- CITY GUIDE
- PODCAST
-
22°
Κέιτι Πέρι: Όταν είχα βυθιστεί στην κατάθλιψη (εικόνες)
«Ο Ορλάντο Μπλουμ είναι η άγκυρα που με συγκρατεί στη γη»
Η Κέιτι Πέρι παραδέχεται ότι από το 2017 έως το 2018 «είχα κατάθλιψη και δεν δεν ήθελα να σηκωθώ από το κρεβάτι».
Η Κέιτι Πέρι πιστεύει πολύ στην αυτοβοήθεια -ειδικά στον διαλογισμό- αλλά τώρα μιλάει για το τι την ώθησε να φροντίσει τον εαυτό της συναισθηματικά.
Σε μια νέα συνέντευξή της στην Vogue India, η Πέρι αποκάλυψε ότι από το 2017 έως το 2018 «είχα κατάθλιψη και δεν ήθελα να σηκωθώ από το κρεβάτι».
«Στο παρελθόν, κατάφερα να το ξεπεράσω, αλλά αυτή τη φορά συνέβη κάτι που με έκανε να πέσω πάρα πολύ χαμηλά. Έπρεπε πραγματικά να ακολουθήσω ένα ταξίδι ψυχικής υγείας» παραδέχθηκε η ποπ σταρ. «Έχω κάνει θεραπεία, πέρασα από τη διαδικασία Hoffman, έκανα θεραπεία με φυτικά φάρμακα... Και έχω έναν σύντροφο, ο οποίος είναι εξίσου ενθουσιασμένος με την εύρεση ισορροπίας», είπε στο περιοδικό.
Σύμφωνα με την Πέρι, ο αρραβωνιαστικός της Ορλάντο Μπλουμ είναι «σε ένα δικό του πνευματικό ταξίδι» και είναι «μια άγκυρα που με συγκρατεί στη γη και είναι πολύ αληθινός». «Δεν είναι ο νούμερο ένα θαυμαστής της Κέιτι Πέρι, αλλά είναι ο νούμερο ένα θαυμαστής της Κάθριν Χάντσον» εξηγεί η Πέρι, αναφερόμενη στο πραγματικό της όνομα. «Ο Ορλάντο είναι σαν ένας σοφός, όταν συναντηθήκαμε για πρώτη φορά, είπε ότι θα τραβούσαμε το δηλητήριο ο ένας από τον άλλο, και πραγματικά αυτό κάνουμε, είναι εξαντλητικό, αλλά πραγματικά με κρατάει υπεύθυνη, για να πάω σε ένα συναισθηματικό και πνευματικό ταξίδι όπως του Ορλάντο» είπε και πρόσθεσε: «Είναι δύσκολο, επειδή αντιμετωπίζεις όλα όσα δεν σου αρέσουν στον εαυτό σου. Είναι σαν ένα ατελείωτο καθάρισμα».
Τώρα, στα 35 της χρόνια η τραγουδίστρια λέει ότι θέτει νέους στόχους: Θέλει μία μεγάλη οικογένεια και λέει «θέλω να συμμετάσχω σε περιβαλλοντικές επιχειρήσεις, θέλω να γυρίσω στα θρανία για να σπουδάσω ψυχολογία και φιλοσοφία».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Το έκανα γιατί πίστευα ότι θα μπορούσα να είμαι χρήσιμος στην κοινωνία. Για το φαγητό το έκανα από πείσμα»
Αιχμηρά σχόλια στον αέρα του ΣΚΑΪ για το βίντεο του τραγουδιστή στο Παρίσι εν μέσω επεισοδίων
«Οι τηλεθεατές, ύστερα από τόσα χρόνια, με έχουν μάθει» λέει η δημοσιογράφος
Η δημοσιογράφος επέστρεψε με μία ακόμη δύσκολη υπόθεση
Το περιστατικό που είχε προκαλέσει αντιδράσεις
Τι είπε για την σκηνή με την πάστα στο «Ριφιφί» και τα παρατσούκλια «Ευλόγησον» και «χήρα του Φατσέα»
Τι θα δούμε στην επίσημη πρώτη της φετινής σεζόν
Τι είπε στον αέρα της εκπομπής
Τι ζητά από την πλατφόρμα η γυναίκα;
Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 με όλους τους συνεργάτες της
Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στα κασέ που επικρατούσαν ανά δεκαετία στην τηλεόραση
Η επιστροφή στο ραδιόφωνο μέσω του Voice Radio και η διαχρονική μαγεία της μουσικής και της ζωντανής ραδιοφωνικής εμπειρίας
Η εταιρεία που είχε αποτιμηθεί σχεδόν 1 δισ. δολάρια
Ο πρώην παίκτης του Survivor μοιράστηκε βίντεο από την προσπάθειά του να παίξει ποδόσφαιρο με προσθετικό πόδι
Ο δημοσιογράφος ρωτήθηκε για τη δυσλαλία και εξομολογήθηκε ότι την κληροδότησε και στα παιδιά του
«Δεν δέχομαι να κρίνεται από τον 1ο μήνα. Για όνομα του Θεού»
Ποιοι αγώνες θα μεταδοθούν δωρεάν
Οι δύο δημοσιογράφοι είχαν προσφύγει στη Δικαιοσύνη για την εκπομπή «Όπου υπάρχει Ελλάδα»
Η λαμπερή είσοδος στο πλατό
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.