TV & Media

Ουίλιαμ και Κέιτ: ξανά γονείς;

Σχόλιο του πρίγκιπα αφήνει υπόνοιες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
65535-132089.jpg

Δεν έχουν τέλος οι φήμες που θέλουν τον Ουίλιαμ και την Κέιτ να περιμένουν δεύτερο παιδί. Αφορμή στάθηκε ένα σχόλιο του Ουίλιαμ στη Σίνθια Ριντ, στη διάρκεια της περιοδείας τους στη Νέα Ζηλανδία.

Η Σίνθια Ριντ, είχε πλέξει ένα σάλι το οποίο τους δώρισε τον περασμένο Ιούλιο, όταν γεννήθηκε ο πρίγκιπας Τζορτζ. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ο Ουίλιαμ της είπε κατά τη συνάντησή τους: «Θα χρειαστεί ίσως να πλέξετε άλλο ένα σύντομα», και εκείνη ισχυρίζεται πως ο πρίγκιπας μιλούσε σοβαρά.

«Ο τρόπος που το είπε ήταν σαν να άφηνε έναν υπαινιγμό, να μου εμπιστευόταν ένα μυστικό», δήλωσε η Ριντ στους δημοσιογράφους.

Συν τοις άλλοις, η Κέιτ ήπιε μόνο νερό κατά την επίσημη δεξίωση το βράδυ της Πέμπτης, με αποτέλεσμα να πυροδοτηθούν ακόμα περισσότερα σχόλια και εικασίες από τα μέσα ενημέρωσης για μια δεύτερη εγκυμοσύνη.

Οι δημοσιογράφοι που ακολουθούν το βασιλικό ζευγάρι στην περιοδεία που πραγματοποιούν από τις 7 ως τις 25 Απριλίου στη Νέα Ζηλανδία και την Αυστραλία, περιμένουν να δουν αν η Κέιτ θα πιει ένα ποτήρι κρασί στη δοκιμή κρασιών στο Κουίνσταουν που είναι προγραμματισμένη για σήμερα το απόγευμα.

Ε.Μ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ