- CITY GUIDE
- PODCAST
-
10°
Ντέμη-Άλκηστις: Οι ομοφοβικές επιθέσεις και το σύμφωνο συμβίωσης
«Έχει τύχει να τσακωνόμαστε και να μας στείλουν την αστυνομία»
Η Ντέμι του «MasterChef» και η Άλκηστις μίλησαν για τις ομοφοβικές επιθέσεις, το ριάλιτι μαγειρικής και το σύμφωνο συμβίωσης που έχουν υπογράψει.
Η Ντέμι, που γνωρίσαμε μέσα από το ριάλιτι μαγειρικής, «MasterChef», μαζί με την σύντροφό της Άλκηστις, έδωσαν κοινή συνέντευξη σε βραδινή εκπομπή στον «Alpha». Οι δύο γυναίκες μίλησαν για τη σχέση τους, την προσέγγιση μέσω Facebook αλλά και τις δυσκολίες που έχουν περάσει λόγω των ομοφοβικών επιθέσεων που έχουν δεχτεί κατά καιρούς. Η Ντέμι και η Άλκηστις αναφέρθηκαν και στο σύμφωνο συμβίωσης που έχουν υπογράψει, που όπως λένε, «τους δίνει ασφάλεια».
«Έχουμε αντιμετωπίσει διάφορα προβλήματα κατά καιρούς, αλλά εγώ ποτέ δεν φοβήθηκα να μιλήσω για μένα. Με την Άλκηστη μιλήσαμε ένα βράδυ στο Facebook, συναντηθήκαμε και από τότε είμαστε μαζί. Κάναμε σύμφωνο συμβίωσης για να νιώσουμε ασφάλεια. Σε δύο σπίτια που νοικιάζαμε έχει τύχει να τσακωνόμαστε και να μας στείλουν την αστυνομία. Σε ένα straight ζευγάρι δεν θα γινόταν αυτό.
»Στο «MasterChef» δεν είχα κανένα αρνητικό σχόλιο από τα παιδιά. Έχουμε δεχθεί υβριστικά μηνύματα, αλλά κάποιοι έχουν στείλει και μηνύματα συγγνώμης.
Ήταν δύσκολο στην αρχή συναισθηματικά, αλλά μετά εγκληματίστικα. Έβγαλα το συναίσθημα και το έκανα εντελώς μηχανικά μετά από κάποιο σημείο. Για μένα θυσίασα ένα κομμάτι του εαυτού μου μέσα στο παιχνίδι, μόνο και μόνο για να ακούγεται η λέξη βίγκαν και να μπορεί ο κόσμος να συνδέσει ότι αυτό που μαγειρεύουμε ήταν ζωντανό και αυτή τη στιγμή είναι νεκρό και συνεπώς είναι πτώμα. Δέχθηκα πολλές επιθέσεις από βίγκαν, είναι αλήθεια», είπε η Ντέμη Γεωργίου.
Κατάθλιψη και ομοφοβικό περιβάλλον
«Στα 17 μου έπαθα κατάθλιψη γιατί προσπαθούσα να προσαρμοστώ στα καλούπια που ήθελε η οικογένειά μου. Μεγάλωσα σε ένα ομοφοβικό περιβάλλον. Δεν ερωτεύτηκα τον σύζυγό μου, μου άρεσε ο τρόπος ζωής μας. Περνούσα συχνά από τη γειτονιά της Ντέμης για να τη δω.
»Η Ντέμη ήρθε και έμεινε στο σπίτι μαζί με τον πρώην σύζυγό μου και τα παιδιά μου. Η οικογένειά μου άργησε να αποδεχθεί την επιλογή μου να είμαι με τη Ντέμη. Περάσαμε κρίσεις με τη μητέρα μου, δεν μιλούσαμε για μεγάλο χρονικό διάστημα. Το πιο δύσκολο κομμάτι ήταν να επικοινωνήσουμε τη σχέση μας σε όσους ήταν εχθρικοί. Οι περισσότερες φίλες μου δεν το αποδέχθηκαν και έφυγαν» συμπλήρωσε η Άλκηστις Αλεξανδράτου.
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η αγαπημένη σειρά ξανά στις οθόνες 20 χρόνια μετά το πρώτο επεισόδιο
Ποιο μοντέλο είχε τη χειρότερη φωτογραφία
Ισχυρίζεται ότι χρησιμοποιήθηκε παράνομα κλεμμένο υλικό - Τι απαντά ο 50 Cent
Το παρασκήνιο της υπόθεσης που οδήγησε τον ράπερ στη φυλακή, στο ντοκιμαντέρ «Sean Combs: The Reckoning»
Ο ηθοποιός μίλησε για τη συμμετοχή του στη σειρά «Της Ελλάδος τα παιδιά»
Το πρόβλημα που προσπαθούν να λύσουν οι τεχνικοί
Δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές για τη δημιουργία σειράς ή ντοκιμαντέρ
«Δεν θα επιτρέψω να με θέσει σε κίνδυνο στην πιο σημαντική στιγμή της ζωής μου»
Μαζική διάδοση παραπληροφόρησης από το δίκτυο Pravda - Αυξανόμενη επιρροή σε μηχανές αναζήτησης
Η ηθοποιός που πάνω της στηρίχθηκε ένας ολόκληρος τηλεοπτικός σταθμός μιλάει για το όργιο φημών με πρωταγωνίστρια την ίδια
Όσα είπε η δημοσιογράφος για το περιστατικό ανάμεσα στον Απόστολο Γκλέτσο και τη Σοφία Μουτίδου
Τα ανοιχτά μικρόφωνα τη λάθος στιγμή στην εκπομπή «Όπου Υπάρχει Ελλάδα»
Οι εξελίξεις, πέρα από εξαιρετικά απογοητευτικές για την ακεραιότητα της mainstream δημοσιογραφίας, θα πρέπει να είναι και πηγή προβληματισμού
Ο παρουσιαστής ξέσπασε εναντίον της ηθοποιού
Οι πέντε πρωταγωνιστές και η «Αμαλία» στα παρασκήνια 20 χρόνια μετά
Το άγνωστο περιστατικό για το οποίο ο τραγουδιστής έχει μετανιώσει
Τι είπε ο ηθοποιός για την επιτυχία της σειράς
«Αν θες να με πας στα δικαστήρια, ο δρόμος ανοιχτός» - Η αντίδραση του παρουσιαστή
Η περίπτωση του BBC, η ακραία πόλωση των ΜΜΕ και η δημοσιογραφική αντικειμενικότητα στα σκουπίδια
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.