TV & Media

Νεκρός στα 34 του ο ηθοποιός του Μπόλιγουντ, Sushant Singh Rajput

Η αστυνομία εκτιμά ότι έβαλε τέλος στη ζωή του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Sushant Singh Rajput
Νεκρός ο σταρ του Μπόλιγουντ Sushant Singh Rajput © Prodip Guha/Getty Images/Ideal Images

Νεκρός στο διαμέρισμά του βρέθηκε ο σταρ του Μπόλιγουντ, Sushant Singh Rajput. Ήταν 34 ετών και δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας.

Ένα από τα ανερχόμενα αστέρια της κινηματογραφικής βιομηχανίας του Μπόλιγουντ ο Sushant Singh Rajput βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του στο Μουμπάι της Ινδίας. Ο Sushant Singh Rajput ήταν μόλις 34 ετών και σύμφωνα με την αστυνομία όλες οι ενδείξεις δείχνουν ότι έδωσε μόνος του τέλος στη ζωή του.

Δημοφιλής για τους ρόλους του τόσο στην τηλεόραση όσο και στον κινηματογράφο ο Rajput έγινε ευρύτερα γνωστός με τον ρόλο του στην ταινία «MS Dhoni: The Untold Story», στην οποία υποδυόταν έναν θρύλο του κρίκετ.

Πολύς κόσμος απέτισε φόρο τιμής στη μνήμη του 34χρονου σταρ. Ανάμεσά τους και ο πρωθυπουργός της Ινδίας, Ναρέντρα Μόντι, ο οποίος αποκάλεσε τον εκλιπόντα «ένα λαμπερό νέο ηθοποιό που ‘έφυγε’ πολύ νωρίς».

Ο αστέρας του Μπόλιγουντ είχε γυρίσει μια ακόμη ταινία, η οποία επρόκειτο να κάνει πρεμιέρα αυτές τις ημέρες, κάτι που δεν κατέστη δυνατό εξαιτίας των περιοριστικών μέτρων του κορωνοϊού. Φαίνεται πως ο Rajput είχε κλονιστεί το τελευταίο διάστημα από την αυτοκτονία του πρώην μάνατζέρ του Ντίσα Σαλιάν την περασμένη εβδομάδα.

Ο Rajput γεννήθηκε στο ανατολικό κρατίδιο της Ινδίας, Μπιχάρ. Εγκατέλειψε τις σπουδές του στο πανεπιστήμιο για να ασχοληθεί με την υποκριτική και τον χορό.

Η πρώτη του μεγάλη επιτυχία στον κινηματογράφο ήρθε το 2013 με την ταινία Kai Po Che, η οποία είχε λάβει θετικές κριτικές και στο φεστιβάλ κινηματογράφου του Βερολίνου. 

Our Memories Of Sushant Singh Rajput | Film Companion

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ