TV & Media

Έμμα Στόουν: Ο κορωνοϊός αναβάλλει τον γάμο της με τον Ντέιβ

Η «μούσα» του Λάνθιμου θα παντρευόταν το Σαββατοκύριακο, αλλά… ήρθε ο ιός

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Έμμα Στόουν
Ο κορωνοϊός αναβάλλει τον γάμο της Έμμα Στόουν © EPA/ADAM S DAVIS

Ο γάμος της Έμμα Στόουν με τον Ντέιβ ΜακΚάρι αυτό το Σαββατοκύριακο αναβάλλεται μέχρι νεωτέρας λόγω κορωνοϊού.

Ο κορωνοϊός διαλύει και γάμους. Η Έμμα Στόουν, η οποία επρόκειτο να παντρευτεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο με τον αρραβωνιαστικό της Ντέιβ ΜακΚάρι στο Λος Άντζελες, ανακοίνωσε ότι η γαμήλια τελετή αναβάλλεται μέχρι νεωτέρας λόγω πανδημίας.

Σύμφωνα με την Page Six η Έμμα και ο 34χρονος σύντροφός της αναγκάστηκαν να ακυρώσουν τα σχέδιά τους και τώρα τρέχουν να ακυρώνουν προσκλήσεις και να ενημερώνουν όλους τους καλεσμένους για την αλλαγή που επιβάλλει μια πανδημία που έχει μέχρι στιγμής στοιχίσει τη ζωή σε περισσότερους από 7.500 ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός και μία από τις αγαπημένες πρωταγωνίστριες του Γιώργου Λάνθιμου και ο σκηνοθέτης σύντροφός της είχαν κρατήσει μυστικό τον γάμο τους. Το πού, πώς και πότε θα γινόταν αυτός ο γάμος το ήξεραν μόνο η Έμμα, ο Ντέιβ και φυσικά οι καλεσμένοι. Ο κορωνοϊός χάλασε την έκπληξη και φυσικά δεν αποκάλυψαν τη νέα ημερομηνία της γαμήλιας τελετής. Μάλλον δεν την ξέρουν ούτε οι ίδιοι.

emma-stone-2.jpg
Η Έμμα Στόουν με τον αρραβωνιαστικό της


Το ζευγάρι δημοσιοποίησε τον αρραβώνα τους τον περασμένο Δεκέμβριο με μια φωτογραφία στην οποία ο Ντέιβ αγκαλιάζει την Έμμα Στόουν, η οποία δείχνει στην κάμερα το δαχτυλίδι με την τεράστια πέτρα. Γνωρίστηκαν το 2016 όταν η Έμμα Στόουν ήταν οι οικοδέσποινα ενός επεισοδίου του δημοφιλούς κωμικού σόου Saturday Night Live, στο οποίο ο Ντέιβ έχει τον ρόλο του σκηνοθέτη. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ