- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Μέγκαν- Χάρι: Οικολόγοι μόνο στα λόγια - Πώς πήγαν στην Ίμπιζα
Ποιος πληρώνει την πτήση με το «Uber των δισεκατομμυριούχων», 21.873 ευρώ με επιστροφή;
Σφοδρή κριτική σε Χάρι και Μέγκαν για τον τρόπο που ταξίδεψαν υπό άκρα μυστικότητα στην Ίμπιζα με τον μικρό Άρτσι.
Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ χρησιμοποίησαν το ιδιωτικό τζετ μιας εταιρείας που αυτοπροσδιορίζεται ως το «Uber των δισεκατομμυριούχων» για να πετάξουν από τη Βρετανία στην Ισπανία και συγκεκριμένα στην Ίμπιζα, όπου έκαναν ολιγοήμερες διακοπές με τον γιο τους, Άρτσι.
Η MailOnline αποκαλύπτει ότι ο 34χρονος πρίγκιπας Χάρι και η 38χρονη Μέγκαν Μαρκλ πέταξαν για την Ίμπιζα στις 6 Αυγούστου για να καταλύσουν σε μια υπερπολυτελή βίλα και επέστρεψαν την περασμένη Δευτέρα. Η βρετανική εφημερίδα διαπίστωσε ότι στις 6 Αυγούστου η μόνη πτήση για το νησί των Βαλεαρίδων από το αεροδρόμιο των VIPs Farnborough έγινε από ένα υπερατλαντικό αεροσκάφος τύπου Gulfstream 200, χωρητικότητας 19 ατόμων. Το αεροσκάφος αυτό απογειώθηκε στις 7.49 τοπική ώρα και προσγειώθηκε στην Ίμπιζα στις 10.49 τοπική ώρα.
Έξι ημέρες αργότερα που συνδέεται με την επιστροφή του βασιλικού ζεύγους από την Ίμπιζα απογειώθηκε ένα 9θέσιο Cessna 500 XL, ιδιοκτησίας της εταιρείας NetJets με προορισμό τη Βρετανία. Σύμφωνα με την Mail οι επιβαίνοντες ήταν ο Χάρι και η Μέγκαν.
Δεν είναι γνωστό ποιος πλήρωσε για τις πτήσεις, των οποίων το κόστος υπολογίζεται στα 21.873 ευρώ με επιστροφή. Πάντως, αναφέρει το βρετανικό δημοσίευμα, η εταιρεία NetJets συνδέεται με καλό φίλο του Χάρι, τον Αργεντινό Νάτσο Φιγκουέρας, γνωστός ως ο «Ντέβιντ Μπέκαμ του πόλο».
Η επιλογή των ιδιωτικών τζετ από το ζεύγος Χάρι-Μέγκαν δέχεται σφοδρή κριτική καθώς οι ίδιοι δηλώνουν άνθρωποι με οικολογικές και περιβαλλοντικές ευαισθησίες και ανησυχίες. «Σώζοντας τον πλανήτη με ένα τζετ τη φόρα», σχολίασε δηκτικά ο δημοσιογράφος Πιρς Μόργκαν.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το μήνυμα της δημοσιογράφου για όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες
«Παιδιά, δεν έχω συνεργαστεί με τον Λάνθιμο...δεν ξεκίνησα από κωμωδία»
Ένα κλεμμένο βιβλίο κρατήσεων και η βεντέτα με τον μέντορά του από παλιά
Ανεβασμένοι τόνοι μεταξύ σκηνοθέτη και παρουσιαστή στην εκπομπή «Το Πρωινό»
Ο στόχος για τη ζωή του εκτός πλατό
«Ένας κύκλος κλείνει, ένας νέος κύκλος ανοίγει»
«Εκείνη την περίοδο, κάθε μέρα έξω από τον σταθμό υπήρχε και κάποιος δημοσιογράφος»
«Κατάφερα να ζήσω δημοσιογραφικά όσα πάρα πολλοί δημοσιογράφοι θα ονειρεύονταν να ζήσουν»
Με ιδιότητα του «θύματος της ΜΚΟ»
Συγκινεί η ανάρτησή της έναν χρόνο μετά τον θάνατο της μητέρας της
Τι είπε ο παρουσιαστής στην έναρξη της σημερινής εκπομπής
Από τα στούντιο μιας κάμερας στον ανταγωνισμό με τις πλατφόρμες, ο Νίκος Μαστοράκης θυμάται όσα δημιούργησε και εξηγεί γιατί η τηλεόραση έχασε το κοινό της
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Δέκα ημέρες μετά τον θάνατο του «Καπετάνιου» - Η εξομολόγηση της άνοιξης του 2026
Ο Φώτης Γεωργελές θυμάται πώς δημιουργήθηκε το πρώτο free press
Λίγες μέρες πριν αρχίσει την εκπομπή της στο Mega, η γνωστή δημοσιογράφος μιλά για τις εντάσεις στα πολιτικά πάνελ, τα παράπονα των πολιτικών, την Αθήνα που αγαπά και το πώς τη φωνάζει η μαμά της.
«Το έκανα γιατί πίστευα ότι θα μπορούσα να είμαι χρήσιμος στην κοινωνία. Για το φαγητό το έκανα από πείσμα»
Αιχμηρά σχόλια στον αέρα του ΣΚΑΪ για το βίντεο του τραγουδιστή στο Παρίσι εν μέσω επεισοδίων
«Οι τηλεθεατές, ύστερα από τόσα χρόνια, με έχουν μάθει» λέει η δημοσιογράφος
Η δημοσιογράφος επέστρεψε με μία ακόμη δύσκολη υπόθεση
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.