TV & Media

Τομ και Ρίτα: Όλες οι βόλτες των Χανκς μέχρι τον κορωνοϊό

Τα σόου, οι selfies στο Σίδνεϊ και στις παραλίες και το νοσοκομείο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τομ Χανκς και Ρίτα Γουίλσον
Θετικοί στον κορωνοϊό ο Τομ Χανκς και η Ρίτα Γουίλσον © EPA/NEIL HALL

Όλες οι βόλτες και οι... επαφές των Τομ Χανκς και Ρίτα Γουίλσον μέχρι να διαγνωστούν θετικοί στον κορωνοϊό.

Ο Τομ Χανκς και η σύζυγός του Ρίτα Γουίλσον ανακάλυψαν έπειτα από εξετάσεις ότι είναι θετικοί φορείς του κορωνοϊού ενώ βρίσκονται στην Αυστραλία και έχουν πλέον αυτοβούλως τεθεί σε απομόνωση. Ο Τομ Χανκς και η Ρίτα Γουίλσον είναι από τα πιο αγαπητά ζευγάρια της αμερικανικής σόουμπιζ και του Χόλιγουντ και δεν υπάρχει περίπτωση να βγουν σε δρόμο και να μην τους σταματήσουν οι περαστικοί για μια χειραψία ή ένα αυτόγραφο. Με λίγα λόγια πόσο εύκολη θα είναι η ιχνηλάτηση των κινήσεων του διάσημου ζεύγους του Χόλιγουντ στην Αυστραλία; Ο κυβερνήτης της περιφέρειας του Κουίνσλαντ μαθαίνοντας τα νέα για την υγεία των Τομ Χανκς και Ρίτα Γουίλσον ζήτησε από όλους που ήρθαν σε επαφή με τους Αμερικανούς σταρ να μπουν στην απομόνωση.

Ο βρετανικός Guardian παρουσιάζει το χρονικό των κινήσεων των Χανκς και Γουίλσον μέχρι την ημέρα της διάγνωσης ακολουθώντας τις δημόσιες αναρτήσεις του ζεύγους στα social media.

Το χρονικό των Χανκς-Γουίλσον μέχρι τον κορωνοϊό

12 Μαρτίου - Νοσοκομείο Gold Coast

Tom Hanks on Instagram: “Hello, folks. Rita and I are down here in Australia. We felt a bit tired, like we had colds, and some body aches. Rita had some chills that…”


Την Πέμπτη το ζεύγος επιβεβαιώνει ότι διαγνώστηκαν θετικού στον κορωνοϊό μετά από εξετάσεις στο νοσοκομείο Gold Coast. Ο Χανκς βρίσκεται στο Κουίνσλαντ για γυρίσματα για ένα κινηματογραφικό πρότζεκτ που δεν έχει ακόμα τίτλο, σχετίζεται με τον Έλβις Πρίσλεϊ σε σκηνοθεσία Μπαζ Λούρμαν.

9 Μαρτίου στο λιμάνι του Σίδνεϊ

Rita Wilson on Instagram: “Can’t  get enough of Sydney!”


Τρεις ημέρες νωρίτερα το ζευγάρι του Χόλιγουντ βγάζει διάφορες πόζες κάνοντας βόλτα με πλοιάριο στο Σίδνεϊ. Εκεί συναντήθηκαν με πολύ κόσμο και βγήκαν πολλές selfies. Την ίδια μέρα η Ρίτα Γουίλσον εμφανίστηκε στο τηλεοπτικό σόου Today Extra του καναλιού Channel Nine. Τη φωτογραφία πόσταραν οι παρουσιαστές Ντέιβιντ Κάμπελ και Μπελίντα Ράσελ.

David Campbell on Instagram: “Hey @ritawilson thanks for coming on our show and singing!”


8 Μαρτίου

Ο Τομ Χανκς κάνει βόλτες στη πασίγνωστη παραλία Μπόντι.

Tom Hanks on Instagram: “Kids sock, washed ashore. Lost ashore. Bondi Beach. New South Wales. Hanx.”


7 Μαρτίου

Rita Wilson on Instagram: “Oh, @Sydney You are beautiful and @sydneyoperahouse you made a dream come true tonight. Performing at this iconic place is unlike any…”


Περίπου 207 άτομα και ο Τομ Χανκς απόλαυσαν τη Ρίτα Γουίλσον στη διάσημη όπερα του Σίδνεϊ.

6 Μαρτίου: Βόλτα του ζεύγους και ένα ποτό στο  North Bondi RSL.

Frankie Jay Lee on Instagram: “Day at the beach and got to meet @tomhanks proper legend too! Clocked him early on my walk but didn’t want to catch him in front of so many…”


5 Μαρτίου: Νέα παράσταση της Γουίλσον στο Μπρισμπέιν. 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ