- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Έφυγε από τη ζωή ο διευθυντής ειδήσεων και αναπληρωτής γενικός διευθυντής του ΑΘΗΝΑ 9,84 Γιάννης Γκίνης μετά από πολύχρονη μάχη με τον καρκίνο.
Ο δημοσιογράφος Γιάννης Γκίνης γεννήθηκε το 1952 στα Γρεβενά και η πρώτη του δημοσιογραφική απασχόληση ήταν το 1980 στην Εφημερίδα «Αυριανή». Μετά εργάστηκε στην εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος» ως προϊστάμενος του ελεύθερου δικαστικού και αστυνομικού ρεπορτάζ. Εν συνεχεία προσελήφθη στην εφημερίδα «Ελευθεροτυπία» για αρκετό χρονικό διάστημα, ακολούθως δε απασχολήθηκε μεταξύ των άλλων στην εφημερίδα «Βραδυνή» και από εκεί εργάστηκε μέχρι την ημέρα που απεβίωσε στον δημοτικό ραδιοφωνικό σταθμό ΑΘΗΝΑ 9.84 καταλαμβάνοντας διευθυντικές θέσεις.
Ήταν παντρεμένος και έχει αποκτήσει ένα παιδί. Αγαπητός σε όλους, καλός συνάδελφος, έχαιρε εκτιμήσεως από τους συναδέλφους του διατηρώντας άριστες σχέσεις με όλους όσους συνεργάστηκε. Διακρινόταν για το ήθος και την ευπρέπεια του, βοηθώντας ταυτόχρονα πολλά νέα παιδιά που άρχιζαν την καριέρα τους ως δημοσιογράφοι.
Η Διοίκηση και οι εργαζόμενοι του ΑΘΗΝΑ 9,84 αποχαιρετούν με οδύνη έναν σπουδαίο άνθρωπο, έναν υπέροχο φίλο, που αφήνει ανεξίτηλο στίγμα στο χώρο της δημοσιογραφίας.
Ο ΑΘΗΝΑ 9,84 εκφράζει ειλικρινή συλλυπητήρια στην σύζυγο και τον γιο του.
Ανακοίνωση του ΔΣ του ΑΘΗΝΑ 9,84
«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Αθήνα 9,84 εκφράζει την βαθιά του οδύνη για το χαμό ενός διακεκριμένου στελέχους του, του Γιάννη Γκίνη, Διευθυντή Ειδήσεων και αναπληρωτή Γενικού Διευθυντή. Υπήρξε ένας υπέροχος άνθρωπος και εξαίρετος δημοσιογράφος, σεμνός και εργατικός που έδωσε γενναία μάχη με τον καρκίνο μέχρι την τελευταία ώρα.
Το Διοικητικό Συμβούλιο αποχαιρετά ένα άξιο στέλεχός του Αθήνα 9.84, αγαπητό στους συναδέλφους του και εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια και κουράγιο στη γυναίκα του και τον γιο του».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η πλατφόρμα απαντά στις κατηγορίες για «κλεμμένο υλικό» και «συκοφάντηση»
Η αγαπημένη σειρά ξανά στις οθόνες 20 χρόνια μετά το πρώτο επεισόδιο
Ποιο μοντέλο είχε τη χειρότερη φωτογραφία
Ισχυρίζεται ότι χρησιμοποιήθηκε παράνομα κλεμμένο υλικό - Τι απαντά ο 50 Cent
Το παρασκήνιο της υπόθεσης που οδήγησε τον ράπερ στη φυλακή, στο ντοκιμαντέρ «Sean Combs: The Reckoning»
Ο ηθοποιός μίλησε για τη συμμετοχή του στη σειρά «Της Ελλάδος τα παιδιά»
Το πρόβλημα που προσπαθούν να λύσουν οι τεχνικοί
Δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές για τη δημιουργία σειράς ή ντοκιμαντέρ
«Δεν θα επιτρέψω να με θέσει σε κίνδυνο στην πιο σημαντική στιγμή της ζωής μου»
Μαζική διάδοση παραπληροφόρησης από το δίκτυο Pravda - Αυξανόμενη επιρροή σε μηχανές αναζήτησης
Η ηθοποιός που πάνω της στηρίχθηκε ένας ολόκληρος τηλεοπτικός σταθμός μιλάει για το όργιο φημών με πρωταγωνίστρια την ίδια
Όσα είπε η δημοσιογράφος για το περιστατικό ανάμεσα στον Απόστολο Γκλέτσο και τη Σοφία Μουτίδου
Τα ανοιχτά μικρόφωνα τη λάθος στιγμή στην εκπομπή «Όπου Υπάρχει Ελλάδα»
Οι εξελίξεις, πέρα από εξαιρετικά απογοητευτικές για την ακεραιότητα της mainstream δημοσιογραφίας, θα πρέπει να είναι και πηγή προβληματισμού
Ο παρουσιαστής ξέσπασε εναντίον της ηθοποιού
Οι πέντε πρωταγωνιστές και η «Αμαλία» στα παρασκήνια 20 χρόνια μετά
Το άγνωστο περιστατικό για το οποίο ο τραγουδιστής έχει μετανιώσει
Τι είπε ο ηθοποιός για την επιτυχία της σειράς
«Αν θες να με πας στα δικαστήρια, ο δρόμος ανοιχτός» - Η αντίδραση του παρουσιαστή
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.