- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Κέιτι Πέρι: Όταν είχα βυθιστεί στην κατάθλιψη (εικόνες)
«Ο Ορλάντο Μπλουμ είναι η άγκυρα που με συγκρατεί στη γη»
Η Κέιτι Πέρι παραδέχεται ότι από το 2017 έως το 2018 «είχα κατάθλιψη και δεν δεν ήθελα να σηκωθώ από το κρεβάτι».
Η Κέιτι Πέρι πιστεύει πολύ στην αυτοβοήθεια -ειδικά στον διαλογισμό- αλλά τώρα μιλάει για το τι την ώθησε να φροντίσει τον εαυτό της συναισθηματικά.
Σε μια νέα συνέντευξή της στην Vogue India, η Πέρι αποκάλυψε ότι από το 2017 έως το 2018 «είχα κατάθλιψη και δεν ήθελα να σηκωθώ από το κρεβάτι».
«Στο παρελθόν, κατάφερα να το ξεπεράσω, αλλά αυτή τη φορά συνέβη κάτι που με έκανε να πέσω πάρα πολύ χαμηλά. Έπρεπε πραγματικά να ακολουθήσω ένα ταξίδι ψυχικής υγείας» παραδέχθηκε η ποπ σταρ. «Έχω κάνει θεραπεία, πέρασα από τη διαδικασία Hoffman, έκανα θεραπεία με φυτικά φάρμακα... Και έχω έναν σύντροφο, ο οποίος είναι εξίσου ενθουσιασμένος με την εύρεση ισορροπίας», είπε στο περιοδικό.
Σύμφωνα με την Πέρι, ο αρραβωνιαστικός της Ορλάντο Μπλουμ είναι «σε ένα δικό του πνευματικό ταξίδι» και είναι «μια άγκυρα που με συγκρατεί στη γη και είναι πολύ αληθινός». «Δεν είναι ο νούμερο ένα θαυμαστής της Κέιτι Πέρι, αλλά είναι ο νούμερο ένα θαυμαστής της Κάθριν Χάντσον» εξηγεί η Πέρι, αναφερόμενη στο πραγματικό της όνομα. «Ο Ορλάντο είναι σαν ένας σοφός, όταν συναντηθήκαμε για πρώτη φορά, είπε ότι θα τραβούσαμε το δηλητήριο ο ένας από τον άλλο, και πραγματικά αυτό κάνουμε, είναι εξαντλητικό, αλλά πραγματικά με κρατάει υπεύθυνη, για να πάω σε ένα συναισθηματικό και πνευματικό ταξίδι όπως του Ορλάντο» είπε και πρόσθεσε: «Είναι δύσκολο, επειδή αντιμετωπίζεις όλα όσα δεν σου αρέσουν στον εαυτό σου. Είναι σαν ένα ατελείωτο καθάρισμα».
Τώρα, στα 35 της χρόνια η τραγουδίστρια λέει ότι θέτει νέους στόχους: Θέλει μία μεγάλη οικογένεια και λέει «θέλω να συμμετάσχω σε περιβαλλοντικές επιχειρήσεις, θέλω να γυρίσω στα θρανία για να σπουδάσω ψυχολογία και φιλοσοφία».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η εξαγορά αποτελεί τη δεύτερη μεγαλύτερη επένδυση στην ιστορία του ομίλου μετά την αγορά του Politico
Μιλήσαμε με τη γνωστή YouTuber για την επικαιρότητα και τα όρια του χιούμορ, την ευθύνη του δημιουργού και τον σεξισμό στα social media
Η ανακοίνωση του τηλεοπτικού σταθμού
Ο σταθμός ανακοίνωσε τη λήξη της συνεργασίας με το έμπειρο τηλεοπτικό στέλεχος, ευχαριστώντας την για την προσφορά της
No Spam! Είναι η υπόσχεσή μας!
Και αυτή δεν είναι η πρώτη φορά
Στον τηλεοπτικό αέρα του OPEN
Ο δημοσιογράφος μίλησε για τη μοναξιά, τον έρωτα και τη χαρά της πατρότητας
Ανατροπή στο Χόλιγουντ - «Ασύμφορο το τίμημα», δηλώνουν οι Τεντ Σαράντος και Γκρεγκ Πίτερς
Η ανακοίνωση του OPEN
Οι πρώτες δηλώσεις στις κάμερες μετά την περιπέτεια υγείας και την επιστροφή της στον ΣΚΑΪ
Η γέννηση της μικρής οθόνης στην Ελλάδα και οι πρωτεργάτες του ΕΙΡ
Το τέλος 62 χρόνων ελληνικής εκπομπής και μια προσωπική μνήμη για τον Παύλο Μπακογιάννη
Μείωση χρηματοδότησης οδηγεί σε κλείσιμο της ελληνικής υπηρεσίας και αναδιάρθρωση 160 θέσεων
Η μεγάλη παραγωγή του ΣΚΑΪ έρχεται στις 23 Φεβρουαρίου
Περιθώριο επτά ημερών για «τελική και βελτιωμένη» προσφορά απέναντι στο Netflix
Ενημερώθηκε για τον θάνατο της μητέρας του μόλις 1 λεπτό πριν βγει στον αέρα της εκπομπής
«Δεν πίστευα ποτέ ότι θα συνέβαινε σε εμένα», δήλωσε
Η ανακοίνωση του τηλεοπτικού σταθμού
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.