- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
«Μεν και Δεν»: Η σκυλίτσα Τερέζ πληρωνόταν κανονικά - Πόσα έπαιρνε
Τι αποκάλυψε η ηθοποιός Άννα Κουρή
Η ηθοποιός Άννα Κουρή αποκαλύπτει την αμοιβή της «Τερέζ» στην τηλεοπτική σειρά «Μεν και Δεν».
Η τηλεοπτική σειρά «Μεν και Δεν» άφησε ιστορία στην ελληνική τηλεόραση. Χάρης Ρώμας, Άννα Κουρή, Στέλιος Μάινας και Τζόυς Ευείδη απέκτησαν φανατικό κοινό, το οποίο στηνόταν κάθε εβδομάδα μπροστά στη μικρή οθόνη για να παρακολουθήσει τις περιπέτειές τους. Όπως αποκάλυψε η Άννα Κουρή, η «Τερέζ», το σκυλάκι που κρατούσε συνεχώς στην αγκαλιά της η τηλεοπτική «Βάνα Δάγκα», έπαιρνε κανονικά μισθό για τη συμμετοχή στην επιτυχημένη σειρά.
«Η Τερέζ έπαιρνε τον πρώτο χρόνο 10.000 δραχμές. Ήταν η μόνη που πήρε 100% αύξηση. Τον δεύτερο χρόνο πληρωνόταν 20.000 δραχμές» ανέφερε σε τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΪ. Και πρόσθεσε ότι τα χρήματα αυτά τα έπαιρνε σε κάθε επεισόδιο.
Ερωτηθείσα, μάλιστα, αν έχει κάνει τάφο για τον σκύλο, απάντησε: «Στην Κινέτα θα μένει και ο γιος της ο Ερμής, στο κτήμα. Έχω βάλει και μια ελιά».
Υπενθυμίζεται ότι το σπίτι της οικογένειάς της είχε καταστραφεί ολοσχερώς από την πύρινη λαίλαπα τον Ιούλιο του 2018.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Νιώθω ότι είμαι στάσιμος, είπε ο παρουσιαστής
Ποιοι θα βρίσκονται στο πλευρό της
Τι κατήγγειλε στις αρχές ο Αρχιμήδης Καρεκλίδης
Την Δευτέρα στις 21:00 το νέο επεισόδιο
Την είδηση έκανε γνωστή ο αδελφός του, Γιώργος
Πώς προέκυψε η παρουσία της στα βίντεο του «5 minute mum»
Το «ευχαριστώ» του παρουσιαστή
Τι εξομολογήθηκε στην κάμερα του ριάλιτι μαγειρικής
Έπεισε τους κριτές το πιάτο του;
Το χαρακτήρισε «ένα φαγητό του φτωχού σε Michelin επίπεδο»
Το ρεπορτάζ θέλει εκτός εκπομπής την Άννα Λιβαθυνού
«Δεν το είπε κατά λάθος, είναι η άποψή της»
«Η μαγειρική με έκανε να ξεχνάω τα προβλήματά μου» εξομολογήθηκε ο διαγωνίζομενος
Ο Βαρδής Μαρινάκης μίλησε για τις έντονες ερωτικές σκηνές της σειράς και τον θόρυβο γύρω από αυτές
Η πρώτη «αναμέτρηση» μεταξύ των δύο reality για φέτος
Η ιστορία διαγωνιζόμενης που συγκίνησε τους κριτές
Την ανακοίνωση την έκανε ο παρουσιαστής στον αέρα σήμερα το πρωί
Η συμφωνία αποτυπώνει την πίεση που δέχονται οι δημόσιοι ραδιοτηλεοπτικοί φορείς να παραμείνουν «ορατοί»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.