Ελεύθερος ο Κόλιν Φερθ - Χώρισε με τη Λίβια
Μετά από 22 χρόνια γάμου, 2 χρόνια σε διάσταση κι ένα σκάνδαλο
Ο ηθοποιός Κόλιν Φερθ και η σύζυγός του Λίβια Φέρθ χώρισαν, αλλά διατηρούν φιλική σχέση για χάρη των παιδιών τους.
Ο ηθοποιός Κόλιν Φερθ και η σύζυγός του Λίβια Φέρθ χώρισαν, όπως μπορεί μετά βεβαιότητας να επιβεβαιώσει το περιοδικό People.
«Οι Κόλιν και Λίβια Φερθ έχουν χωρίσει. Το ζευγάρι διατηρεί φιλική σχέση και παραμένουν ενωμένοι για την αγάπη των παιδιών τους», δήλωσε εκπρόσωπος του διάσημου ηθοποιού στο People. «Ζητούν από όλους να σεβαστούν την ιδιωτικότητά τους. Δεν θα υπάρξει άλλη ανακοίνωση», συμπληρωσε.
Η τελευταία κοινή δημόσια εμφάνιση και φωτογράφιση του ζευγαριού πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο κατά τη διάρκεια των βραβείων μόδας Green Carpet στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου. Ο Κόλιν και Λίβια Φερθ έχουν δύο παιδιά: τον 18χρονο Λούκα και τον 16χρονο Ματέο.
Τον Μάρτιο του 2018 αποκαλύφθηκε ότι η Λίβια είχε ερωτική σχέση με έναν Ιταλό δημοσιογράφο. Μια σχέση που κράτησε έναν χρόνο όταν η Λίβια και ο Κόλιν ήταν σε διάσταση. Η εν λόγω σχέση κατέληξε στα δικαστήρια καθώς η Ιταλίδα, που παντρεύτηκε τον Κόλιν Φερθ το 1997, ισχυρίστηκε ότι ο δημοσιογράφος Μάρκο Μπρακάντσια την παρακολουθούσε και την παρενοχλούσε μετά το τέλος της 11μηνης σχέσης του. Ο δημοσιογράφος αρνείται την κατηγορία. Η υπόθεση διευθετήθηκε εξωδικαστικά τον Ιούλιο του 2018.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τα ηχηρότερα deals των τελευταίων δεκαετιών σε τηλεπικοινωνίες, ενέργεια, φαρμακευτική, βιοτεχνολογία
Ανανεώθηκε το συμβόλαιο του διάσημου παρουσιαστή
Ποιος θα επικρατήσει στη σύγκρουση των κολοσσών του streaming για τον έλεγχο του ιστορικού στούντιο;
«Η γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ εκφράζεται πλήρως» σημείωσε ο πρώην διευθυντής της εφημερίδας
Η πλατφόρμα απαντά στις κατηγορίες για «κλεμμένο υλικό» και «συκοφάντηση»
Η αγαπημένη σειρά ξανά στις οθόνες 20 χρόνια μετά το πρώτο επεισόδιο
Ποιο μοντέλο είχε τη χειρότερη φωτογραφία
Ισχυρίζεται ότι χρησιμοποιήθηκε παράνομα κλεμμένο υλικό - Τι απαντά ο 50 Cent
Το παρασκήνιο της υπόθεσης που οδήγησε τον ράπερ στη φυλακή, στο ντοκιμαντέρ «Sean Combs: The Reckoning»
Ο ηθοποιός μίλησε για τη συμμετοχή του στη σειρά «Της Ελλάδος τα παιδιά»
Το πρόβλημα που προσπαθούν να λύσουν οι τεχνικοί
Δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές για τη δημιουργία σειράς ή ντοκιμαντέρ
«Δεν θα επιτρέψω να με θέσει σε κίνδυνο στην πιο σημαντική στιγμή της ζωής μου»
Μαζική διάδοση παραπληροφόρησης από το δίκτυο Pravda - Αυξανόμενη επιρροή σε μηχανές αναζήτησης
Η ηθοποιός που πάνω της στηρίχθηκε ένας ολόκληρος τηλεοπτικός σταθμός μιλάει για το όργιο φημών με πρωταγωνίστρια την ίδια
Όσα είπε η δημοσιογράφος για το περιστατικό ανάμεσα στον Απόστολο Γκλέτσο και τη Σοφία Μουτίδου
Τα ανοιχτά μικρόφωνα τη λάθος στιγμή στην εκπομπή «Όπου Υπάρχει Ελλάδα»
Οι εξελίξεις, πέρα από εξαιρετικά απογοητευτικές για την ακεραιότητα της mainstream δημοσιογραφίας, θα πρέπει να είναι και πηγή προβληματισμού
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.