TV & Media

Sinead O' Connor: Ο Prince πλάκωνε γυναίκες στο ξύλο

Αποκαλύψεις της Ιρλανδής για τον καλλιτέχνη που της έδωσε το « Nothing Compares 2U»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Sinead O' Connor
Sinead O' Connor / © EPA/BALAZS MOHAI

Η Ιρλανδή Sinead O' Connor αποκάλυψε νέες λεπτομέρειες της τρομακτικής εμπειρίας που βίωσε δίπλα στον Prince.

Η Sinead O' Connor κατηγόρησε τον εκλιπόντα Prince ότι αποπειράθηκε να τη δείρει ότι είχε σπάσει τα πλευρά μιας άλλης γυναίκας, μέλους της μπάντας του.

Μιλώντας στην εκπομπή «Good Morning Britain» η Ιρλανδή αποκάλυψε νέες λεπτομέρειες της τρομακτικής εμπειρίας που βίωσε δίπλα στον καλλιτέχνη που της χάρισε μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της καριέρας της, το χιτ « Nothing Compares 2U».

«Ο Prince προσπάθησε να με δείρει», είπε η O' Connor, «ήταν μια τρομακτική εμπειρία. Με κάλεσε στο σπίτι του ένα βράδυ κι εγώ σαν χαζή πήγα γιατί ήμουν μόνη. Τον ενοχλούσε το γεγονός ότι δεν συμπεριφερόμουν σαν προστατευόμενή του παρά το γεγονός ότι είχα ηχογραφήσει μαζί του ένα τραγούδι».

Η τραγουδίστρια συνέχισε: «Ήθελε να γίνω η προστατευόμενή του και με διέταξε να μην βρίζω στις συνεντεύξεις. Τον έστειλα από εκεί που ήρθε και επιχείρησε να με δείρει. Έτρεξα έξω από το σπίτι και κρύφτηκα πίσω από ένα δέντρο. Τελικά ένα από τα κορίτσια της μπάντας του κατέληξε στο νοσοκομείο με σπασμένα πλευρά».  



Την περασμένη εβδομάδα η O’Connor ζήτησε συγνώμη για τη δήλωσή της ότι «δεν θέλει να συναναστρέφεται με λευκούς» από τότε που ασπάστηκε το Ισλάμ. 

Sinéad O'Connor - Nothing Compares 2U [Official Music Video]

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ