- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Πρεμιέρα με ιδιαίτερα υψηλά ποσοστά τηλεθέασης 22% έκανε η τρίτη σεζόν του ριάλιτι «My Style Rocks» το απόγευμα της Δευτέρας.
Πρεμιέρα με ιδιαίτερα υψηλά ποσοστά τηλεθέασης έκανε η τρίτη σεζόν του ριάλιτι «My Style Rocks» το απόγευμα της Δευτέρας. Τα ποσοστά του ξεπέρασαν το 22% στο δυναμικό κοινό αφήνοντας πολύ πίσω τις εκπομπές του ανταγωνισμού.
Συγκεκριμένα το ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΪ με παρουσιάστρια την Κατερίνα Στικούδη έφτασε σε τέταρτο ακόμα και με το 30% σημειώνοντας διαφορά που ξεπέρασε και τις 10 μονάδες από τα τηλεπαιχνίδια που προσπάθησαν να του αντισταθούν.
Η Μαρία Μπεκατώρου με το «Still Standing» στον ΑΝΤ1 παρά το γεγονός ότι έδωσε πολύ μεγάλο χρηματικό έπαθλο περιορίστηκε στο 13,7% ενώ και η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του «Deal» με τον Χρήστο Φερεντίνο στον Alpha σημείωσε μέσο όρο 15,3%.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Νιώθω ότι είμαι στάσιμος, είπε ο παρουσιαστής
Ποιοι θα βρίσκονται στο πλευρό της
Τι κατήγγειλε στις αρχές ο Αρχιμήδης Καρεκλίδης
Την Δευτέρα στις 21:00 το νέο επεισόδιο
Την είδηση έκανε γνωστή ο αδελφός του, Γιώργος
Πώς προέκυψε η παρουσία της στα βίντεο του «5 minute mum»
Το «ευχαριστώ» του παρουσιαστή
Τι εξομολογήθηκε στην κάμερα του ριάλιτι μαγειρικής
Έπεισε τους κριτές το πιάτο του;
Το χαρακτήρισε «ένα φαγητό του φτωχού σε Michelin επίπεδο»
Το ρεπορτάζ θέλει εκτός εκπομπής την Άννα Λιβαθυνού
«Δεν το είπε κατά λάθος, είναι η άποψή της»
«Η μαγειρική με έκανε να ξεχνάω τα προβλήματά μου» εξομολογήθηκε ο διαγωνίζομενος
Ο Βαρδής Μαρινάκης μίλησε για τις έντονες ερωτικές σκηνές της σειράς και τον θόρυβο γύρω από αυτές
Η πρώτη «αναμέτρηση» μεταξύ των δύο reality για φέτος
Η ιστορία διαγωνιζόμενης που συγκίνησε τους κριτές
Την ανακοίνωση την έκανε ο παρουσιαστής στον αέρα σήμερα το πρωί
Η συμφωνία αποτυπώνει την πίεση που δέχονται οι δημόσιοι ραδιοτηλεοπτικοί φορείς να παραμείνουν «ορατοί»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.