TV & Media

«Ο Γουίλ Σμιθ ήξερε πως είχα δεσμό με τη γυναίκα του»

Οι ισχυρισμοί του Όουγκουστ Αλσίνα για την παράνομη σχέση του με την Τζάντα Πίνκετ

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Γουίλ Σμιθ - Τζάντα Πίνκετ
Γουίλ Σμιθ - Τζάντα Πίνκετ ©EPA/NINA PROMMER

Ο 27χρονος τραγουδιστής, Όουγκουστ Αλσίνα, ισχυρίζεται ότι διατηρούσε σχέση με τη σύζυγο του Γουίλ Σμιθ με τις «ευλογίες» του ηθοποιού.

Ένας νεαρός τραγουδιστής, Όουγκουστ Αλσίνα, αποκάλυψε πως όχι μόνο είχε παράνομο δεσμό με τη σύζυγο του Γουίλ Σμιθ, Τζάντα, αλλά και ότι ο δημοφιλής ηθοποιός γνώριζε τα πάντα. Ο 27χρονος τραγουδιστής ισχυρίζεται πως για χρόνια διατηρούσε σχέση με τη σύζυγο του χολιγουντιανού σταρ, τη 48χρονη ηθοποιό Τζάντα Πίνκετ Σμιθ, και πως ο Γουίλ Σμιθ δεν είχε κανένα πρόβλημα και πως είχε δώσει τις ευλογίες του σε αυτόν τον παράνομο δεσμό.

Ένας εκπρόσωπος της Τζάντα αρνήθηκε τους ισχυρισμούς, λέγοντας πως είναι «απολύτως αναληθείς».

Ο 27χρονος είπε στην Angela Yee του «The Breakfast Club» ότι ήταν ερωτευμένος με την 48χρονη Τζάντα συμπληρώνοντας: «Κάθισα με τον Γουίλ (Σμιθ) και είχα μια συνομιλία μαζί του. Μου έδωσε την ευλογία του».

Όπως είπε ήρθαν πολύ κοντά, και έκαναν διακοπές μαζί με την οικογένεια στη Χαβάη, ενώ ένα χρόνο αργότερα παρακολούθησαν ακόμη και τα βραβεία BET 2017 μαζί.

«Έδωσα εντελώς τον εαυτό μου σε αυτήν τη σχέση εκείνα τα χρόνια της ζωής μου, και πραγματικά την αγαπώ πολύ και βαθιά. Αφιερώθηκα, έδωσα τον εαυτό μου σε αυτό, τόσο πολύ που μπορώ να πεθάνω τώρα και να είμαι εντάξει γνωρίζοντας ότι έδωσα πραγματικά τον εαυτό μου σε κάποιον», ανέφερε ο Όουγκουστ. 

Η οικογένεια του Γουίλ Σμιθ
Η οικογένεια του Γουίλ Σμιθ ©EPA/NINA PROMMER

Η Τζάντα είναι παντρεμένη με τον Γουίλ Σμιθ από το 1997, είναι γονείς δύο παιδιών, ενώ ο γνωστός ηθοποιός έχει και έναν γιο, από τον προηγούμενο γάμο του.

Ο Όουγκουστ προωθεί αυτήν τη στιγμή το νέο του άλμπουμ και ισχυρίστηκε ότι δεν τα λέει αυτά για να προκαλέσει προβλήματα. Συγκεκριμένα είπε: «Σε αντίθεση με ό,τι πιστεύουν οι άνθρωποι, δεν μου αρέσει το δράμα. Το δράμα μου προκαλεί ναυτία». 

Will Smith allowed August Alsina to "date" his wife Jada Pinkett Smith?! | August tells all!

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ