TV & Media

GNTM: Επιστρέφει με 7.000 αιτήσεις

Τι θα γίνει με τις αντικατάσταση της Ηλιάννας Παπαγεωργίου και της Έλενας Χριστοπούλου

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Next top model

Το Greece's Next Top Model επιστρέφει με χιλιάδες κορίτσια και αγόρια να διεκδικούν μία θέση στο παιχνίδι.

To GNTM επιστρέφει το φθινόπωρο και με κορίτσια και με αγόρια, με την παραγωγή να έχει ήδη ξεκινήσει τα pre casting. Η επιτυχία που είχε ο πρώτος και ο δεύτερος κύκλος του GNTM, καθώς και η προσθήκη των αγοριών στο project έφερε και φέτος, χιλιάδες επίδοξα μοντέλα στην πόρτα του ριάλιτι μόδας. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, 7.000 δήλωσαν συμμετοχή.

Αυτό που δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα για την παραγωγή είναι το πρόσωπο που θα αντικαταστήσει την Ηλιάννα Παπαγεωργίου. Το μοντέλο δεν θα συνεχίσει στην κριτική επιτροπή του GNTM, την ίδια ώρα που οι θέσεις των υπολοίπων κριτών είναι σίγουρες.

Σε σχέση με την Έλενα Χριστοπούλου τώρα, η οποία αποχωρεί από την παραγωγή, ο ρόλος της φαίνεται ότι θα μοιραστεί σε δύο μέρη. Συγκεκριμένα, η Μαρί Ζενεβιέβ όπως έκανε μέχρι τώρα, θα αναλάβει τα κορίτσια, ενώ για τα αγόρια, ο επικρατέστερος είναι ο Γιώργος Καράβας, μοντέλο διεθνούς φήμης, που έχει ήδη κάνει δοκιμαστικό πριν το Πάσχα ενώ την προηγούμενη Πέμπτη έκανε ραντεβού με ανθρώπους της παραγωγής του GNTM.

Embedded rich media on Instagram

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ