TV & Media

Συνελήφθη ξανά η Τζέιν Φόντα (video)

«Θα βρίσκομαι στο Καπιτώλιο κάθε Παρασκευή»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
fonda.jpg
Τζέιν Φόντα © youtube

Η Τζέιν Φόντα συνελήφθη με τον ηθοποιό Σαμ Γουότερσον έξω απο το Καπιτώλιο, διμαρτυρόμενη για την κλιματική αλλαγή.

«H αστυνομία του Καπιτωλίου των ΗΠΑ συνέλαβε 17 άτομα για παράνομη διαμαρτυρία στην περιοχή της First Street, SE», δήλωσε η εκπρόσωπος τύπου της αστυνομίας η οποία πρόσθεσε ότι οι συλληφθέντες κατηγορούνται για παράνομη συγκέντρωση και παρεμπόδιση. 

Μεταξύ των συληφθέντων και Τζέιν Φόντα, η οποία διαδήλωνε για την κλιματική αλλαγή.

 

 

Watch Police Detain Jane Fonda, Sam Waterston At D.C. Protest | NBC News

Αυτή ήταν η δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες που η βραβευμένη ηθοποιός φόρεσε χειροπέδες. Την πρώτη φορά, σύμφωνα με το BBC, διαδήλωνε με μέλη της Oil Change International, μιας ομάδας που μάχεται για την ανάγκη «στροφής» σε πιο καθαρές μορφές ενέργειας, έξω από το κτίριο του Καπιτωλίου στην Ουάσινγκτον. Συνελήφθη με άλλα 15 άτομα και εις βάρος τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες για πρόκληση συνωστισμού και παρεμπόδιση, σύμφωνα με το CBS News. 

Αυτή τη φορά, ωστόσο, μαζί με την Αμερικανίδα ηθοποιό, στην διαμαρτυρία, ήταν και ο ηθοποιός Σαμ Γουότερσον ο οποίος συνελήφθη επίσης. 

 

 

«Θα βρίσκομαι στο Καπιτώλιο κάθε Παρασκευή, με βροχή ή με ήλιο, εμπνευσμένη και με τόλμη, για το εκπληκτικό κίνημα που δημιούργησε η νεολαία μας» έγραψε η ίδια στον προσωπικό της ιστότοπο. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ