- CITY GUIDE
- PODCAST
-
21°
«Μεν και Δεν»: Η σκυλίτσα Τερέζ πληρωνόταν κανονικά - Πόσα έπαιρνε
Τι αποκάλυψε η ηθοποιός Άννα Κουρή
Η ηθοποιός Άννα Κουρή αποκαλύπτει την αμοιβή της «Τερέζ» στην τηλεοπτική σειρά «Μεν και Δεν».
Η τηλεοπτική σειρά «Μεν και Δεν» άφησε ιστορία στην ελληνική τηλεόραση. Χάρης Ρώμας, Άννα Κουρή, Στέλιος Μάινας και Τζόυς Ευείδη απέκτησαν φανατικό κοινό, το οποίο στηνόταν κάθε εβδομάδα μπροστά στη μικρή οθόνη για να παρακολουθήσει τις περιπέτειές τους. Όπως αποκάλυψε η Άννα Κουρή, η «Τερέζ», το σκυλάκι που κρατούσε συνεχώς στην αγκαλιά της η τηλεοπτική «Βάνα Δάγκα», έπαιρνε κανονικά μισθό για τη συμμετοχή στην επιτυχημένη σειρά.
«Η Τερέζ έπαιρνε τον πρώτο χρόνο 10.000 δραχμές. Ήταν η μόνη που πήρε 100% αύξηση. Τον δεύτερο χρόνο πληρωνόταν 20.000 δραχμές» ανέφερε σε τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΪ. Και πρόσθεσε ότι τα χρήματα αυτά τα έπαιρνε σε κάθε επεισόδιο.
Ερωτηθείσα, μάλιστα, αν έχει κάνει τάφο για τον σκύλο, απάντησε: «Στην Κινέτα θα μένει και ο γιος της ο Ερμής, στο κτήμα. Έχω βάλει και μια ελιά».
Υπενθυμίζεται ότι το σπίτι της οικογένειάς της είχε καταστραφεί ολοσχερώς από την πύρινη λαίλαπα τον Ιούλιο του 2018.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Λίγες μέρες πριν αρχίσει την εκπομπή της στο Mega, η γνωστή δημοσιογράφος μιλά για τις εντάσεις στα πολιτικά πάνελ, τα παράπονα των πολιτικών, την Αθήνα που αγαπά και το πώς τη φωνάζει η μαμά της.
«Το έκανα γιατί πίστευα ότι θα μπορούσα να είμαι χρήσιμος στην κοινωνία. Για το φαγητό το έκανα από πείσμα»
Αιχμηρά σχόλια στον αέρα του ΣΚΑΪ για το βίντεο του τραγουδιστή στο Παρίσι εν μέσω επεισοδίων
«Οι τηλεθεατές, ύστερα από τόσα χρόνια, με έχουν μάθει» λέει η δημοσιογράφος
Η δημοσιογράφος επέστρεψε με μία ακόμη δύσκολη υπόθεση
Το περιστατικό που είχε προκαλέσει αντιδράσεις
Τι είπε για την σκηνή με την πάστα στο «Ριφιφί» και τα παρατσούκλια «Ευλόγησον» και «χήρα του Φατσέα»
Τι θα δούμε στην επίσημη πρώτη της φετινής σεζόν
Τι είπε στον αέρα της εκπομπής
Τι ζητά από την πλατφόρμα η γυναίκα;
Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 με όλους τους συνεργάτες της
Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στα κασέ που επικρατούσαν ανά δεκαετία στην τηλεόραση
Η επιστροφή στο ραδιόφωνο μέσω του Voice Radio και η διαχρονική μαγεία της μουσικής και της ζωντανής ραδιοφωνικής εμπειρίας
Η εταιρεία που είχε αποτιμηθεί σχεδόν 1 δισ. δολάρια
Ο πρώην παίκτης του Survivor μοιράστηκε βίντεο από την προσπάθειά του να παίξει ποδόσφαιρο με προσθετικό πόδι
Ο δημοσιογράφος ρωτήθηκε για τη δυσλαλία και εξομολογήθηκε ότι την κληροδότησε και στα παιδιά του
«Δεν δέχομαι να κρίνεται από τον 1ο μήνα. Για όνομα του Θεού»
Ποιοι αγώνες θα μεταδοθούν δωρεάν
Οι δύο δημοσιογράφοι είχαν προσφύγει στη Δικαιοσύνη για την εκπομπή «Όπου υπάρχει Ελλάδα»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.