TV & Media

Αντίδικες στα δικαστήρια οι WAGs: Κυρία Βάρντι εναντίον κ. Ρούνεϊ

Η Ρεμπέκα μηνύει την Κολίν για συκοφαντική δυσφήμιση

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Έτσι προσπάθησε ο Ντόναλντ Τραμπ να δελεάσει τον Γιάννη Ζουγανέλη να μείνει στις ΗΠΑ

Ο πόλεμος των WAGs Βάρντι και Ρούνεϊ συνεχίζεται. Οι σύζυγοι δύο άσσων του αγγλικού ποδοσφαίρου αποφάσισαν να λύσουν δικαστικά τις διαφορές τους.

Η Ρεμπέκα Βάρντι άσκησε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση σε βάρος της Κολίν Ρούνεϊ στο Ανώτερο Δικαστήριο του Λονδίνου και προμηνύεται μια δικαστική διαμάχη άνευ προηγουμένου ανάμεσα σε δύο WAGs, συζύγους αγαπημένων ποδοσφαιριστών του Ηνωμένου Βασιλείου για ένα σκάνδαλο που ξέσπασε στο Instagram τον περασμένο Οκτώβριο.

Η Κολίν Ρούνεϊ έγινε πρωτοσέλιδη το περασμένο έτος όταν δημοσίως ισχυρίστηκε ότι η κυρία Βάρντι, σύζυγος του φορ της Λέστερ, διέρρευσε προσωπικά μηνύματά της από τον ιδιωτικό της λογαριασμό στο Instagram στην ταμπλόιντ «The Sun». Μάλιστα η δαιμόνιο σύζυγος του Γουέιν Ρούνεϊ έστησε παγίδα στην Ρεμπέκα Βάρντι με αποτέλεσμα να χαρακτηριστεί «η Αγκάθα Κρίστι» του διαδικτύου ή όπως την αποκαλούν τα βρετανικά ΜΜΕ «Wagatha Christie». Η Κολίν Ρούνεϊ λέει ότι αφιέρωσε πέντε μήνες για να «ξεσκαρτάρει» τον αριθμό των χρηστών που είχαν πρόσβαση στα stories της στο Instagram μέχρι να φτάσει στον έναν «ένοχο» λογαριασμό της κυρίας Ρεμπέκας Βάρντι. Η τελευταία, δεν γνώριζε πως ήταν η μοναδική που έβλεπε τα πάντα από την Κολίν Ρούνεϊ, που με τη σειρά της απλά άρχισε να δημοσιεύει ψεύτικες ιστορίες για να δει αν θα «τσιμπήσει» η γυναίκα του Βάρντι. Αυτό επιβεβαιώθηκε και πλέον η κυρία Ρούνεϊ την εξέθεσε ανεπανόρθωτα στα social media.

Ωστόσο, η πρώην ριάλιτι σταρ Ρεμπέκα Βάρντι αποφάσισε να μηνύσει την αντίζηλό της για συκοφαντική δυσφήμηση αξιώνοντας αποζημίωση ύψους ενός εκατομμυρίου λιρών. Αυτή η ιστορία, όπως έχει δηλώσει η κ. Βάρντι, είχε δημιουργήσει τρομερά αρνητικό αντίκτυπο στο δημόσιο προφίλ και την καθημερινότητά της. Η ίδια ξέσπασε σε κλάματα σε τηλεοπτική εκπομπή και τώρα θέλει να αποκατασταθεί το όνομά της και η υπόληψή της.

Στη μέση της αντιδικίας βρίσκεται η ταμπλόιντ «The Sun», η οποία ποτέ δεν αποκάλυψε πώς απέκτησε πρόσβαση στα stories της Κολίν Ρούνεϊ, συζύγου του πρώην αρχηγού της εθνικής Αγγλίας και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ