- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Κάιλι Τζένερ: Θα γίνει πλουσιότερη κατά 600 εκατ. δολάρια
Θα πουλήσει το 51% της εταιρείας της
Η Κάιλι Τζένερ θα πουλήσει το 51% της εταιρείας της στον κολοσσό προϊόντων ομορφιάς Coty.
Η Κάιλι Τζένερ θα πουλήσει για 600 εκατομμύρια δολάρια το μεγαλύτερο μέρος της εταιρείας καλλυντικών που δημιούργησε. Το brand της 22χρονης, που περιλαμβάνει το Kylie Cosmetics και το Kylie Skin, θα περάσει στον έλεγχο του κολοσσού προϊόντων ομορφιάς Coty.
Σύμφωνα με το Forbes, η εταιρεία της Τζένερ πραγματοποίησε 360 εκατομμύρια δολάρια σε πωλήσεις το 2018, με αποτέλεσμα να γίνει η νεότερη αυτοδημιούργητη δισεκατομμυριούχος.
Από την πλευρά του ο πρόεδρος του συμβουλίου της Coty χαρακτήρισε την Τζένερ ως ένα «σύγχρονο ίνδαλμα με μία απίστευτη αίσθηση των καταναλωτών ομορφιάς».
Υπενθυμίζεται ότι η online επιρροή της είναι τόσο ισχυρή που προκάλεσε μείωση της χρηματιστηριακής αξίας του Snapchat κατά 1,3 δισ. δολάρια όταν τουίταρε ότι δεν χρησιμοποιεί πλέον την εφαρμογή.
Η reality star ξεκίνησε το brand της το 2015 με μία σειρά από lipsticks και συνέχισε με προϊόντα μακιγιάζ και skincare. Αν και είναι η νεότερη από τις αδερφές της, είναι εκείνη με τα μεγαλύτερα εισοδήματα. Βρέθηκε στο στόχαστρο, όταν ανακηρύχθηκε αυτοδημιούργητη δισεκατομμυριούχος, η ίδια ωστόσο υπερασπίστηκε τον εαυτό της λέγοντας ότι τα χρήματά της δεν προέρχονται από κληρονομιά.
Έχει πάνω από 151 εκατομμύρια ακόλουθους στον προσωπικό της λογαριασμό Instagram, καθώς και 22 εκατομμύρια στο λογαριασμό των καλλυντικών της.
Η Coty στην οποία ανήκουν brands όπως τα Burberry και Hugo Boss θα πάρει το 51% της εταιρείας. Η συμφωνία θα ολοκληρωθεί το 2020.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Όλο το περιεχόμενο του athensvoice.gr, το VOICE RADIO και τα podcasts της ATHENS VOICE σε μία εφαρμογή
Πόσοι τηλεθεατές έμειναν για το show στο ημίχρονο
Οι κοινές ξέγνοιαστες στιγμές και τα χαμόγελα των δύο παικτών μετά το σοκαριστικό ατύχημα
Η ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
Τελικά, είδαμε Netflix ή ΑΙ;
Η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ με τα ονόματα των κριτών
Η δημοσιογράφος θα παρουσιάζει και ενημερωτική εκπομπή
Το αφιέρωμα στις άγνωστες πτυχές της σπουδαίας Ελληνίδας ηθοποιού
«Χαιρετώ σας λοιπόν κι εύχομαι να ανταμώσουμε ξανά σε νέα ταξίδια» - Η ανάρτηση του δημοσιογράφου
Συντετριμμένοι οι συνεργάτες της στη σειρά
7 μήνες μετά την παραίτησή του για το «εκτός γραμμής» πρωτοσέλιδο για τις σχέσεις Φάμελλου - Τσίπρα
Τι θα δούμε στα οκτώ επεισόδια
Η ανακοίνωση για την υγεία του
«Βρεθήκαμε στη Νίκαια, βρεθήκαμε κάτω από το Παναθηναϊκό Στάδιο»
Μύκονος, Σαντορίνη και η ζέστη του καλοκαιριού που συνεχίζει να εκπλήσσει
Σκηνές με τον αγαπημένο ηθοποιό και δηλώσεις από τους συνεργάτες του
Τι αποκαλύπτουν δύο νέες έρευνες της διαΝΕΟσις για τη σχέση των Ελλήνων με τα ΜΜΕ και την παραπληροφόρηση
Ο παρουσιαστής ανανέωσε τη συνεργασία του με τον ΑΝΤ1
Ο παρουσιαστής θα βρίσκεται στο ίδιο κανάλι για τα επόμενα δύο χρόνια
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.