Τι κάνει τους βασιλικούς συντάκτες να θεωρούν εξαιρετικά πιθανό η Κέιτ Μίντλεντον να είναι έγκυος για τέταρτη φορά.
Νέο όργιο φημών στο Μπάγκιγχαμ, αυτή τη φορά για τη δούκισσα του Κέιμπριτζ. Σύμφωνα με αυτές, η Κέιτ Μίντλετον είναι έγκυος για τέταρτη φορά.
Έχοντας ήδη τρία υπέροχα παιδιά με τον Πρίγκιπα Ουίλιαμ, λέγεται πως η Κέιτ διανύει τους πρώτους μήνες της τέταρτης εγκυμοσύνης της. Η Δούκισσα υπέφερε σε όλες τις εγκυμοσύνες της από σοβαρή μορφή ναυτίας, κάνοντας πολλούς να πιστέψουν πως θα σταματούσε στα τρία παιδιά.
Αν και ακόμα το παλάτι δεν έχει προβεί σε σχετική ανακοίνωση, η βασιλική συντάκτρια Aranzazu Santos López δήλωσε σε εκπομπή της ισπανικής τηλεόρασης πως η Κέιτ Μίντλετον θα μπορούσε σύντομα να ανακοινώσει την τέταρτη εγκυμοσύνη της καθώς η ίδια παρατήρησε δύο «σημάδια» σχετικά με τη σύζυγο του πρίγκιπα Ουίλιαμ, που ίσως προδίδουν πως το ζευγάρι των γαλαζοαίματων σκοπεύει να μεγαλώσει την οικογένειά του.
Σύμφωνα με την ίδια πηγή, στην έναρξη της σχολικής χρονιάς, όταν ο δούκας και η δούκισσα του Κέιμπριτζ συνόδευσαν τον 5χρονο πρίγκιπα Γεώργιο και την 4χρονη πριγκίπισσα Σάρλοτ στο σχολείο, η Κέιτ εμφανίστηκε με νέο χτένισμα, όπως συνέβη και στις προηγούμενες τρεις εγκυμοσύνες της. Ήταν εμφανώς ανανεωμένη με λίγο πιο κοντά μαλλιά και με πιο φωτεινό χρώμα, ως σκούρα ξανθιά.
«Κάθε φορά που η δούκισσα του Κέιμπριτζ αλλάζει την εμφάνισή της, ανακοινώνει πως είναι έγκυος μετά από λίγες ημέρες», δήλωσε η Santos López. Η ίδια υποστήριξε πως έχει και δεύτερη ένδειξη για ενδεχόμενη τέταρτη εγκυμοσύνη της δούκισσας του Κέιμπριτζ, η ατζέντα με τις βασιλικές υποχρεώσεις της έχει «κλείσει».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Δεν το είπε κατά λάθος, είναι η άποψή της»
«Η μαγειρική με έκανε να ξεχνάω τα προβλήματά μου» εξομολογήθηκε ο διαγωνίζομενος
Ο Βαρδής Μαρινάκης μίλησε για τις έντονες ερωτικές σκηνές της σειράς και τον θόρυβο γύρω από αυτές
Η πρώτη «αναμέτρηση» μεταξύ των δύο reality για φέτος
Η ιστορία διαγωνιζόμενης που συγκίνησε τους κριτές
Την ανακοίνωση την έκανε ο παρουσιαστής στον αέρα σήμερα το πρωί
Η συμφωνία αποτυπώνει την πίεση που δέχονται οι δημόσιοι ραδιοτηλεοπτικοί φορείς να παραμείνουν «ορατοί»
Δέκα ευρωπαϊκές πόλεις, εμβληματικοί καλλιτέχνες και οι διαγωνιζόμενοι του 2026 σε επετειακή περιοδεία
Την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2026
Το ντοκιμαντέρ για τα 100 χρόνια του New Yorker θυμίζει πως η δημοσιογραφία μπορεί να αλλάξει τον τρόπο που βλέπουμε τον κόσμο
Η Αλεξάνδρα Δουβαρά ανακοίνωσε με λυγμούς τον θάνατό του
«Ο γιατρός μου είπε κάποια πράγματα για το μέλλον που δεν είναι και πολύ ευοίωνα»
Το καυστικό σχόλιο του Γιώργου Λιάγκα και η απάντηση του ιδιοκτήτη
Το Fireplace 10 hours full HD συγκέντρωσε πάνω από 157 εκατ. προβολές σε λιγότερο από 10 χρόνια
Θα παρουσιάσει τον ελληνικό τελικό της Eurovision;
Αθηναίοι VS Επαρχιώτες
Η απόφαση του καναλιού
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.