Αντζελίνα Τζολί: Γυμνή «αγκαλιάζει» τον αληθινό της εαυτό
Ποζάρει και εξομολογείται τα πάντα στο καινούργιο τεύχος του Harper’s Bazzar
Μια σαγηνευτική και σέξι φωτογράφιση για την Αντζελίνα Τζολί στο Harper's Bazaar και μια εξομολογητική συνέντευξη για τον εαυτό της και τα παιδιά της.
Η Αντζελίνα Τζολί, 44 ετών σήμερα, αισθάνεται πως είναι μια γυναίκα δυναμική που έχει καταφέρει να διατηρήσει «αδάμαστο» το πνεύμα της και να βρίσκεται πάντα σε εγρήγορση.
Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός και πρέσβειρα του ΟΗΕ ποζάρει γυμνή στο εξώφυλλο του καινούργιου τεύχους του περιοδικού Harper’s Bazzar και μιλάει στη συνέντευξή της για τον «αληθινό» εαυτό της, τον οποίο ξαναβρήκε με τη βοήθεια των έξι παιδιών της.
«Αυτό το κομμάτι του εαυτού μας που είναι άγριο, ανοικτό και πάντα αναζητεί πράγματα και θέτει ερωτήματα κάποιες φορές κλείνει από τον πόνο, από κάτι κακό. Τα παιδιά μου γνωρίζουν τον αληθινό μου εαυτό και με βοήθησαν να τον αγκαλιάσω ξανά», λέει η Τζολί στο Harper's Bazaar και συμπληρώνει, «τα παιδιά μου πέρασαν πολλά. Έχω μάθει πολλά από τη δύναμή τους. Ως γονείς ενθαρρύνουμε τα παιδια μας να αγκαλιάσουν τον εαυτό τους και να κάνουν αυτό που λέει η καρδιά τους ότι είναι το σωστό. Τα παιδιά έχουν την ίδια απαίτηση και από εμάς τους γονείς».
Η Αμερικανίδα αποκαλύπτει πως θα ήθελε να μετακομίσει από τις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά κάτι τέτοιο δεν μπορεί να συμβεί καθώς δεν της το επιτρέπει ο πρώην σύζυγός της Μπραντ Πιτ, μέχρι τα παιδιά τους να ενηλικιωθούν.
Θυμάται, επίσης, πόσο αντιδημοφιλής ήταν στο Γυμνάσιο, ενώ αναφέρεται και στο τατουάζ που έκανε πριν από 20 χρόνια και που ακόμα την εμπνέει. «Μια προσευχή για τις κλεισμένες σε κλουβιά ατίθασες καρδιές», λέει το τατουάζ που ακόμα χαρακτηρίζει την προσωπικότητα της Αντζελίνας Τζολί.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η πλατφόρμα απαντά στις κατηγορίες για «κλεμμένο υλικό» και «συκοφάντηση»
Η αγαπημένη σειρά ξανά στις οθόνες 20 χρόνια μετά το πρώτο επεισόδιο
Ποιο μοντέλο είχε τη χειρότερη φωτογραφία
Ισχυρίζεται ότι χρησιμοποιήθηκε παράνομα κλεμμένο υλικό - Τι απαντά ο 50 Cent
Το παρασκήνιο της υπόθεσης που οδήγησε τον ράπερ στη φυλακή, στο ντοκιμαντέρ «Sean Combs: The Reckoning»
Ο ηθοποιός μίλησε για τη συμμετοχή του στη σειρά «Της Ελλάδος τα παιδιά»
Το πρόβλημα που προσπαθούν να λύσουν οι τεχνικοί
Δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές για τη δημιουργία σειράς ή ντοκιμαντέρ
«Δεν θα επιτρέψω να με θέσει σε κίνδυνο στην πιο σημαντική στιγμή της ζωής μου»
Μαζική διάδοση παραπληροφόρησης από το δίκτυο Pravda - Αυξανόμενη επιρροή σε μηχανές αναζήτησης
Η ηθοποιός που πάνω της στηρίχθηκε ένας ολόκληρος τηλεοπτικός σταθμός μιλάει για το όργιο φημών με πρωταγωνίστρια την ίδια
Όσα είπε η δημοσιογράφος για το περιστατικό ανάμεσα στον Απόστολο Γκλέτσο και τη Σοφία Μουτίδου
Τα ανοιχτά μικρόφωνα τη λάθος στιγμή στην εκπομπή «Όπου Υπάρχει Ελλάδα»
Οι εξελίξεις, πέρα από εξαιρετικά απογοητευτικές για την ακεραιότητα της mainstream δημοσιογραφίας, θα πρέπει να είναι και πηγή προβληματισμού
Ο παρουσιαστής ξέσπασε εναντίον της ηθοποιού
Οι πέντε πρωταγωνιστές και η «Αμαλία» στα παρασκήνια 20 χρόνια μετά
Το άγνωστο περιστατικό για το οποίο ο τραγουδιστής έχει μετανιώσει
Τι είπε ο ηθοποιός για την επιτυχία της σειράς
«Αν θες να με πας στα δικαστήρια, ο δρόμος ανοιχτός» - Η αντίδραση του παρουσιαστή
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.