- CITY GUIDE
- PODCAST
-
10°
GNTM: Η αποχώρηση της Ελευθερίας και η «σιχαμένη» (video)
Όλα όσα έγιναν στο χθεσινό επεισόδιο
Η Κάτια «έδιωξε» την Ελευθερία και η «σιχαμένη» κέρδισε την καλύτερη φωτογραφία. Όλα όσα έγιναν στο χθεσινό GNTM.
Η Κάτια Ταραμπάνκο είχε χθες το αβαντάζ της δοκιμασίας στο GNTM και το αξιοποίησε ξεκάθαρα για να διώξει το golden pass, την Ελευθερία Καρνάβα.
Αποτέλεσμα ήταν η Ελευθερία να χαντακωθεί και να αποχωρήσει από το ριάλιτι μοντέλων με την ομάδα των «FF» να στήνει στην κυριολεξία πάρτι. «Δεν έκλαψε με τα κρεμμύδια, αλλά έκλαψε στην αποχώρηση. Εντάξει, τα καλά συναισθήματα αργούν να έρθουν τελικά» είπε με μνησικακία η Κάτια.
Για την ιστορία, η Ελευθερία ήταν στην τελική τριάδα για αποχώρηση μαζί με την Ασημίνα και την Κέισι.
Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων η Ελευθερία έκανε και τις πρώτες της δηλώσεις.
«Έκανα πάρα πολύ καλές αληθινές φίλες που θα τις έχω σε όλη μου τη ζωή πιστεύω. Γιατί είναι πολύ καλά άτομα και συμπαραστεκόμαστε συνέχεια η μία στην άλλη. Νομίζω αυτό θα μου μείνει περισσότερο από το GNTM. Και όλα τα υπόλοιπα σίγουρα», ανέφερε στο βίντεο που ανέβηκε στον λογαριασμό του GNTM στο Instagram.
Όσο για την καλύτερη φωτογραφία, εδώ οι κριτές επέλεξαν την Ίλντα και την Άννα, με τη δεύτερη να κερδίζει το αβαντάζ για την επόμενη δοκιμασία. Μάλιστα, η Μαρία την αποκάλεσε σε συνέντευξη «σιχαμένη». «Έκανε μία απλή πόζα στην ουσία, αλλά ήταν τόσο τέλεια που δεν μπορείς να της πεις τίποτα... σιχαμένη!» είπε χαρακτηριστικά η Μαρία με το γνωστό της ύφος.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η αγαπημένη σειρά ξανά στις οθόνες 20 χρόνια μετά το πρώτο επεισόδιο
Ποιο μοντέλο είχε τη χειρότερη φωτογραφία
Ισχυρίζεται ότι χρησιμοποιήθηκε παράνομα κλεμμένο υλικό - Τι απαντά ο 50 Cent
Το παρασκήνιο της υπόθεσης που οδήγησε τον ράπερ στη φυλακή, στο ντοκιμαντέρ «Sean Combs: The Reckoning»
Ο ηθοποιός μίλησε για τη συμμετοχή του στη σειρά «Της Ελλάδος τα παιδιά»
Το πρόβλημα που προσπαθούν να λύσουν οι τεχνικοί
Δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές για τη δημιουργία σειράς ή ντοκιμαντέρ
«Δεν θα επιτρέψω να με θέσει σε κίνδυνο στην πιο σημαντική στιγμή της ζωής μου»
Μαζική διάδοση παραπληροφόρησης από το δίκτυο Pravda - Αυξανόμενη επιρροή σε μηχανές αναζήτησης
Η ηθοποιός που πάνω της στηρίχθηκε ένας ολόκληρος τηλεοπτικός σταθμός μιλάει για το όργιο φημών με πρωταγωνίστρια την ίδια
Όσα είπε η δημοσιογράφος για το περιστατικό ανάμεσα στον Απόστολο Γκλέτσο και τη Σοφία Μουτίδου
Τα ανοιχτά μικρόφωνα τη λάθος στιγμή στην εκπομπή «Όπου Υπάρχει Ελλάδα»
Οι εξελίξεις, πέρα από εξαιρετικά απογοητευτικές για την ακεραιότητα της mainstream δημοσιογραφίας, θα πρέπει να είναι και πηγή προβληματισμού
Ο παρουσιαστής ξέσπασε εναντίον της ηθοποιού
Οι πέντε πρωταγωνιστές και η «Αμαλία» στα παρασκήνια 20 χρόνια μετά
Το άγνωστο περιστατικό για το οποίο ο τραγουδιστής έχει μετανιώσει
Τι είπε ο ηθοποιός για την επιτυχία της σειράς
«Αν θες να με πας στα δικαστήρια, ο δρόμος ανοιχτός» - Η αντίδραση του παρουσιαστή
Η περίπτωση του BBC, η ακραία πόλωση των ΜΜΕ και η δημοσιογραφική αντικειμενικότητα στα σκουπίδια
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.