram.
Το TMZ έγραψε ότι ο γάμος τελέστηκε στη Νέα Υόρκη το περασμένο Σαββατοκύριακο σε στενό κύκλο, με συγγενείς και καλούς φίλους, σύμφωνα με τις αυστηρές οδηγίες για τον κορωνοϊό και τον περιορισμό της διασποράς του.
«Ευχή τους είναι ο γάμος τους να κάνει τη διαφορά για τους ευάλωτους ανθρώπους σε αυτήν τη δύσκολη στιγμή, με την υποστήριξη του Meals on Wheels America» τόνισε ακόμη η οργάνωση, καλώντας τους πολίτες να κάνουν δωρεά με αφορμή τον γάμο.
Η Σκάρλετ Γιόχανσον και ο Κόλιν Τζοστ αρραβωνιάστηκαν το 2019, έπειτα από δύο χρόνια σχέσης. Αυτός είναι ο τρίτος γάμος για την ηθοποιό, που στο παρελθόν είχε παντρευτεί τον ηθοποιό Ράιαν Ρέινολντς και τον δημοσιογράφο Ρομάν Ντοριάκ, με τον οποίο το 2014 απέκτησε την κόρη της, Ρόουζ.
Για τον Τζοστ, ο οποίος είναι κωμικός και σεναριογράφος του Saturday Night Live, είναι η πρώτη φορά που παντρεύεται.
Η είδηση ότι η Σκάρλετ Γιόχανσον και ο Κόλιν Τζοστ παντρεύτηκαν, μεταδόθηκε από τα μεγαλύτερα αμερικανικά τηλεοπτικά δίκτυα.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Υπήρξε συστηματικός συλλέκτης και ερευνητής της μουσικής και πολιτιστικής ιστορίας
Η εμφάνιση μετά την αποχώρηση της Σίας Κοσιώνη
Ο δημιουργός σειρών όπως οι «Τρεις Χάριτες» μίλησε για τα νέα δεδομένα στην ελληνική τηλεόραση
Εκ διαμέτρου αντίθετες οι απόψεις των παρουσιαστριών μετά το τέλος της εκπομπής Real View
Τίτλοι τέλους για την εκπομπή «Το ΄χουμε»
«Δεν θα με δείτε να γίνομαι καθηγήτρια», ξεκαθάρισε η ηθοποιός
Ο παρουσιαστής άφησε αιχμές κατά συναδέλφων του on air, μιλώντας για τα σχόλια που δέχεται όλη τη σεζόν
«Ο Γιώργος Μαργαρίτης ερχόταν κάθε μέρα στο νοσοκομείο και μου έλεγε "Σταρόβα πεθαίνω για σένα"»
«Δεν το έχω το επιχειρείν, μέχρι σήμερα είμαι με χρέη», δήλωσε ο ηθοποιός
Τι αναφέρει ο πατέρας του για την αποθεραπεία του παίκτη του Survivor
«Η οικογένειά της είναι φανταστική. Δεν την άφησαν ούτε δευτερόλεπτο. Δεν υπάρχουν άνθρωποι σαν τον Τραϊανό Δέλλα, ήταν μια βιβλική φιγούρα»
«Θέλω να κάνετε τον σταυρό σας για εμένα και να πάνε όλα κατ' ευχήν»
Τα ΜΜΕ δεν ξέρουν πού να σταματάνε, το γνωρίζουμε αυτό, όμως πόσα κακοποιητικά λάθη να αντέξουν οι ογκολογικοί ασθενείς και οι οικογένειές τους...
Προβάλλονται κάποιοι άνθρωποι επειδή το κοινό ενδιαφέρεται γι’ αυτούς, ή το κοινό ενδιαφέρεται γι’ αυτούς επειδή προβάλλονται;
Η εμφάνιση του Κώστα Δόξα που προκάλεσε αίσθηση
Ο σταθμός του ευχήθηκε καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα
Ο Αμερικανός πρόεδρος πανηγυρίζει για την αυλαία του The Late Show
Οι δύο δημοσιογράφοι βρέθηκαν στο Ειρηνοδικείο Αθηνών διεκδικώντας δικαίωση μετά την απομάκρυνσή τους
Ο έμπειρος δημοσιογράφος ανέλαβε ηγετική θέση στον τομέα ειδήσεων και ενημέρωσης του καναλιού
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.