- CITY GUIDE
- PODCAST
-
24°
Η Αντζελίνα Τζολί ανακαλύπτει εκ νέου τον εαυτό της - Τι συνέβη
«Όταν τα παιδιά φθάνουν στην εφηβεία, αρχίζεις να θυμάσαι τη δική σου εφηβεία»
Αποκαλυπτική ήταν η Αντζελίνα Τζολί σε συνέντευξή της στο βρετανικό περιοδικό HELLO. Η διάσημη ηθοποιός μίλησε για την οικογένεια και το πώς αισθάνεται που τα παιδιά της μεγαλώνουν και ο χρόνος μετρά αντίστροφα για να φύγουν από το σπίτι. Ήδη, ο γιος της, Μάντοξ, πήγε να σπουδάσει στη Ν. Κορέα. Όπως λέει, αρχίζει να «ανακαλύπτει» εκ νέου τον εαυτό της και σχεδιάζει να επιστρέψει στην υποκριτική.
Η ηθοποιός και ο πρώην σύζυγός της Μπραντ Πιτ εκτός από τον Μάντοξ, έχουν μαζί τον 15χρονο Παξ, την 14χρονη Ζαχάρα, την 13χρονη Σίλο και τα 11χρονα δίδυμα Βιβιέν και Νοξ.
«Όταν τα παιδιά είναι μικρά αισθάνεσαι περισσότερο "μαμά". Όταν όμως φθάνουν στην εφηβεία αρχίζεις να θυμάσαι τη δική σου εφηβεία. Βλέπεις να πηγαίνουν στα κλαμπ και αναρωτιέσαι γιατί δεν μπορείς να πας κι εσύ» τόνισε.
Και συνέχισε, λέγοντας: «Βρίσκομαι σε αυτήν τη διασκεδαστική στιγμή, όπου ανακαλύπτω ξανά τον εαυτό μου».
Η ηθοποιός και σκηνοθέτης αποφάσισε να επικεντρωθεί πλέον περισσότερο στην υποκριτική, διότι η σκηνοθεσία απαιτεί να βρίσκεται περισσότερο χρόνο μακριά από το σπίτι και τα παιδιά της.
«Ασχολούμαι περισσότερο με την υποκριτική απ' ότι με τη σκηνοθεσία, επειδή η οικογένειά μου με χρειάζεται κοντά της, χρειάζεται πολύ περισσότερο χρόνο και προσπάθεια η σκηνοθεσία και ανυπομονώ να το ξανακάνω, όταν οι συνθήκες μού το επιτρέψουν» εξήγησε.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Λίγες μέρες πριν αρχίσει την εκπομπή της στο Mega, η γνωστή δημοσιογράφος μιλά για τις εντάσεις στα πολιτικά πάνελ, τα παράπονα των πολιτικών, την Αθήνα που αγαπά και το πώς τη φωνάζει η μαμά της.
«Το έκανα γιατί πίστευα ότι θα μπορούσα να είμαι χρήσιμος στην κοινωνία. Για το φαγητό το έκανα από πείσμα»
Αιχμηρά σχόλια στον αέρα του ΣΚΑΪ για το βίντεο του τραγουδιστή στο Παρίσι εν μέσω επεισοδίων
«Οι τηλεθεατές, ύστερα από τόσα χρόνια, με έχουν μάθει» λέει η δημοσιογράφος
Η δημοσιογράφος επέστρεψε με μία ακόμη δύσκολη υπόθεση
Το περιστατικό που είχε προκαλέσει αντιδράσεις
Τι είπε για την σκηνή με την πάστα στο «Ριφιφί» και τα παρατσούκλια «Ευλόγησον» και «χήρα του Φατσέα»
Τι θα δούμε στην επίσημη πρώτη της φετινής σεζόν
Τι είπε στον αέρα της εκπομπής
Τι ζητά από την πλατφόρμα η γυναίκα;
Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 με όλους τους συνεργάτες της
Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στα κασέ που επικρατούσαν ανά δεκαετία στην τηλεόραση
Η επιστροφή στο ραδιόφωνο μέσω του Voice Radio και η διαχρονική μαγεία της μουσικής και της ζωντανής ραδιοφωνικής εμπειρίας
Η εταιρεία που είχε αποτιμηθεί σχεδόν 1 δισ. δολάρια
Ο πρώην παίκτης του Survivor μοιράστηκε βίντεο από την προσπάθειά του να παίξει ποδόσφαιρο με προσθετικό πόδι
Ο δημοσιογράφος ρωτήθηκε για τη δυσλαλία και εξομολογήθηκε ότι την κληροδότησε και στα παιδιά του
«Δεν δέχομαι να κρίνεται από τον 1ο μήνα. Για όνομα του Θεού»
Ποιοι αγώνες θα μεταδοθούν δωρεάν
Οι δύο δημοσιογράφοι είχαν προσφύγει στη Δικαιοσύνη για την εκπομπή «Όπου υπάρχει Ελλάδα»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.