- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Η Μπρίτνεϊ ζωγράφος - Στη Γαλλία η πρώτη ατομική έκθεση
Με τίτλο: Sometimes you just gotta play!!!!!!
Η πρώτη ατομική έκθεση έργων ζωγραφικής της Μπρίτνεϊ Σπίαρς διοργανώνεται στη Γαλλία.
Ποπ σταρ, ηθοποιός, χορεύτρια και τώρα ζωγράφος. Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς πρόσθεσε στις ιδιότητές της κι αυτή της ζωγράφου, δημοσιεύοντας πριν από δύο χρόνια στο Instagram ένα βίντεο, στο οποίο εμφανιζόταν να ζωγραφίζει και τώρα διοργανώνεται η πρώτη της ατομική έκθεση σε γκαλερί τέχνης στη νοτιοδυτική Γαλλία.
Η Galerie Sympa, στην κωμόπολη Φιζέκ δημοσίευσε λεπτομέρειες για την έκθεση στο Instagram. «Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε ότι θα εγκαινιάσουμε την πρώτη ατομική έκθεση της @britneyspears σε μια σύγχρονη γκαλερί τέχνης το Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2020, από τις 6-9 μ.μ.»
Η έκθεση φέρει τίτλο “Sometimes you just gotta play!!!!!!” από τη λεζάντα που είχε συνοδεύσει την ανάρτηση της Μπρίτνεϊ Σπίαρς το 2017 στην οποία αποκάλυψε την πλευρά της δημιουργίας έργων ζωγραφικής.
Η έκθεση θα διαρκέσει «μέχρι το τέλος του κόσμου» (till the world ends) από το ομώνυμο τραγούδι της Μπρίτνεϊ Σπίαρς, αναφέρουν οι διοργανωτές της έκθεσης.
Σύμφωνα με το BBC, τα εγκαίνια θα συμπέσουν με την 21η επέτειο από την κυκλοφορία του πρώτου άλμπουμ της τραγουδίστριας, «Baby One More Time».
Δεν έχει γίνει γνωστό πόσα έργα της Μπρίτνεϊ Σπίαρς θα παρουσιαστούν στην έκθεση, αλλά είναι πιθανό να συμπεριληφθεί ο πίνακας με μπλε, ροζ και μοβ άνθη που πουλήθηκε σε δημοπρασία το 2017 έναντι 10.000 δολαρίων, ποσό που διατέθηκε στα θύματα της ένοπλης επίθεσης στο μουσικό φεστιβάλ Route 91 Harvest, στο Λας Βέγκας σύμφωνα με το BBC.
Άγνωστο παραμένει αν η τραγουδίστρια θα παραβρεθεί στα εγκαίνια της έκθεσης της Galerie Sympa στη Γαλλία.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η πλατφόρμα απαντά στις κατηγορίες για «κλεμμένο υλικό» και «συκοφάντηση»
Η αγαπημένη σειρά ξανά στις οθόνες 20 χρόνια μετά το πρώτο επεισόδιο
Ποιο μοντέλο είχε τη χειρότερη φωτογραφία
Ισχυρίζεται ότι χρησιμοποιήθηκε παράνομα κλεμμένο υλικό - Τι απαντά ο 50 Cent
Το παρασκήνιο της υπόθεσης που οδήγησε τον ράπερ στη φυλακή, στο ντοκιμαντέρ «Sean Combs: The Reckoning»
Ο ηθοποιός μίλησε για τη συμμετοχή του στη σειρά «Της Ελλάδος τα παιδιά»
Το πρόβλημα που προσπαθούν να λύσουν οι τεχνικοί
Δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές για τη δημιουργία σειράς ή ντοκιμαντέρ
«Δεν θα επιτρέψω να με θέσει σε κίνδυνο στην πιο σημαντική στιγμή της ζωής μου»
Μαζική διάδοση παραπληροφόρησης από το δίκτυο Pravda - Αυξανόμενη επιρροή σε μηχανές αναζήτησης
Η ηθοποιός που πάνω της στηρίχθηκε ένας ολόκληρος τηλεοπτικός σταθμός μιλάει για το όργιο φημών με πρωταγωνίστρια την ίδια
Όσα είπε η δημοσιογράφος για το περιστατικό ανάμεσα στον Απόστολο Γκλέτσο και τη Σοφία Μουτίδου
Τα ανοιχτά μικρόφωνα τη λάθος στιγμή στην εκπομπή «Όπου Υπάρχει Ελλάδα»
Οι εξελίξεις, πέρα από εξαιρετικά απογοητευτικές για την ακεραιότητα της mainstream δημοσιογραφίας, θα πρέπει να είναι και πηγή προβληματισμού
Ο παρουσιαστής ξέσπασε εναντίον της ηθοποιού
Οι πέντε πρωταγωνιστές και η «Αμαλία» στα παρασκήνια 20 χρόνια μετά
Το άγνωστο περιστατικό για το οποίο ο τραγουδιστής έχει μετανιώσει
Τι είπε ο ηθοποιός για την επιτυχία της σειράς
«Αν θες να με πας στα δικαστήρια, ο δρόμος ανοιχτός» - Η αντίδραση του παρουσιαστή
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.