TV & Media

Πρωινή ενημέρωση: Ποιος κόβει πρώτος το νήμα της τηλεθέασης

Τα συγκεντρωτικά αποτελέσματα της Nielsen για τον Νοέμβριο

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Γιώργος Παπαδάκης - Δημήτρης Οικονόμου - Μαρία Αναστασοπούλου
Γιώργος Παπαδάκης - Δημήτρης Οικονόμου - Μαρία Αναστασοπούλου © ΑΝΤ1 / ΣΚΑΪ - ΣΥΝΘΕΣΗ: ATHENS VOICE

Ποιος έκοψε πρώτος το νήμα της τηλεθέασης τον Νοέμβριο στην πρωινή ενημερωτική ζώνη.

Ο Δεκέμβριος μπήκε και τα κανάλια κάνουν τον απολογισμό τους για τον προηγούμενο μήνα. Τον Νοέμβριο οι τηλεθεατές επέλεξαν τον ΣΚΑΪ για την πρωινή τους ενημέρωση και διατήρησαν στην κορυφή την εκπομπή «Σήμερα».

Ο Δημήτρης Οικονόμου και η Μαρία Αναστασοπούλου έκοψαν πρώτοι το νήμα του ανταγωνισμού. Η εκπομπή «Σήμερα» ήταν πρώτη με μέσο όρο 26,6% στο σύνολο του πληθυσμού - τουλάχιστον 4,5 μονάδες μπροστά από τα προγράμματα των άλλων καναλιών, στη ζώνη προβολή της (ΑΝΤ1 21,0%, OPEN 11,4%, ΕΡΤ1 10,6%, ALPHA 9,3%, STAR 6,9%), ενώ την είδαν 1.377.158 τηλεθεατές, έστω για 1 λεπτό. 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Voice Radio συνεχίζει
Ο Voice Radio συνεχίζει

Το ίδιο πρόγραμμα, οι παραγωγοί του και η ίδια καθημερινή σχέση με τους ακροατές του, μέσα από το site, το ανεξάρτητο app, το live streaming και τις ψηφιακές πλατφόρμες ακρόασης.

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY