- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Μερχάν Κέλερ: Το μοντέλο που δηλώνει «θύμα» παρενόχλησης του Ουάρντα
Τον ξεμπρόστιασε δημόσια - Μέχρι και ο Σαλάχ πήρε θέση στο ροζ σκάνδαλο της εθνικής Αιγύπτου
Μπλεγμένος σε ένα ακόμη ροζ σκάνδαλο βρέθηκε ο Αιγύπτιος πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ Αμρ Ουάρντα, κατηγορούμενος για παρενόχληση μοντέλου μέσω Instagram.
Μοντέλο από την Αίγυπτο κατηγορεί τον πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ και του Ατρόμητου Αμρ Ουάρντα και τους συμπαίκτες του στην εθνική για σεξουαλική παρενόχληση.
Η Μερχάν Κέλερ κατήγγειλε δημόσια ότι παρενοχλήθηκε με ερωτικά μηνύματα στο Ιnstagram από τον Ουάρντα αλλά και τους συμπαίκτες του στην εθνική Αχμέντ Χασάν (πρώην του Ολυμπιακού), Αϊμάν Ασράφ και Μαχμούντ Αλ Ουένς.
Και όχι μόνο αυτό, αλλά ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram τα μηνύματα που δέχτηκε από τον Ουάρντα, προκαλώντας σοκ σε όλη τη χώρα.
Ο Αμρ Ουάρντα ανέβασε ένα βίντεο στα social media με το οποίο ζητά συγνώμη για τη συμπεριφορά του. «Ζητώ συγνώμη από την οικογένειά μου, τους συμπαίκτες μου, το τεχνικό τιμ και τον κόσμο, όσους θίχτηκαν από τη συμπεριφορά μου. Ζητώ συγγνώμη και την επόμενη φορά δεν πρόκειται να κάνω ξανά τίποτα που θα κάνει κάποιον να θυμώσει εξαιτίας μου», λέει στο βίντεο ο άσος του ΠΑΟΚ.
Η Μερχάν Κέλερ ζει στο Κατάρ και πολλές φορές προκαλεί με την εμφάνισή της. Στο Instagram έχει πάνω από 230.000 followers.
Πήρε θέση και ο Σαλάχ
Θέση στο όλο ζήτημα που προέκυψε πήρε και ο αρχηγός της Εθνικής Αιγύπτου και σταρ της Λίβερπουλ, Μοχάμεντ Σαλάχ, ο οποίος θέλησε να «καλύψει» κατά κάποιον τρόπο τον Ουάρντα, αφήνοντας όμως και αιχμές εναντίον του. «Οι γυναίκες πρέπει να αντιμετωπίζονται με τον μεγαλύτερο σεβασμό. "Oχι" σημαίνει "όχι". Αυτά τα πράγματα είναι και πρέπει να παραμείνουν ιερά. Πιστεύω, πάντως, ότι πολλοί που κάνουν λάθη μπορούν να αλλάξουν προς το καλύτερο και δεν πρέπει να τους στέλνουμε απευθείας στην γκιλοτίνα, που είναι η πιο εύκολη διαφυγή».
Ο Σαλάχ επανήλθε με δεύτερο μήνυμα. «Πρέπει να πιστέψουμε στις δεύτερες ευκαιρίες. Πρέπει να καθοδηγούμε και να εκπαιδεύουμε. Ο παραγκωνισμός δεν είναι η απάντηση», έγραψε, στέλνοντας μήνυμα στην ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αιγύπτου που πέταξε έξω από την Εθνική ομάδα της χώρας τον Αμρ Ουάρντα.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η αγαπημένη σειρά ξανά στις οθόνες 20 χρόνια μετά το πρώτο επεισόδιο
Ποιο μοντέλο είχε τη χειρότερη φωτογραφία
Ισχυρίζεται ότι χρησιμοποιήθηκε παράνομα κλεμμένο υλικό - Τι απαντά ο 50 Cent
Το παρασκήνιο της υπόθεσης που οδήγησε τον ράπερ στη φυλακή, στο ντοκιμαντέρ «Sean Combs: The Reckoning»
Ο ηθοποιός μίλησε για τη συμμετοχή του στη σειρά «Της Ελλάδος τα παιδιά»
Το πρόβλημα που προσπαθούν να λύσουν οι τεχνικοί
Δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές για τη δημιουργία σειράς ή ντοκιμαντέρ
«Δεν θα επιτρέψω να με θέσει σε κίνδυνο στην πιο σημαντική στιγμή της ζωής μου»
Μαζική διάδοση παραπληροφόρησης από το δίκτυο Pravda - Αυξανόμενη επιρροή σε μηχανές αναζήτησης
Η ηθοποιός που πάνω της στηρίχθηκε ένας ολόκληρος τηλεοπτικός σταθμός μιλάει για το όργιο φημών με πρωταγωνίστρια την ίδια
Όσα είπε η δημοσιογράφος για το περιστατικό ανάμεσα στον Απόστολο Γκλέτσο και τη Σοφία Μουτίδου
Τα ανοιχτά μικρόφωνα τη λάθος στιγμή στην εκπομπή «Όπου Υπάρχει Ελλάδα»
Οι εξελίξεις, πέρα από εξαιρετικά απογοητευτικές για την ακεραιότητα της mainstream δημοσιογραφίας, θα πρέπει να είναι και πηγή προβληματισμού
Ο παρουσιαστής ξέσπασε εναντίον της ηθοποιού
Οι πέντε πρωταγωνιστές και η «Αμαλία» στα παρασκήνια 20 χρόνια μετά
Το άγνωστο περιστατικό για το οποίο ο τραγουδιστής έχει μετανιώσει
Τι είπε ο ηθοποιός για την επιτυχία της σειράς
«Αν θες να με πας στα δικαστήρια, ο δρόμος ανοιχτός» - Η αντίδραση του παρουσιαστή
Η περίπτωση του BBC, η ακραία πόλωση των ΜΜΕ και η δημοσιογραφική αντικειμενικότητα στα σκουπίδια
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.