- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Θέμης Αδαμαντίδης: Η περιγραφή του για τον ξυλοδαρμό
«Δέχθηκα μόνο μία μπουνιά», αναφέρει ο τραγουδιστής
«Τους λογαριασμούς μου δεν έχω μάθει να τους λύνω στον δρόμο και ούτε με αυτόν τον τρόπο», δηλώνει ο Θέμης Αδαμαντίδης.
Ήταν στις αρχές Ιουλίου όταν ο Θέμης Αδαμαντίδης έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από δύο άντρες στην περιοχή της Καλλιθέας.
Σχεδόν δύο μήνες μετά σε συνέντευξη στο περιοδικό «People» ο τραγουδιστής περιέγραψε όλα όσα έζησε εκείνο το απόγευμα. «Είδα δύο παιδιά να έρχονται προς το μέρος μου και να με πλησιάζουν. Στην αρχή νόμιζα ότι θέλουν να με ρωτήσουν κάτι. Δε πρόλαβε να γίνει καμία συμπλοκή. Ο ένας ήρθε δίπλα μου και ο άλλος μπροστά μου. Δέχθηκα μόνο μία μπουνιά και αυτός που μου έδωσε το χτύπημα μου είπε κάποια κουβέντα που είχε να κάνει με λεφτά. Εγώ, όμως, τους λογαριασμούς μου δεν έχω μάθει να τους λύνω στον δρόμο και ούτε με αυτόν τον τρόπο. Όταν χρωστάω, φροντίζω πάντα να μην το αφήνω να περνάει έτσι. Τέτοιου είδους περιπτώσεις με χαλάνε. Όταν εσύ προσφέρεις σε μία συνεργασία, κάνεις πράγματα, κάποιες υποχωρήσεις και μετά σου φέρνουν και λογαριασμό ότι χρωστάς. Τι χρωστάω; Εσύ αυτά που χρωστάς είναι περισσότερα. Κάτι άλλο ήθελε και, επειδή δεν έγινε, χρωστάω. Φέρε μας τον λογαριασμό, να δούμε αν χρωστάω», είπε ο Θέμης Αδαμαντίδης.
Σε ερώτηση αν όλο αυτό που συνέβη τον τρόμαξε απάντησε: «Τι να φοβηθώ μωρέ; Τον πόνο να φοβηθώ; Έγινε. Την ίδια στιγμή σηκώθηκα πάνω όρθιος και έφυγαν. Για μένα αυτό έχει λήξει. Όλα έχουν ημερομηνία λήξεως. Εμένα με ενδιαφέρουν άλλα πράγματα στη ζωή. Να είναι καλά οι δικοί μου άνθρωποι και να περνάω ευχάριστα τις μέρες μου».
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το BBC επικαλείται οικονομικές πιέσεις και καταργεί τα πρωτοποριακά LGBTQ+ dating shows
Ποια άλλη εκπομπή μετατοπίζεται στο πρόγραμμα του καναλιού
Petition στη Bundestag ζητά να ανασταλεί το κλείσιμο του ελληνικού προγράμματος της DW το 2027
Ο Γιώργος Παυριανός αφηγείται τις μοναδικές στιγμές που έζησε κοντά του
Επιτήδειοι χρησιμοποιούν λογότυπα μεγάλων ΜΜΕ, όπως το Euronews, παραποιώντας αυθεντικά βίντεο
Έχει διατελέσει Διευθύνων Σύμβουλος σε σημαντικούς οργανισμούς στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Η εξαγορά αποτελεί τη δεύτερη μεγαλύτερη επένδυση στην ιστορία του ομίλου μετά την αγορά του Politico
Μιλήσαμε με τη γνωστή YouTuber για την επικαιρότητα και τα όρια του χιούμορ, την ευθύνη του δημιουργού και τον σεξισμό στα social media
Η ανακοίνωση του τηλεοπτικού σταθμού
Ο σταθμός ανακοίνωσε τη λήξη της συνεργασίας με το έμπειρο τηλεοπτικό στέλεχος, ευχαριστώντας την για την προσφορά της
No Spam! Είναι η υπόσχεσή μας!
Και αυτή δεν είναι η πρώτη φορά
Στον τηλεοπτικό αέρα του OPEN
Ο δημοσιογράφος μίλησε για τη μοναξιά, τον έρωτα και τη χαρά της πατρότητας
Ανατροπή στο Χόλιγουντ - «Ασύμφορο το τίμημα», δηλώνουν οι Τεντ Σαράντος και Γκρεγκ Πίτερς
Η ανακοίνωση του OPEN
Οι πρώτες δηλώσεις στις κάμερες μετά την περιπέτεια υγείας και την επιστροφή της στον ΣΚΑΪ
Η γέννηση της μικρής οθόνης στην Ελλάδα και οι πρωτεργάτες του ΕΙΡ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.