TV & Media

Ο Ράφα παντρεύτηκε τη Μαίρη στη Μαγιόρκα (εικόνες, video)

Καλεσμένοι ο Χουάν Κάρλος, ο Νταβίντ Φερέ κι ο Φελιθιάνο Λόπεθ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
rafa-mary11.jpg
Ραφαέλ Ναδάλ, Μαίρη Περέγιο © EPA / AURELIEN MEUNIER

Ο Ραφαέλ Ναδάλ παντρεύτηκε σε ιδιωτική τελετή και μακριά από τις κάμερες τη σύντροφό του Μαίρη Περέγιο στο κάστρο Σα Φορταλέσα στη Μαγιόρκα.

Ο Ισπανός Ραφαέλ Ναδάλ, 12 φορές νικητής του Roland-Garros, παντρεύτηκε τη σύντροφό του Μαρία Φρανθίσκα «Μαίρη» Περέγιο χθες, Σάββατο, σε ρομαντική ιδιωτική τελετή στη γενέτειρά τους, στο νησί της Μαγιόρκας, μετέδωσαν τα ισπανικά μέσα ενημέρωσης.

Ο 33χρονος πρωταθλητής είπε το «ναι» σε εκείνην με την οποία μοιράστηκε τη ζωή του τα τελευταία 14 χρόνια ενώπιον 350 καλεσμένων στο κάστρο Σα Φορταλέσα, στην Πολένσα (στη βορειοανατολική πλευρά του νησιού). Η νύφη επέλεξε για την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής της ένα ρομαντικό νυφικό με μακρύ μανίκι και δαντέλα, δημιουργία της Ισπανίδας σχεδιάστριας Ρόσα Κλάρα.

Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν ο πρώην βασιλιάς της Ισπανίας Χουάν Κάρλος καθώς και άλλα αστέρια του ισπανικού τένις, όπως ο Νταβίντ Φερέρ και ο Φελιθιάνο Λόπεθ.

Η Μαίρη Περέγιο, 31 ετών, επίσης γνωστή ως «Xisca» στον Τύπο, γνώρισε τον μελλοντικό σύζυγό της μέσω της παιδικής της φίλης Μαριμπέλ Ναδάλ, αδελφής του πρωταθλητή. Η σχέση τους, η οποία άρχισε το 2005, χαρακτηρίστηκε από μεγάλη διακριτικότητα, το ζευγάρι έκανε ελάχιστες δημόσιες εμφανίσεις.

Από την τελετή δεν έχει διαρρεύσει καμία φωτογραφία παρά μόνο μία μετά τον γάμο, όπου το ζευγάρι κοιτάζεται τρυφερά.

rafa-mary.jpg
Το νιόπαντρο ζευγάρι © El Mundo

Δείτε τους καλεσμένους να φτάνουν στο κάστρο:

Έτσι σώθηκε από το τροχαίο στη Θεσσαλονίκη

Σώζοντας μια κοπέλα που πνίγεται - Η ΔΙΑΣΩΣΗ LIVE!  Woman overboard! Amazing sea rescue (17-10-2019)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ