- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Η Αντζελίνα κάνει comeback: «Ο κόσμος χρειάζεται κακά κορίτσια»
Νέα συνέντευξη στο ELLE, νέο διαφημιστικό για την Guerlain και μέσα στο σύμπαν της Marvel
Η Αντζελίνα Τζολί δείχνει να γυρίζει σελίδα στη ζωή της. Επιστρέφει δυναμικά με συνεντεύξεις, νέους ρόλους δίνοντας τέλος στην περίοδο της εσωστρέφειας και της εποχής Πιτ.
Η Αντζελίνα Τζολί δείχνει να γυρίζει σελίδα στη ζωή της. Η εσωστρέφεια και η τάση της απομόνωσης μετά το πολύκροτο και αναπάντεχο διαζύγιο με τον Μπραντ Πιτ έκαναν τον κύκλο τους.
Η 44χρονη μητέρα, ηθοποιός, σκηνοθέτιδα και πρέσβειρα Καλής Θελήσεως του ΟΗΕ αποφάσισε να βγει από το καβούκι της. Η αρχή έγινε με το εντυπωσιακό διαφημιστικό σποτ για το άρωμα «Mon Guerlain Intense». Η Αντζελίνα Τζολί είναι το νέο πρόσωπο του οίκου καλλυντικών και υπενθυμίζει στο κοινό ότι παραμένει το αγρίμι του Χόλιγουντ.
Το σποτ φέρει την υπογραφή του βραβευμένου με Όσκαρ Μεξικανού φωτογράφου Εμάνουελ «Τσίβο» Λουμπέσκι («Η Επστροφή», «Gravity», «Birdman»).
Στο μεταξύ το ELLE φιλοξενεί συνέντευξη και μια υπέροχη φωτογράφιση της Τζολί στην οποία η Αμερικανίδα υπενθυμίζει ότι ο «κόσμος χρειάζεται περισσότερα κακά κορίτσια».
Η κόρη του Γιον Βόιτ μιλάει για τις κόρες της και την ανατροφή τους. Αποκαλύπτει ότι τις ενθαρρύνει να έχουν «άποψη» και να «αναπτύσσουν συνέχεια τις σκέψεις τους και τις ιδέες τους». Η συνέντευξη της Τζολί στο ELLE θα δημοσιευτεί στο τεύχος του Σεπτεμβρίου.
Άλλη μια έκπληξη για την Τζολί προς το κοινό της ήταν ότι στο ComicCon του Σαν Ντιέγκο παρουσιάστηκε ως νέα ηρωίδα του σύμπαντος της Marvel στο επερχόμενο «The Eternals».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το BBC επικαλείται οικονομικές πιέσεις και καταργεί τα πρωτοποριακά LGBTQ+ dating shows
Ποια άλλη εκπομπή μετατοπίζεται στο πρόγραμμα του καναλιού
Petition στη Bundestag ζητά να ανασταλεί το κλείσιμο του ελληνικού προγράμματος της DW το 2027
Ο Γιώργος Παυριανός αφηγείται τις μοναδικές στιγμές που έζησε κοντά του
Επιτήδειοι χρησιμοποιούν λογότυπα μεγάλων ΜΜΕ, όπως το Euronews, παραποιώντας αυθεντικά βίντεο
Έχει διατελέσει Διευθύνων Σύμβουλος σε σημαντικούς οργανισμούς στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Η εξαγορά αποτελεί τη δεύτερη μεγαλύτερη επένδυση στην ιστορία του ομίλου μετά την αγορά του Politico
Μιλήσαμε με τη γνωστή YouTuber για την επικαιρότητα και τα όρια του χιούμορ, την ευθύνη του δημιουργού και τον σεξισμό στα social media
Η ανακοίνωση του τηλεοπτικού σταθμού
Ο σταθμός ανακοίνωσε τη λήξη της συνεργασίας με το έμπειρο τηλεοπτικό στέλεχος, ευχαριστώντας την για την προσφορά της
No Spam! Είναι η υπόσχεσή μας!
Και αυτή δεν είναι η πρώτη φορά
Στον τηλεοπτικό αέρα του OPEN
Ο δημοσιογράφος μίλησε για τη μοναξιά, τον έρωτα και τη χαρά της πατρότητας
Ανατροπή στο Χόλιγουντ - «Ασύμφορο το τίμημα», δηλώνουν οι Τεντ Σαράντος και Γκρεγκ Πίτερς
Η ανακοίνωση του OPEN
Οι πρώτες δηλώσεις στις κάμερες μετά την περιπέτεια υγείας και την επιστροφή της στον ΣΚΑΪ
Η γέννηση της μικρής οθόνης στην Ελλάδα και οι πρωτεργάτες του ΕΙΡ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.